NOWY TOR 4x KRAKÓW - BIAŁY KOŚCIÓŁ?!?!?!

KaCzY
Kontakt:

Post autor: KaCzY »

Daleko jest Biały Kościół od Strzelina ???
This is a story...story about my life...my fuck life...
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

KaCzY pisze:Daleko jest Biały Kościół od Strzelina ???
kawałek nie mały jeśli dobrze kminie o którą szczelice chodzi...
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

yea, to WRĘCZ FAJNIE!!!!!!!!!!!!xD xD A tekst z Nemero budowniczym mnie rozwalił, ja go sobie nie wyobrażam sypiącego nam tor, hehe:D
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

Hmmm tam pisze, ze ten tor 4x4 jest na poligonie na pasterniku. Czy mi się wydaje, czy chodzi o ten pasternik obok Zabierzowa ?? Bo jesli tak i wszystko pojdzie dobrze, to na nastepny sezon bedzie okolo maja otwarcie dwóch nowych torow. hihi. W mojej rodzinnej Rudawie i niedaleko (10 kilosow) na pasterniku. Hmm napewno nie omieszkam tam się z ziomkami wybrac. Tyle, ze mam nadzieje, ze to bedzie za free, albo za jakąś symboliczną kaske.
POZDRO
3mam kciuki za tą inwestycję i mam nadzieję, ze wypali.
Myszka
Kontakt:

Post autor: Myszka »

DJ MICROS tor w Zabierzowie chyba już jest ale taki nie oficjalny tylko nie moge sobie pzrypomnic jak sie to miejsce nazywa :D stare zwirowiska?? nie wiem na 100% a tor w Bk na 100% :P
Czy czerpiesz sexualna przyjemność z jazdy na rowerze???:> :> :D
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

Hehe to wiem :P często się tam wozimy. To jest w starym kamieniołomie. Tylko w koncu nie wiem gdzie to bedzie bo tamten tor do 4x4 to jest chyba na pasterniku i teraz pytanie koło którego toru to będzie czy obok tego w BK czy obok tego na pasterniku ??
POZDRO
Myszka
Kontakt:

Post autor: Myszka »

DJ MICROSNo wlasnie kamieniolom:P obok Bk tam jest juz duzo przygotowane :-) bo juz sa te tory pod qady i wogole ;-) a gdzie wyczytales ze obok pastrrniku/-a :-)
Czy czerpiesz sexualna przyjemność z jazdy na rowerze???:> :> :D
ŚLIMAK
Kontakt:

Post autor: ŚLIMAK »

A będą uskoki z krawężnika?? Albo jakieś hopki dla małozaawansowanych??
Prosze odpowiedzcie mi bo czuje sie taki zdezorientowany zaistniałą sytuacją i otaczającym mnie światem. I w tych jakże uroczych okolicznościach przyrody chciałbym zadać jeszcze jedno pytanie: manowicie gdzie można kupić super glue, bo mi sie felga wzieła i pękła, tylna sie znaczy i nie wiem gdzie moge kupić taki klej do załatania tego. Prosze o pomoc mając na uwadze wasze wcześniejsze doświadczenia z ekstremalistycznymi odmanami emtebe. Z góry dzięki za pomoc i niech BRCIA K. będą z wami.
ODPOWIEDZ