eeee ... to ja jestem dziki jakis ;))) rower - lewa noga z przodu, snowboard - lewa noga z przodu, a jak jezdzilem na deskorolce to .... prawa noga z przodu ;DDD
heh ja jezdze tylko na rowerze.
zawsze prawa noga z przodu. wszystkie triki umiem tylko w prawo. to fatalnie, bo cierpia na tym przerzutki... w ogole caly naped.
mozna rownie dobrze jezdzic z prawa jak i lewa noga z przodu? jak sie tego nauczyc...? wiem, ciwcz cwicz cwicz.... :]
ja jak skacze to mam lewa z przodu, a jak robie pivoty na przodzie to mam z przodu prawą, wogóle to chce sie nauczyc jezdzic na obie nogi, mam kumpla który tak jezdzi tylko ze on tyak naturalnie ma....
a ja mam zawsze prawa noge z przodu lewa nie umie bo od razu wszystko mi sie wali nie umie sie wybic itp i konczy sie glebami albo jakimis niedorobionymi ladowaniami na desce jak jezdzilem to tez prawa do przodu inaczej bym nie umial
ja na desce miałem prawa z przodu a w rowerze mam lewą z przodu, dziwne hehe, jak zamienie nogi i robie bunnego to sie czuje jak niedorozwój jakis :) hehe
Ja jeżdżę z prawą nogą w przedzie, a piszę lewą rąką.
A co do tych nóg... Wydaje mi się, że to jest coś wyuczonego - jakby ktoś się uczył (zaczynał) skakać z lewą z przodu to by się tak nauczył. To samo z drugą nogą.
Przynajmniej według mnie :P
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
a ja tam też jeżdże z lewą z przodu, jakoś pewniej się czuję wtedy. Czasami zmieniam na prawą, ale po chwili nieświadomie zmieniam na lewa, bo jak popatrze to znowu lewą mam z przodu ;]
ja znów mam tak
gram w piłke lewą noga czasami prawą
na deskorolce lewą ( prawą nawet ustac na desce nieumiem )
na hulajnodze lewą :D
butelke odkręcam LEWĄ a jestem praworęczny
a na rowerze LEWĄ do przodu
jestem sam na osiedlu który jezdzi lewą nogą do przodu
jak robie hample to wyłącznie w prawę strone z lewą nogą na pedale a prawą na ziemi
DZIWNI JESTESMY JAK TEN CAŁY SWIAT :D
te zdanie wykulałem i brzmi jak od FILOZOFA
Nie ma znaczenia czy na prawa czy na lewa:/ Jednym wygodniej na lewa innym na prawa:) Prawonoznych jest wiecej tak samo jak praworecznych to chyba normalne...
Ja od jakiegos czasu jezdze na prawa i na lewa noge. Poczatki byly tragiczne ale jest wielka radocha jak sie cos zrobi na przeciwna noge:)))
A mi to zwisa skacze i na praw i na lewa noge i prawa i lew mam sprzodu niewiem kiedy sie zmieniaja miejscami poprostu na jednej i na drugiej jest mi wygodnie ;]