Dobry
Dzięki Damianowi z sickracu, będziemy mieli w pobliżu w końcu jakiś tor, a że w pobliżu jest płasko to będzie to tor dirtowy. To będzie na Kobiórze, gdzieś tam na jego działce czy kogoś znajomego, nie wiem mniejsza o to, ważne jest to, że trzeba sie zrzucić na jakieś ogrodzenie, łopaty, najlepiej ciężarówke z ziemią, jak ktoś ma dostęp do koparek to pisać... Ci którzy chcieliby coś wrzucić to jechać do sickracu, tam powinien stać słoiczek z etykietką "NA TOR" i tam wrzucać pieniądze :]
A niech zobacze kogoś, kto nie pomagał albo nawet złotówki nie wrzucił :/
Więcej na www.sickrace.tyski.pl/forum.php
Tychy! Tor i zrzuta
więc miejsce duże...
Pojechałbym chętnie pomóc, ale ramy jeszcze nie mam. Postaram się to rozgłosić.
Co do samego wykorzystania miejsca: może by się pobawić w jakiś tor(BMX-o podobny), bo na dirtach nie wszyscy skaczą, a na takim polu możnaby wszystko pomieścić. Dużo osób chciało coś na czym można się pościgać i pewnie byłoby więcej rąk do pomocy. Na sickrace rzadko wpadam, więc jakby co to dawajcie cynk tu, albo na gg.
Pojechałbym chętnie pomóc, ale ramy jeszcze nie mam. Postaram się to rozgłosić.
Co do samego wykorzystania miejsca: może by się pobawić w jakiś tor(BMX-o podobny), bo na dirtach nie wszyscy skaczą, a na takim polu możnaby wszystko pomieścić. Dużo osób chciało coś na czym można się pościgać i pewnie byłoby więcej rąk do pomocy. Na sickrace rzadko wpadam, więc jakby co to dawajcie cynk tu, albo na gg.
"Pojechałbym chętnie pomóc, ale ramy jeszcze nie mam. Postaram się to rozgłosić."
ee jedziemy bez rowerów :] także musi.. yyy możesz przyjechać, załatw jakiś ludzi, SPRZĘT bo po co 30 osób jak bedzie 10 łopat
fura będzie kursowała po ludzi i sprzęt także z dojazdem nie będzie problemu
a co do toru bmx... tam jest płasko... a że wszyscy chcą dirty to będą dirty... nawet był pomysł jakąś ns'ke zrobić... a samo ogrodzenie [siatka + słupki] - 2k PLN, także jest co zbierać kasy :/
a ma ktoś dostęp do koparki? i trzeba by było znaleźć firme która coś kopie, ziemie przywiozą i jeszcze zapłacą za składowanie :d
ee jedziemy bez rowerów :] także musi.. yyy możesz przyjechać, załatw jakiś ludzi, SPRZĘT bo po co 30 osób jak bedzie 10 łopat
fura będzie kursowała po ludzi i sprzęt także z dojazdem nie będzie problemu
a co do toru bmx... tam jest płasko... a że wszyscy chcą dirty to będą dirty... nawet był pomysł jakąś ns'ke zrobić... a samo ogrodzenie [siatka + słupki] - 2k PLN, także jest co zbierać kasy :/
a ma ktoś dostęp do koparki? i trzeba by było znaleźć firme która coś kopie, ziemie przywiozą i jeszcze zapłacą za składowanie :d