200- GRIMECA 12 czy AVIDY MECH??
[quote="tatran"]A co polecanie wogóle do 600zł???
Jaka jest inna alternatywa grimeca 12 /Avid/ ??? tarcza 200mm[/quote]
Nie no czytam tak pytania niektorych to zal mi sie robi jak niektorzy niewiedza co mozna kupic za 6 paczek to moze zastanowcie sie czy potrzebny jest wam taki sprzet...
wybaczcie ale podejzewam ze jak nie wierzysz/nie wiesz ze sys 12 jest bdb hamulcem to po jaka cholere szukasz jeszcze lepszej kosy jak zapewne nie jesy Ci potrzbna.
Btw to te cytaty to jakis poronioony pomysł :/ komletny bezsens w ogole gówno widac ze to jest czyjs cytat :/ niezły shit :/
Jaka jest inna alternatywa grimeca 12 /Avid/ ??? tarcza 200mm[/quote]
Nie no czytam tak pytania niektorych to zal mi sie robi jak niektorzy niewiedza co mozna kupic za 6 paczek to moze zastanowcie sie czy potrzebny jest wam taki sprzet...
wybaczcie ale podejzewam ze jak nie wierzysz/nie wiesz ze sys 12 jest bdb hamulcem to po jaka cholere szukasz jeszcze lepszej kosy jak zapewne nie jesy Ci potrzbna.
Btw to te cytaty to jakis poronioony pomysł :/ komletny bezsens w ogole gówno widac ze to jest czyjs cytat :/ niezły shit :/
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
[quote="tatran"]Yogi - smieszny gosciu, Nie pytam sie co mozna kupic bo mozna kupic wiele, a jesli wierzysz ze Grimeca w tej cenei jest the best to sie mylisz. Jest awaryjna jak cholera!!!. Troche ja znam. Sa jeszcze inne hamulce, moze mniej awaryjne???[/quote]
Wez mi pokaz gdzie napisałem ze grimecka jest the best (najwyzszy stopien)
Jak jestes zdolny to wszystko rozwalisz! dbaj o sprzet to bedzie ci słuzył chyba ze cierpisz na chroniczny nadmiar kasy.
koniec tej zenady
Wez mi pokaz gdzie napisałem ze grimecka jest the best (najwyzszy stopien)
Jak jestes zdolny to wszystko rozwalisz! dbaj o sprzet to bedzie ci słuzył chyba ze cierpisz na chroniczny nadmiar kasy.
koniec tej zenady
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Ah i jeszcez3 jedna rzecz mi sie przypomniala...mialem kiedys okazje jezdzic na avidach mechanicznych...ale z pancerzami tymi metalowymi...(wiecie chyba jakie- mega drogie)...POWIEM WAM ZE O MASAKRA RAZEM ESt...
Poprostu chamowalo MOCNO JAK hydro i do tego tak plynnie tak plynnie ze haj...jak maslo...i klamka tez stawala sie bardzo twarda przy hamowaniu (dzieki tym pancerzykom). Ehhhhhhhh Fajowe sa avidy :).
Ja bym bral avidasa :)...zwlaszcza z dobrymi pancerzami...(zeby nie miec problemow). Wtedy jest gicior !!:)
Pozdrawiam
Poprostu chamowalo MOCNO JAK hydro i do tego tak plynnie tak plynnie ze haj...jak maslo...i klamka tez stawala sie bardzo twarda przy hamowaniu (dzieki tym pancerzykom). Ehhhhhhhh Fajowe sa avidy :).
Ja bym bral avidasa :)...zwlaszcza z dobrymi pancerzami...(zeby nie miec problemow). Wtedy jest gicior !!:)
Pozdrawiam
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
do DH - Grimeka, choć jeśli piszesz że to do A-ganga to raczej nei będzie do DH. Więc bierz, najlepszego hebla w, co podkreślam, tej cenie, czyli BLACK BOX-a. Człowieku, to hamuje na pewno nie gorzej a może nawet i lepiej niż Avid, a kupując go z klamką LX albo DX masz za 300 zł taką k***(urcze) rakiete ze szok. Pojeździłem sobie na rowerze kumpla z tym heblem z przodu na tarczy 200mm i naprawde poezja(przy czym on ma klamke Deore). Twój wybór, ja polecam Black Boxa za 230 zł:)
Świąt i jeszcze wesołych.