Gdzie napinacze poziomych haków (10mm)

Paul
Kontakt:

Gdzie napinacze poziomych haków (10mm)

Post autor: Paul »

Jak w temacie, szukam tego żalastwa i nigdzie nie ma... :)
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Heh. Jezeli szukasz tego a chcesz mal owydac to przejdz sie do sklepu z czesciami do motorowerow i popros pana o napinacze do komara. Bedzie cie to kosztowac 4 zl. A jak chcesz wydac duzo to na mkbiku byly po 30 kilka zl.
Pozatym bylo juz pelno o tym. Widac nawet modkowie nie uzywaja suzkarki :)
Ssij pento
Paul
Kontakt:

:) na Mkbiku sa tylko 14mm.

Chce mieć napinacze i moge na to wydać 30zł;]

A w tematch szukałem ale są bardzo stare i linki już nie działają, chyba ze coś przeoczyłem.

Pytanie tylko czy te od komara przypasują.
citkus
Kontakt:

Post autor: citkus »

Takie napinacze kupiłem w czechach za jakieś 19 zł i są naprawde dobre. Nie mają takiej cienkiej blaszki tak jak w tych za 4 zł(takich rozmarasiłem 2 sztuki:)
Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale.
Paul
Kontakt:

citkus no czechy to mi nie po drodze ;]
citkus
Kontakt:

Miałem taki sam problem ale w polskich sklepach to ciężko z towarem:) Jak do czech ci nie po drodze to zostaje ci jedynie szukanie w sklepach internetowych:/
citkus
Kontakt:

zdaje mi się że te drugie są na 10 ale jak chcesz to się z nimi skontaktuj http://www.barspinshop.bmx.pl/podstrona ... egories=54#
vTen
Kontakt:

Post autor: vTen »

sprawdź na www.purebmx.pl(pisz na meila bo nie wszytsko jest wystawione;)) www.bmxforever.pl( do nich tez na meila pisz:P)

PS:Barspinshop w chu** tnie...nie ma z nimi konataktu czesto...zamowionego towaru nie wysylaja...nie warto im zaliczek wplacac jesli chce sie zamowic jakis rower u nich:|
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

vTen- chyba mówisz o starym barspinshopie, teraz barspinshop prowadza ludzie z bmx forver!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Sulring
Kontakt:

Paul jaka masz rame? Mi te od komara pasuja idealnie bo zabawie z mlotkie:) Naprawde nie warto na kawalek blaszki wydac wiecej niz 5 zl ;]
Jak chcesz zobaczyc dokladnie te od komara sciagnij fotke mojego bike i powiesz sobie (foty sa w sporej rozdzielczosci)
Ssij pento
citkus
Kontakt:

W tych z komara 2 razy zmiażdżyło mi blaszkę. Stanowczo odradzam kupna
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

mam taki napinacz akurat na zbyciu. firmy dmr (nie jest to nigdzie napisane ale tak jest :)) zalozony raz do roweru w grudniu i od tamtego czasu jezdzony sporadycznie. gwinty sa dlugie i dobrze trzymaja. sprzedam za 20 zl
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Paul
Kontakt:

Właśnie kupiłem te od komarka starego, i spróbuje narazie podorabiać bo tych koncowych blaszek nie ma.

Do bmxa nie kupie bo 40zł + przesyłka to za duzp jak za kawałek metalu :)

Ale dziwi mnie wlasnie ze w internetowych sklepach nie ma.

Na Mkbiku znalałem takie do Suburbana ale nie ma ceny, musze do nic zadzwonić czy są dostępne.
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

ja potrzebuje jeden, tylko na jedną strone:D
nie chce zakladac nowego tematu, ale mi w sputiku sie kolo przestawia z jednej strony, bo tak: z lewej jest specjalny hak do hampla i sie kol tam trzyma a z prawej-ze strony napędu nie ma nic tylko poziomy hak a kolo mam tak w połowioe długosci haków no i zainstalowałem jaiestam podkladki kawałki puszki drewienka próbowałem ze wszystkim, i wszystko sie gniecie...

albo macie jakis patent, albo niech mi ktos załatwi jeden napinacz na 14, albo 10mm:D
aha, mam szybkozamykacz i nie zmieniam narazie.
pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Sulring
Kontakt:

Kup sobie od komara. Po za tym roziwazanie z motorynki ksoztuje 4 zl, a niby porzadny napinacz 30zl. Wiec takich od motrynki mialbym zapas na 5 lat citkus wiec nie mow ze odradzasz ;]
Ssij pento
vTen
Kontakt:

Post autor: vTen »

mdfkkkkawiesz;P...ja zamowilem oponki od nich zaraz po wakacjach....i kontaktu zlapac nie moglem...opon niewidac:P...juz sie na nich 5 razy przejechalem...zawsze byla taka gadka ze nowi ludzie i bedzie okej...no ale zobaczymy teraz;P

NA JAkiejś stronie widzialem jak zrobic napinacz... to byl chyba andergrand.pl
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
qaz
Kontakt:

Post autor: qaz »

sprawdz w cykloturze bo sam u nich kupowałem ...... ale przyslali mi tylko jeden a jak sie upomnialem o drugi to tez był na 10 mm ale juz calkiem iny:)
http://www.pinkbike.com/photo/838794/ ==> :)
Paul
Kontakt:

Spoko już gadałem z Cykloturem, mam tam kumpli i sie dowiedziałem ze cięzko to dostać, ale załatwiłem inaczej to koło.

Dzięki za pomoc!

EOT
ODPOWIEDZ