dlaczego nie warto pic
-
- Kontakt:
powiedzcie mi szczerze czy komus z was alko pod kazda postacia ( poza gingersami i takimi ) smakuje, tj wchodzi jak np. sok jabłkowy?? bo dla mnie brak dobrego smaku bardzo przeszkadza. jak dla mnie JEDYNYM plusem jest stanupojenia alkoholowego w który zeby sie wprowadzic to trzeba miec niezle opanowane i zeby nie przegiac bo toptem to juz tylko zygansko po katach.
sumując mo0ja wypowiedz to chciałe m powiedziec ze jest sporo jak nie wiecej przeciwienstw swiadczacyz przeciw alko wiec czemu pijemy/ pijecie??
tylko be tekstów ze mamy to qwe krwi i takich tam. bo to kim jestesmy zalezy tylko i wyłacznie od nas.
sumując mo0ja wypowiedz to chciałe m powiedziec ze jest sporo jak nie wiecej przeciwienstw swiadczacyz przeciw alko wiec czemu pijemy/ pijecie??
tylko be tekstów ze mamy to qwe krwi i takich tam. bo to kim jestesmy zalezy tylko i wyłacznie od nas.
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
-
- Kontakt:
nie mam zadnych problemow z piciem alkoholu, fascynacje 'napierdalaniem sie w trzy dupy' mam juz za soba i teraz to albo wodeczka dla toastu z jakiejs okazji (nie wiem, moze chodzi o atmosfere ?? :) ) w ilosciach dosc rozsadnych (co to by sie nie chwiac) badz piwko, ktore po prostu mi smakuje, zwlaszcza z fajeczka do tego. w domku samemu, u kumpla, gdzies na miescie, dobre piwko nie jest zle ;) ale tezn ie 6 piw wypitych w plenerze i powrot do domu chwiejnym krokiem to jest bez sensu :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt