NOWY TOR 4x KRAKÓW - BIAŁY KOŚCIÓŁ?!?!?!
-
- Kontakt:
Hmmm tam pisze, ze ten tor 4x4 jest na poligonie na pasterniku. Czy mi się wydaje, czy chodzi o ten pasternik obok Zabierzowa ?? Bo jesli tak i wszystko pojdzie dobrze, to na nastepny sezon bedzie okolo maja otwarcie dwóch nowych torow. hihi. W mojej rodzinnej Rudawie i niedaleko (10 kilosow) na pasterniku. Hmm napewno nie omieszkam tam się z ziomkami wybrac. Tyle, ze mam nadzieje, ze to bedzie za free, albo za jakąś symboliczną kaske.
POZDRO
3mam kciuki za tą inwestycję i mam nadzieję, ze wypali.
POZDRO
3mam kciuki za tą inwestycję i mam nadzieję, ze wypali.
A będą uskoki z krawężnika?? Albo jakieś hopki dla małozaawansowanych??
Prosze odpowiedzcie mi bo czuje sie taki zdezorientowany zaistniałą sytuacją i otaczającym mnie światem. I w tych jakże uroczych okolicznościach przyrody chciałbym zadać jeszcze jedno pytanie: manowicie gdzie można kupić super glue, bo mi sie felga wzieła i pękła, tylna sie znaczy i nie wiem gdzie moge kupić taki klej do załatania tego. Prosze o pomoc mając na uwadze wasze wcześniejsze doświadczenia z ekstremalistycznymi odmanami emtebe. Z góry dzięki za pomoc i niech BRCIA K. będą z wami.
Prosze odpowiedzcie mi bo czuje sie taki zdezorientowany zaistniałą sytuacją i otaczającym mnie światem. I w tych jakże uroczych okolicznościach przyrody chciałbym zadać jeszcze jedno pytanie: manowicie gdzie można kupić super glue, bo mi sie felga wzieła i pękła, tylna sie znaczy i nie wiem gdzie moge kupić taki klej do załatania tego. Prosze o pomoc mając na uwadze wasze wcześniejsze doświadczenia z ekstremalistycznymi odmanami emtebe. Z góry dzięki za pomoc i niech BRCIA K. będą z wami.