BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus
-
- Kontakt:
a i jeszcze jedno.
takie efekty przydaja sie w chwili zwatpienia, zeby widz nie odszedl od telewizora z nudow. film tez powinien byc tak zrobiony, zeby w kazdym momencie ogladania chcialo ogladac sie dalej.
czyli, ze: przychodze w polowie, ogladam 5 sek. i juz wiem, ze chce obejrzec dalej.
krotko mowiac powinien byc wciagajacy i tu efekty w filmch tego typu odgrywaja spora role :)
takie efekty przydaja sie w chwili zwatpienia, zeby widz nie odszedl od telewizora z nudow. film tez powinien byc tak zrobiony, zeby w kazdym momencie ogladania chcialo ogladac sie dalej.
czyli, ze: przychodze w polowie, ogladam 5 sek. i juz wiem, ze chce obejrzec dalej.
krotko mowiac powinien byc wciagajacy i tu efekty w filmch tego typu odgrywaja spora role :)
widzisz,manual tak naprawde to prosta sprawa. wystarczy regularnie cwiczyc... ja tak robilem przez pare lat,codziennie i efekty byly naprawde duze... a sprzet,fakt wazny... po paru latach,dopiero po wakacjach 05' zrobilem sobie [jak na to co czynilem na rowerku;>] niezniszczalna streetowke ... bo moja zajawka to byly glownie manuale,barspiny z dokladka banego,bez ciezszych rzeczy typu 1-8,3-6, wallride'y etc. i wychodzilo mi to calkiem niezle,przynajmniej tak sadzilem gdy mi wychodzil manual no hand... albo manual to barspin to manual... ale to przeszlosc. heh.> Zielony < pisze:Fajnie ze Ci sie podoba :)
Ja osobiscie nie jestem zadowolony z tych manuali we filmie, ale to moje zdanie, mysle ze umiem lepsze, przynajmniej bardziej by mi sie podobaly :)
Spoko, doloze, barspiny, bunnego i crankfipy :)
ale do barspina i crankflipa, potrzeba mi sprzetu, bo na tym co mam, niedam rady tego wykonac :/
liczy sie zajawka... dobrze,ze w koncu moge popatrzec jak ktos w PL robi ladnego manuala... zapomnialem dodac,ze ogolnie dobrze jezdzisz... b.dobrze wrecz,jesli chodzi o street...tak dobrze jak wojtek radzi sobie z dropami itp. tylko poruszylem motyw manuala bo to b. malo osob potrafi dobrze;>
pozdr.
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt:
w koncu wypowiem sie z sensem...film ogolnie spoko jesli chodzi o montaz...bo jak go ogladnalem tlyko raz i usunalem bo brakowało mi wiekszej ilosci jakby to powiedziec glownych bohaterow...tylko 2 to troche mało jak na tak dobry film...moze o tochodziło zeby bylo tlyko 2 ale spoko...mysle ze taki byl wasz zamysl zeby w 11 minutach zmiesci 2 riderow...ale ogolnie jak mowie montaz elegancki...pozdro sruba
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
siamano so
Animacje tekstu? to jest wg ciebie "film"?
sądzę że skoro potrafisz zmontować taki film w programie na komputerku w godzinę , to pewnie mozesz nam też przedstawic jakies swoje produkcje... chętnie cię pooglądamy - zarówno jak montujesz klipa, jak to co do tej pory zrobiłeś...
a te napisy są takie proste ze nie potrzeba do nich kolejnej kobyły ze słabej stajni Adobe - tylko po to aby je zrobic..
ty no pooka nam jakąś twoją godzinną produkcję...
..czyli wbijaj do nas, dostaniesz kasete z materiałem, zrzucisz sobie ją na kompa, zassasz muzyczkę, skleisz te 12minut klipa w goze..
buziaki wprost w moje oko ciemności które pozdrawia cie z szacunkiem..
powodzenia.
no coment
Animacje tekstu? to jest wg ciebie "film"?
sądzę że skoro potrafisz zmontować taki film w programie na komputerku w godzinę , to pewnie mozesz nam też przedstawic jakies swoje produkcje... chętnie cię pooglądamy - zarówno jak montujesz klipa, jak to co do tej pory zrobiłeś...
a te napisy są takie proste ze nie potrzeba do nich kolejnej kobyły ze słabej stajni Adobe - tylko po to aby je zrobic..
ty no pooka nam jakąś twoją godzinną produkcję...
..czyli wbijaj do nas, dostaniesz kasete z materiałem, zrzucisz sobie ją na kompa, zassasz muzyczkę, skleisz te 12minut klipa w goze..
buziaki wprost w moje oko ciemności które pozdrawia cie z szacunkiem..
powodzenia.
no coment
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Miałem dzisiaj zajawkę....
zapewnie wielu z was znany jest temat CHUCKA NORRISA...
skanując umysl w euforycznym uniesieniu od zderzenia moich wszystkich dwóch szarych komórek na raz - zrobiłęm co następuje:
http://nonsensopedia.wikicities.com/wik ... ka_Norrisa.
:p
because That's where rangers gona bi!
zapewnie wielu z was znany jest temat CHUCKA NORRISA...
skanując umysl w euforycznym uniesieniu od zderzenia moich wszystkich dwóch szarych komórek na raz - zrobiłęm co następuje:
http://nonsensopedia.wikicities.com/wik ... ka_Norrisa.
:p
because That's where rangers gona bi!
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt: