[Opolskie] Zawody
"http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=69280 A-GANG "
=========================================
zobaczcie ludzie co on ma w tym albumie , kolejny elo ziom co robi zdjecia swojego roweru i daje ja na pinka i sie cieszy. chlopie uspokoj sie , masz jakiegos aganga i sie nim cieszysz jak bys mial le dude conajmniej. smiesza mnie tacy ludzie masakrycznie. dla porownania, zdjecie mojego toya jest jedne na pinku i nie ma zadnych zdjec czesci , sa foty jak cos sie dzieje...a u ciebie nie zauwarzylem popisow twoich umiejetnosci jakos. ale pozdro dla ciebie i calego skladu pro riders team, a co to tego ze jestes z opolskiego to szczerze powiedziawszy kazdego z nas jebie...YO JoHNY!
=========================================
zobaczcie ludzie co on ma w tym albumie , kolejny elo ziom co robi zdjecia swojego roweru i daje ja na pinka i sie cieszy. chlopie uspokoj sie , masz jakiegos aganga i sie nim cieszysz jak bys mial le dude conajmniej. smiesza mnie tacy ludzie masakrycznie. dla porownania, zdjecie mojego toya jest jedne na pinku i nie ma zadnych zdjec czesci , sa foty jak cos sie dzieje...a u ciebie nie zauwarzylem popisow twoich umiejetnosci jakos. ale pozdro dla ciebie i calego skladu pro riders team, a co to tego ze jestes z opolskiego to szczerze powiedziawszy kazdego z nas jebie...YO JoHNY!
-
- Kontakt:
no szymon ostro pojechał:P ale prawde mówiąc, ma po czesci racje. Duzo jest osób które tylko mają rower. Ale odnosnie DareKa to nie wiadomo, bo moze cos potrafi zrobic...bez pochopnych wniosków(mozemy sie przekonac jak sie ustawimy;]).Z drugiej Jednak strony mnie takze wkurzaja userzy którzy pakuja po 50 zdjec swojego bika na np pinkbike. Za mocne to jest wtedy... no czasy kiedy było sie zajebistym ekstrim bo sie miało git rower... mineły. Teraz trzeba pokazywac umiejętności.
popieram nixona... w Polsce jest mase ziomów którzy udają takich twardzieli , że niby o ditrcie , dualu itp wiedzą wszystko. Pakują po 50 foto i szpanują ... muślą że jak mają jakiegoś odjechanebo bika to już są the best itd ... liczą się przede wszystkim umiejętności . Jak się chce to nawet z bylejakiego roweru trekingowego można zrobic dzieło (jeśli się oczywiste potrafi) a tak poza tematem to jaki wahacz (skok 120mm lub większy) polecacie ??? może być uzywany ale w dobrym stanie ... jak gdzieś coś wyczaicie to podajcie adres . Pozdro
This is a story...story about my life...my fuck life...
-
- Kontakt:
pojezdzimy zobaczymy , www.pzlmielec.pl. a moze osoba a ktorej jest idtelektualna debata prowadzona wypowie sie cos na ten temat..??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no jesli takie cos by zrobic bardzo fajnie...mój crew 3 osobowy wbije, z Opola Panocki takze wbiją. Tylko jeszcze jedna sprawa!
Owszem czerwony na kopie jest wypasiony...fajna traske dałoby zrobic...ale teraz problem- zawody okej, ale jak pomiar czasowy zrobisz?bo dobrze wiesz ze stoperem nic nie zdziałamy;p
No ale generalnie to na jakies grupowe smiganie sie mozna umówic...
aaa no i mozna wynajac traktorek z przyczepą zeby nas podrzucił na góre;d był juz kiedys taki plan ;]
Owszem czerwony na kopie jest wypasiony...fajna traske dałoby zrobic...ale teraz problem- zawody okej, ale jak pomiar czasowy zrobisz?bo dobrze wiesz ze stoperem nic nie zdziałamy;p
No ale generalnie to na jakies grupowe smiganie sie mozna umówic...
aaa no i mozna wynajac traktorek z przyczepą zeby nas podrzucił na góre;d był juz kiedys taki plan ;]
MTB!
pomiar czasowy jest już załatwiony,krótkofalówki tez, trasa będzie oznakowana i posprzatana i posprejowana w miejscach niebespiecznych.obecnie czekam na decyzje urzędu miasta w głuchołazach czy bedą chcieli w to wejść czy nie.jeżeli nawet nie to bedzie to totalny andergrand.i w sumie oto chodzi.jeżeli bedzie to już na etapie ze za 2 tygodnie to rzuce temat na forum
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie obraźcie się chłopaki ale to gadanie, że "nie ma wyciągu, to ja się nie ruszam" jest trochę śmieszne bo wynika z niego, że będziecie jeździć na kilku traskach w tym kraju. A w opolskim to tylko siąść i zapłakać. To nie jest rzezanie tylko drobna uwaga.
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
do poldeck!
Pisałem wczesniej, ze nie ma wyciągu ,ale to wcale nie jest problem! Osobiscie z moim crew wielbimy kope, bo jest najblizej, a czerwony jest istna traska bez ingerencji ludzkiej ręki. Jeżdzilismy na wielu trasach w Polsce, i w tym przypadku brak wyciągu jest trudny, bo góra jest dosc stroma w na 2 wprowadzenie czesto brak sił i determinacji :P Moze powinieneś spróbowac zatachac 20 kg czerwonym 2 razy :P?
Problem wyciągu w razie zawodów mozna banalnie wyeliminowac- poprostu wynając traktorek z przyczepa i sie ciepnąc na flasie albo poprostu gotóweczke dac panu kierowcy i bedzie miód.
Z reszta jesli by mi to przeszkadzało, to nie jeżdziłbym na kope 2 razy w miesiącu w sezonie...a tak nie jest :P
Pisałem wczesniej, ze nie ma wyciągu ,ale to wcale nie jest problem! Osobiscie z moim crew wielbimy kope, bo jest najblizej, a czerwony jest istna traska bez ingerencji ludzkiej ręki. Jeżdzilismy na wielu trasach w Polsce, i w tym przypadku brak wyciągu jest trudny, bo góra jest dosc stroma w na 2 wprowadzenie czesto brak sił i determinacji :P Moze powinieneś spróbowac zatachac 20 kg czerwonym 2 razy :P?
Problem wyciągu w razie zawodów mozna banalnie wyeliminowac- poprostu wynając traktorek z przyczepa i sie ciepnąc na flasie albo poprostu gotóweczke dac panu kierowcy i bedzie miód.
Z reszta jesli by mi to przeszkadzało, to nie jeżdziłbym na kope 2 razy w miesiącu w sezonie...a tak nie jest :P
MTB!