astix55 pisze:a ty "konex" masz kone roast??jak mozesz to poslij foto??
Miałem w wakacje, teraz mam fullika - Fr3.0. Narazie z Duro :P Planowałem Boxxera, ale chyba powróce do Pike-a...;] Bo w sumie nawet z Duro 130 fajnie się śmiga na tej ramce. Nie chcę chyba 2-póły narazie.
Nie zdążyłem Roast-a udokumentować żadnymi fotkami, a szkoda bo to była naprawdę fajna maszynka i troszkę tęsknie ;P
Jak masz dojscie to kup 04 rocznik,05 kosztuje 4400tysie,nowy 6200jest niebieski i syfiasty,przerzutki sie nie da zamontowac na przód.Waży 15,5 kg.Mojej panny brat ma cowena, fajny rower,szkoda ,ze to nie stalówka!!!
Ostatnio prześledziłem temat Kony, bo sam chciałem kupić Cowana, ale samą ramę...
Ogólnie sprawa wygląda do dupy, bo jeżeli chcesz samą ramę Kony, to albo jej nie ma, albo kosztuje niebotyczne pieniądze.
W SkiTeamie w Wawie leżą dwa Cowany... z 2004 roku, podczas gdy mamy 2006. Nigdzie nawet nie dostaniesz ramy z 2005 lub 2006, chociaż powinny być w sprzedaży... ogólnie syf... Nie mówiąc o gwarancji, która dla SkiTeamu delikatnie mówiąc "nie istnieje" - "używany niezgodnie z przeznaczeniem".
Rozmiar - tylko 13 ew. 15 ma sens, bo reszta jest po prostu duuuża.
Cowan ma inne haki i mocowanie pod rotor w stosunku do tańszych ramek Kony...
No chyba, że chcesz kupić cały rower, ale w takiej cenie można złożyć na lepszym osprzęcie...
ja chce kupic sama rame KOny model Cowan!!i mysle ze to bedie najrozsadniejsza decyzja!
a co do P3 to niby w czym jest lepsza od Cowana???ja osobiscie wole Cowana ale moze...
Stare foto xup http://www.pinkbike.com/photo/1258911/
MLODY-of-KG to, ze drozsze, nie oznacza, że lepsze..... bralbym cowana ze wzgledu na rame. chciaz rama stuff'a rozni sie tylko wspawką przy mufie suportowej.
astix55 pisze:ja chce kupic sama rame KOny model Cowan!!i mysle ze to bedie najrozsadniejsza decyzja!
a co do P3 to niby w czym jest lepsza od Cowana???ja osobiscie wole Cowana ale moze...
Tom@s Kwestia gustu, ja jeździłem na 17". Jak ktoś lubi FR to większa, street/dirt może mniejsza. Ale przy moim 190cm 15" przy Scrapie kolegi i DJ 3 to nie dla mnie :/
astix55 pisze:ja chce kupic sama rame KOny model Cowan!!i mysle ze to bedie najrozsadniejsza decyzja!
konex pisze:Tom@s W skiteamie wisi od pyty tych ramek, w wielu rozmiarach. Model 2004.
No właśnie widziałem ile tego tam wisi...
1x 15.5' na 17-go Stycznia
i
1x 13' na Karolkowej... więcej nie mają, bo sam chciałem kupić... więc gdzie ta Twoja "pyta" tych ramek ?? ;)