WILD EMOTIONS - vincent

groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

a co do serwera ... mi targa z niego jakies 200 kb/s więc stwierdziłem że jest dobry. Jak znacie lepsze to wrzućcie. Nie będe robił wszystkiego sam.
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

> Zielony < czyzybyś był troszkę zazdrosny :>
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

groochasjak się sciąga, bo jest napisane żę wszystkie sloty są zapchane...a reszta w tym czasie sciąga...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

nie wiem czemu teraz wszyscy sie tym filmem podniecaja. widzialem go po raz pierwszy ze 2,3 miesiace temu (na oko) i owszem, fajna jazda ale te wstawki z teledysku to dla mnie porazka. sekcja streetowa tez slaba. po co do takiego dh wrzucac cos takiego? dla fun'u? moze, ale przez to film sporo traci a mogl byc naprawde niezly bo to jeden z niewielu dh, ktory fajnie mi sie ogladalo (mowie o samej jezdzie, nie o filmie jako calosci)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

dobra, mowcie co chcecie, mi film sie nie podobal. zmontowal bym to troche inaczej. poza tym, jazdy sie nie czepialem i nie mowie, ze on zle jezdzi...

wiec benq nie truj mi dupy tym, ze objezdzam goscia za to, ze jezdzic nie umie... poza tym nie mozesz porownywac moich umiejetnosci do jego umijetnosci, bo ja nie jezdze dh, a on tak... jak mi powiesz, ze "i co z tego" to... to znaczy, ze nie znasz sie totalnie i nie mozna porownywac np. sluchawek do glosnikow, choc podobnie dziala...

musisz mowic pewne rzeczy, a nie przypuszczenia
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

groochas pisze:zielony Ty normalne jesteś jakiś dziwny. Jeszcze nie widziałem, żebyś coś lub kogoś pochwalił. Taki jestes BÓG czy poprostu w tym kraju wszyscy są do D... a Ty jesteś fajny ? (no offence)
Nie wiem po co sie czepiasz, film mi sie nie podobal, a szczegulnie street, wiec to napisalem, po co mam sam siebie oklamywac, przeciez po to pokazujecie ten film zeby kazdy mogl go zobaczy i ewntualnie wyrazic swoja opinie...
Paul pisze:> Zielony < czyzybyś był troszkę zazdrosny :>
Ja nie jestem czlowiekiem zazdrosnym, to jest bezsens... nawet nie mam o co byc zazdrosny ??
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

groochasnie jestem Bogiem, nie jestem fajny, ani nie powiedzielem ze ktos jest do d...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
cyc

Post autor: cyc »

Spokój ma być :] bez kłótni :]]

A co do filmu to te wstawki z teledysku to *******, zapierdalansko typowo prosowe. :]]
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

1. wstawki z teledysku - porażka ale muza zayebista
2. street z dupy
3. sekcja wincenta przyspieszona ale tylko w niektorych miejscach - zobaczcie jak szybko opadaja liscie i piach

ogolnie 6/10
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

to prawda co napisał sobek fr street z doopy i wstawki z teledysku też..zwłaszcza że teledysk jest inny niż leci muza(inny utwór) chyć ta sama kapela:P dziwny pomysł...co do poziomu jazdy to powaliło mnie a raczej postawiło i zmobilizowało żeby jezdzić tak jak Wincenciak:]oglądając go w akcji miałem wrażenie
że to demon szybkości przenikający przez drzewa ,świetne hardkorowe przejazdy w naprawde trudnym terenie JAZDA-6 FILM-3
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

pepikDH^ pisze:teledysk jest inny niż leci muza(inny utwór)
???????????
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

niedziała
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

sobek frtak tak..teledysk na filmie to Spineshank-synthetic a muzyka to Spineshank-asthmatic,zresztą to odrazu widać że uderzenia perkusisty są niekompatybilne z dzwiękiem jak usta mandaryny z jej śpiewem na jednym z teledysków(ale to inna bajka;)..dziwny pomysł miał wincenciak z tym"podwujnym"montażem
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

mowie wam, ze to jest przyspiesznoe - ale nie, on tak szybko zapierdala, ze kamera az drga...
GAAP
Kontakt:

ee niepodoba mi sie a szczegulnie te wstawki z teledysku! no i muza do streetu niepasiła z lajta ale film extreme jest
benq
Kontakt:

Post autor: benq »

lizzard king pisze:mowie wam, ze to jest przyspiesznoe - ale nie, on tak szybko zapierdala, ze kamera az drga...
to niejest przyspieszone jak beda tam sie tak szybko jezdzi nie raz bylem tam na zawodach i widzielem!!nie stety lizzard on tak szybko jezdzi i jestes w bledzie ze to jest przyspieszone!!
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Dajcie to na innego serwa. Mega upload jest na maxa *******. Nie da się zassać pliku.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

film bez jakis super emocji obejrzałem, ale musze przyznać, że nie patrzyłem na czas z myślą "kiedy to się skończy". Za dh szacunek bo widać, że umiejętności i odwaga olbrzmie...

Jednak jeżeli ten film wygrał festwial ( nie wiem jak tam było - kategorię rowery czy coś ) to ja nie komentuje - bo w porównianiu z poznańskim Because We Can ten film u mnie nie miałby żadnych szans.
GAAP
Kontakt:

KuMiK zgadzam sie z toba BWC powinno wygrac
ODPOWIEDZ