dlaczego nie warto pic

krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

pierdoły...
back in da game...
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

teraz dzieci iją w wieku 14 15 lat one bedą tez alkocholikami za jakieś kilka lat... ale wiekszośc ludzi lubi wypic i zapomniec o codzienności... to nie grzech
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

taaa... dragow nie ruszam, ale alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach ;)

Ale pic samemu "do lustra" to przegiecie.
kalahari
Kontakt:

Post autor: kalahari »

powiedzcie mi szczerze czy komus z was alko pod kazda postacia ( poza gingersami i takimi ) smakuje, tj wchodzi jak np. sok jabłkowy?? bo dla mnie brak dobrego smaku bardzo przeszkadza. jak dla mnie JEDYNYM plusem jest stanupojenia alkoholowego w który zeby sie wprowadzic to trzeba miec niezle opanowane i zeby nie przegiac bo toptem to juz tylko zygansko po katach.
sumując mo0ja wypowiedz to chciałe m powiedziec ze jest sporo jak nie wiecej przeciwienstw swiadczacyz przeciw alko wiec czemu pijemy/ pijecie??
tylko be tekstów ze mamy to qwe krwi i takich tam. bo to kim jestesmy zalezy tylko i wyłacznie od nas.
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

ja spożywam alkohol dla smaku, nie lubię vódki łeee. natomiast lubię gorzkie piwo i zimne jakieś dobre wino schłodzony prawdziwy champagne, jak coś pije to dla smaku nie żeby się zajjebać w 4 dupy i żygać
http://karolek.free.fr/
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nie mam zadnych problemow z piciem alkoholu, fascynacje 'napierdalaniem sie w trzy dupy' mam juz za soba i teraz to albo wodeczka dla toastu z jakiejs okazji (nie wiem, moze chodzi o atmosfere ?? :) ) w ilosciach dosc rozsadnych (co to by sie nie chwiac) badz piwko, ktore po prostu mi smakuje, zwlaszcza z fajeczka do tego. w domku samemu, u kumpla, gdzies na miescie, dobre piwko nie jest zle ;) ale tezn ie 6 piw wypitych w plenerze i powrot do domu chwiejnym krokiem to jest bez sensu :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

nie lubie piwa, nie lubie wina, nie znosze wodki ale sa sytuacje w ktorych taki trunek staje sie niemalze ambrozja dla kubeczkow smakowych :P

a ten artykul jest mocno przesadzony
www.trialshop.pl
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

a ten artykul jest mocno przesadzony
nooooo
ja tam widze wiecej powodow dla ktorych warto pic :-)
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

qmpel mojego brata pil alkohol:P w wieku hm... my chodzilismy do II klasy gimnazjum a on od nas jest o 3 lata mlodszy:|:/i pil z nami:P
ODPOWIEDZ