WILD EMOTIONS - vincent
nie wiem czemu teraz wszyscy sie tym filmem podniecaja. widzialem go po raz pierwszy ze 2,3 miesiace temu (na oko) i owszem, fajna jazda ale te wstawki z teledysku to dla mnie porazka. sekcja streetowa tez slaba. po co do takiego dh wrzucac cos takiego? dla fun'u? moze, ale przez to film sporo traci a mogl byc naprawde niezly bo to jeden z niewielu dh, ktory fajnie mi sie ogladalo (mowie o samej jezdzie, nie o filmie jako calosci)
-
- Kontakt:
dobra, mowcie co chcecie, mi film sie nie podobal. zmontowal bym to troche inaczej. poza tym, jazdy sie nie czepialem i nie mowie, ze on zle jezdzi...
wiec benq nie truj mi dupy tym, ze objezdzam goscia za to, ze jezdzic nie umie... poza tym nie mozesz porownywac moich umiejetnosci do jego umijetnosci, bo ja nie jezdze dh, a on tak... jak mi powiesz, ze "i co z tego" to... to znaczy, ze nie znasz sie totalnie i nie mozna porownywac np. sluchawek do glosnikow, choc podobnie dziala...
musisz mowic pewne rzeczy, a nie przypuszczenia
wiec benq nie truj mi dupy tym, ze objezdzam goscia za to, ze jezdzic nie umie... poza tym nie mozesz porownywac moich umiejetnosci do jego umijetnosci, bo ja nie jezdze dh, a on tak... jak mi powiesz, ze "i co z tego" to... to znaczy, ze nie znasz sie totalnie i nie mozna porownywac np. sluchawek do glosnikow, choc podobnie dziala...
musisz mowic pewne rzeczy, a nie przypuszczenia
-
- Kontakt:
Nie wiem po co sie czepiasz, film mi sie nie podobal, a szczegulnie street, wiec to napisalem, po co mam sam siebie oklamywac, przeciez po to pokazujecie ten film zeby kazdy mogl go zobaczy i ewntualnie wyrazic swoja opinie...groochas pisze:zielony Ty normalne jesteś jakiś dziwny. Jeszcze nie widziałem, żebyś coś lub kogoś pochwalił. Taki jestes BÓG czy poprostu w tym kraju wszyscy są do D... a Ty jesteś fajny ? (no offence)
Ja nie jestem czlowiekiem zazdrosnym, to jest bezsens... nawet nie mam o co byc zazdrosny ??Paul pisze:> Zielony < czyzybyś był troszkę zazdrosny :>
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
to prawda co napisał sobek fr street z doopy i wstawki z teledysku też..zwłaszcza że teledysk jest inny niż leci muza(inny utwór) chyć ta sama kapela:P dziwny pomysł...co do poziomu jazdy to powaliło mnie a raczej postawiło i zmobilizowało żeby jezdzić tak jak Wincenciak:]oglądając go w akcji miałem wrażenie
że to demon szybkości przenikający przez drzewa ,świetne hardkorowe przejazdy w naprawde trudnym terenie JAZDA-6 FILM-3
że to demon szybkości przenikający przez drzewa ,świetne hardkorowe przejazdy w naprawde trudnym terenie JAZDA-6 FILM-3
sobek frtak tak..teledysk na filmie to Spineshank-synthetic a muzyka to Spineshank-asthmatic,zresztą to odrazu widać że uderzenia perkusisty są niekompatybilne z dzwiękiem jak usta mandaryny z jej śpiewem na jednym z teledysków(ale to inna bajka;)..dziwny pomysł miał wincenciak z tym"podwujnym"montażem
-
- Kontakt:
to niejest przyspieszone jak beda tam sie tak szybko jezdzi nie raz bylem tam na zawodach i widzielem!!nie stety lizzard on tak szybko jezdzi i jestes w bledzie ze to jest przyspieszone!!lizzard king pisze:mowie wam, ze to jest przyspiesznoe - ale nie, on tak szybko zapierdala, ze kamera az drga...
film bez jakis super emocji obejrzałem, ale musze przyznać, że nie patrzyłem na czas z myślą "kiedy to się skończy". Za dh szacunek bo widać, że umiejętności i odwaga olbrzmie...
Jednak jeżeli ten film wygrał festwial ( nie wiem jak tam było - kategorię rowery czy coś ) to ja nie komentuje - bo w porównianiu z poznańskim Because We Can ten film u mnie nie miałby żadnych szans.
Jednak jeżeli ten film wygrał festwial ( nie wiem jak tam było - kategorię rowery czy coś ) to ja nie komentuje - bo w porównianiu z poznańskim Because We Can ten film u mnie nie miałby żadnych szans.