Pomocy ojciec nie chce się zgodzić !!!!!
Freestyle pierwszym bladEM bylo powiadomienie ojca przed faktem....bylo trzeba to zrobic po wymianie i zaznaczyc ze kolega wyjechal do stanow:D
Jak juz to zjebaliscie, to trzeba cos wymyslec przeciez kazdy dzieciqak umie starym zamieszac gdy cos chce...
jak masz takie problemy zeby opisywac je na forum...
to musisz miec zajebiste zycie!!
=================================
Bogu dzieki ze juz minelo pare lat od kad starsi robili mi jakies wiksy...
(chodz na szczescie takich nigdy nie mialem... tylko cos typu "wez kask"
"warto pakowac siano w ten rower? znudzi Ci sie..."
lub "nie warjuj - dobrze Mamo:D")
ostatnio Tatus powiedzial: "to ty tez jestes ****** i skaczesz z tych schodow, rozjebiesz sobie ryj i bedziesz mial..." (chodzilo mu o przejscia podziemne)
:D:D:D I love my family
Yo
K.P. (krank peace)
Jak juz to zjebaliscie, to trzeba cos wymyslec przeciez kazdy dzieciqak umie starym zamieszac gdy cos chce...
jak masz takie problemy zeby opisywac je na forum...
to musisz miec zajebiste zycie!!
=================================
Bogu dzieki ze juz minelo pare lat od kad starsi robili mi jakies wiksy...
lub "nie warjuj - dobrze Mamo:D")
ostatnio Tatus powiedzial: "to ty tez jestes ****** i skaczesz z tych schodow, rozjebiesz sobie ryj i bedziesz mial..." (chodzilo mu o przejscia podziemne)
:D:D:D I love my family
Yo
K.P. (krank peace)
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
zostawiasz na ulicy z przypieta rama..
przychodzisz za 2 dni i juz nie masz kol...
i bedziesz musial tak czy siak kupic cale kolka...
robisz sobie cos i mowisz ze wyglebiles bo opony nie trzymaly... i sa do d...
blagasz...
prosisz...
teroryzujesz...
i napewno sie uda :D
a tak serio zbierz wlasna kase i kup sobie bez wzgledu na rodzicow..
przychodzisz za 2 dni i juz nie masz kol...
i bedziesz musial tak czy siak kupic cale kolka...
robisz sobie cos i mowisz ze wyglebiles bo opony nie trzymaly... i sa do d...
blagasz...
prosisz...
teroryzujesz...
i napewno sie uda :D
a tak serio zbierz wlasna kase i kup sobie bez wzgledu na rodzicow..
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
-
- Kontakt:
To mi stary mówi "niemógłbyś sobie znaleść droższego hobby? żebyś troche popracował..."Dxx pisze: Bogu dzieki ze juz minelo pare lat od kad starsi robili mi jakies wiksy...
CO to jest 5 :|
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Tassadar pisze:napewno znam więcej pietnastolatek dojżalszych intelektualnie niż niejeden konex:Pkonex pisze:Tassadarqaz A wy :>??
Uargumentuj bo sie przypieradalają do mnie wszyscy że często siedzę na forum, że mam pełno zdjęć na pinku sprzętu.
Ale coś jeszcze Was boli??? Jakoś nie wydaje mi się żebym pierdolił głupoty, jak co poniektórzy.
BOB-i
nie na tym forum ale byl temat o goelniu jajek na bikeaction i cieszyl sie ogromnym uznaniem... ale pewnie dla dzieciakow stad temat bylby feeee i wogole (bo bylo by im glupio ze njie maja jeszcze loniakow :P)
co do tematu to jak bylem mlodszy to tez starsi mi kwestionowali zakupy... ale od ponad roku jest 'no problem' i nawet nie wiedzieli kiedy postawilem drugi rower w piwnicy :P
a ty mozesz ojcu przedstawic argumenty ze 'lepiej na tym wyjdziesz' i objasnic jak dla laika co i jak... pokazac mu ze sie znasz na sprzecie - nie ma 'rower jako calosc' - rower to zbior komponentow ktore kazdy po kolei dopasowuje pod siebie zeby osiagnac zamierzony efekt...
nie na tym forum ale byl temat o goelniu jajek na bikeaction i cieszyl sie ogromnym uznaniem... ale pewnie dla dzieciakow stad temat bylby feeee i wogole (bo bylo by im glupio ze njie maja jeszcze loniakow :P)
co do tematu to jak bylem mlodszy to tez starsi mi kwestionowali zakupy... ale od ponad roku jest 'no problem' i nawet nie wiedzieli kiedy postawilem drugi rower w piwnicy :P
a ty mozesz ojcu przedstawic argumenty ze 'lepiej na tym wyjdziesz' i objasnic jak dla laika co i jak... pokazac mu ze sie znasz na sprzecie - nie ma 'rower jako calosc' - rower to zbior komponentow ktore kazdy po kolei dopasowuje pod siebie zeby osiagnac zamierzony efekt...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Ja polecam zastosować mój patent ;)
Jak mama nie chciała zgodzić się na kupno roweru. Jeszcze tym bardziej, było to wkurzające, że płaciłam na rower z własnej kasy.
Tak więc po całym mieszkaniu porozwieszałam kartki z artukułem z Bike Action pt. "Dlaczego dzieci kochają jeździć na rowerach". Oraz z tym, że lepiej zainwestować w sprzęt, żeby się nie zabić.
Po 1.5 miesiąca, mama miała już tak dość kartek, że zgodziła się na rower bez problemu.
W najgorszym wypadku, połóż się na ziemi i zacznij tupać nogami, w dzieciństwie to pomagało :D
A tak serio, skoro to zamiana, to nie rozumie czemu nie chce się zgodzić. Zastosuj patent nr 1 :)
Jak mama nie chciała zgodzić się na kupno roweru. Jeszcze tym bardziej, było to wkurzające, że płaciłam na rower z własnej kasy.
Tak więc po całym mieszkaniu porozwieszałam kartki z artukułem z Bike Action pt. "Dlaczego dzieci kochają jeździć na rowerach". Oraz z tym, że lepiej zainwestować w sprzęt, żeby się nie zabić.
Po 1.5 miesiąca, mama miała już tak dość kartek, że zgodziła się na rower bez problemu.
W najgorszym wypadku, połóż się na ziemi i zacznij tupać nogami, w dzieciństwie to pomagało :D
A tak serio, skoro to zamiana, to nie rozumie czemu nie chce się zgodzić. Zastosuj patent nr 1 :)
Magda od Mongoosa