BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus

Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

A ja dodam ze miejsce owo (pewniejsze jak to Śróba powiada) od czasu do czasu jest restartowane, w ciagu dnia tez moze zniknac na godzinke (lunch) wiec prosze sie nadmiernie niestresować jak by co :)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

a i jeszcze jedno.

takie efekty przydaja sie w chwili zwatpienia, zeby widz nie odszedl od telewizora z nudow. film tez powinien byc tak zrobiony, zeby w kazdym momencie ogladania chcialo ogladac sie dalej.

czyli, ze: przychodze w polowie, ogladam 5 sek. i juz wiem, ze chce obejrzec dalej.

krotko mowiac powinien byc wciagajacy i tu efekty w filmch tego typu odgrywaja spora role :)
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

> Zielony < pisze:Fajnie ze Ci sie podoba :)
Ja osobiscie nie jestem zadowolony z tych manuali we filmie, ale to moje zdanie, mysle ze umiem lepsze, przynajmniej bardziej by mi sie podobaly :)
Spoko, doloze, barspiny, bunnego i crankfipy :)
ale do barspina i crankflipa, potrzeba mi sprzetu, bo na tym co mam, niedam rady tego wykonac :/
widzisz,manual tak naprawde to prosta sprawa. wystarczy regularnie cwiczyc... ja tak robilem przez pare lat,codziennie i efekty byly naprawde duze... a sprzet,fakt wazny... po paru latach,dopiero po wakacjach 05' zrobilem sobie [jak na to co czynilem na rowerku;>] niezniszczalna streetowke ... bo moja zajawka to byly glownie manuale,barspiny z dokladka banego,bez ciezszych rzeczy typu 1-8,3-6, wallride'y etc. i wychodzilo mi to calkiem niezle,przynajmniej tak sadzilem gdy mi wychodzil manual no hand... albo manual to barspin to manual... ale to przeszlosc. heh.

liczy sie zajawka... dobrze,ze w koncu moge popatrzec jak ktos w PL robi ladnego manuala... zapomnialem dodac,ze ogolnie dobrze jezdzisz... b.dobrze wrecz,jesli chodzi o street...tak dobrze jak wojtek radzi sobie z dropami itp. tylko poruszylem motyw manuala bo to b. malo osob potrafi dobrze;>

pozdr.
thugrider@wp.pl
sabacik
Kontakt:

Post autor: sabacik »

ZAJEBISTY FILMIK. extra jazda ,
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=640635
grzeniu-71
Kontakt:

Post autor: grzeniu-71 »

w koncu wypowiem sie z sensem...film ogolnie spoko jesli chodzi o montaz...bo jak go ogladnalem tlyko raz i usunalem bo brakowało mi wiekszej ilosci jakby to powiedziec glownych bohaterow...tylko 2 to troche mało jak na tak dobry film...moze o tochodziło zeby bylo tlyko 2 ale spoko...mysle ze taki byl wasz zamysl zeby w 11 minutach zmiesci 2 riderow...ale ogolnie jak mowie montaz elegancki...pozdro sruba
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

dzięki wszystkim za komenty :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

> Zielony < pisze:ale do barspina i crankflipa, potrzeba mi sprzetu, bo na tym co mam, niedam rady tego wykonac :/
A czego Ci trzeba?
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Pauldo crankflipa, butow odpowiednich nie mialem,teraz juz mam :D a po drugie korby mam krzywe i gorzej je sie obraca, ale da sie robic...
A do barspinow siodelka nie mam odpowiedniego :/
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

Zielony.. spoko ze już w ogole masz siodło... ..ze zgroza patrzyłem na to co wyczyniałes .. jak tego siodła nie miałeś.. :/
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
so
Kontakt:

Post autor: so »

no fajny film. montaz czy ja wiem ... taki swietny ? w vegasie 6.0 moglbym zrobic w 1 godz cos takiego. muzyka spoko tylko szkoda ze avi nie ma. ocena 7/10.

Pozdrawiam
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

so pisze: w vegasie 6.0 moglbym zrobic w 1 godz cos takiego.
Jak to przeczytałem to wymiękłem, tyle włożonej pracy a jakiś pacan mówi że w godzine zrobi taki film oO
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

Wojtazx15 przeciez mniej skomplikwoane rzeczy sie robi dluzej ....
so
Kontakt:

odpowiedni program to podstawa, a takie animacje tekstu w adobe after effects w 5 min sie robi... pacan ? ehhh mow co chcesz ale na grafice sie nie znasz
Śruba
Kontakt:

siamano so

Animacje tekstu? to jest wg ciebie "film"?

sądzę że skoro potrafisz zmontować taki film w programie na komputerku w godzinę , to pewnie mozesz nam też przedstawic jakies swoje produkcje... chętnie cię pooglądamy - zarówno jak montujesz klipa, jak to co do tej pory zrobiłeś...

a te napisy są takie proste ze nie potrzeba do nich kolejnej kobyły ze słabej stajni Adobe - tylko po to aby je zrobic..

ty no pooka nam jakąś twoją godzinną produkcję...
..czyli wbijaj do nas, dostaniesz kasete z materiałem, zrzucisz sobie ją na kompa, zassasz muzyczkę, skleisz te 12minut klipa w goze..

buziaki wprost w moje oko ciemności które pozdrawia cie z szacunkiem..

powodzenia.
no coment
so
Kontakt:

z przymenoscia bym cos zmontowal tylko dajcie material. noi ftp na film byscie musieli udostepnic bo neta mam od swieta teraz. a co do moich produkcji kiedys w filmy csa sie bawilem ale raczej nic juz z tego nie wygrzebie. zapodajcie materialem to sprobuje cos skleic.
Śruba
Kontakt:

ludek... słonko...

ty na naszych oczkach masz to zmontować.

wbijesz kiedyś na ziemie pyrowe, dostaniesz kompa, materiał,eftepa na film.

Tylko o nas nie zapomni...

Pozdrowienia z MOSKWY,
unkle Sruba
so
Kontakt:

podzro ...
Śruba
Kontakt:

Miałem dzisiaj zajawkę....

zapewnie wielu z was znany jest temat CHUCKA NORRISA...
skanując umysl w euforycznym uniesieniu od zderzenia moich wszystkich dwóch szarych komórek na raz - zrobiłęm co następuje:

http://nonsensopedia.wikicities.com/wik ... ka_Norrisa.

:p

because That's where rangers gona bi!
freeride123
Kontakt:

Post autor: freeride123 »

Śruba ale ci sie nudzi :d ale teksty sa fajen o chuck noris
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
ODPOWIEDZ