Gdzie napinacze poziomych haków (10mm)
Gdzie napinacze poziomych haków (10mm)
Jak w temacie, szukam tego żalastwa i nigdzie nie ma... :)
Heh. Jezeli szukasz tego a chcesz mal owydac to przejdz sie do sklepu z czesciami do motorowerow i popros pana o napinacze do komara. Bedzie cie to kosztowac 4 zl. A jak chcesz wydac duzo to na mkbiku byly po 30 kilka zl.
Pozatym bylo juz pelno o tym. Widac nawet modkowie nie uzywaja suzkarki :)
Pozatym bylo juz pelno o tym. Widac nawet modkowie nie uzywaja suzkarki :)
Ssij pento
zdaje mi się że te drugie są na 10 ale jak chcesz to się z nimi skontaktuj http://www.barspinshop.bmx.pl/podstrona ... egories=54#
Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale.
sprawdź na www.purebmx.pl(pisz na meila bo nie wszytsko jest wystawione;)) www.bmxforever.pl( do nich tez na meila pisz:P)
PS:Barspinshop w chu** tnie...nie ma z nimi konataktu czesto...zamowionego towaru nie wysylaja...nie warto im zaliczek wplacac jesli chce sie zamowic jakis rower u nich:|
PS:Barspinshop w chu** tnie...nie ma z nimi konataktu czesto...zamowionego towaru nie wysylaja...nie warto im zaliczek wplacac jesli chce sie zamowic jakis rower u nich:|
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
...fight 4 style...
mam taki napinacz akurat na zbyciu. firmy dmr (nie jest to nigdzie napisane ale tak jest :)) zalozony raz do roweru w grudniu i od tamtego czasu jezdzony sporadycznie. gwinty sa dlugie i dobrze trzymaja. sprzedam za 20 zl
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Właśnie kupiłem te od komarka starego, i spróbuje narazie podorabiać bo tych koncowych blaszek nie ma.
Do bmxa nie kupie bo 40zł + przesyłka to za duzp jak za kawałek metalu :)
Ale dziwi mnie wlasnie ze w internetowych sklepach nie ma.
Na Mkbiku znalałem takie do Suburbana ale nie ma ceny, musze do nic zadzwonić czy są dostępne.
Do bmxa nie kupie bo 40zł + przesyłka to za duzp jak za kawałek metalu :)
Ale dziwi mnie wlasnie ze w internetowych sklepach nie ma.
Na Mkbiku znalałem takie do Suburbana ale nie ma ceny, musze do nic zadzwonić czy są dostępne.
-
- Kontakt:
ja potrzebuje jeden, tylko na jedną strone:D
nie chce zakladac nowego tematu, ale mi w sputiku sie kolo przestawia z jednej strony, bo tak: z lewej jest specjalny hak do hampla i sie kol tam trzyma a z prawej-ze strony napędu nie ma nic tylko poziomy hak a kolo mam tak w połowioe długosci haków no i zainstalowałem jaiestam podkladki kawałki puszki drewienka próbowałem ze wszystkim, i wszystko sie gniecie...
albo macie jakis patent, albo niech mi ktos załatwi jeden napinacz na 14, albo 10mm:D
aha, mam szybkozamykacz i nie zmieniam narazie.
pozdr.
nie chce zakladac nowego tematu, ale mi w sputiku sie kolo przestawia z jednej strony, bo tak: z lewej jest specjalny hak do hampla i sie kol tam trzyma a z prawej-ze strony napędu nie ma nic tylko poziomy hak a kolo mam tak w połowioe długosci haków no i zainstalowałem jaiestam podkladki kawałki puszki drewienka próbowałem ze wszystkim, i wszystko sie gniecie...
albo macie jakis patent, albo niech mi ktos załatwi jeden napinacz na 14, albo 10mm:D
aha, mam szybkozamykacz i nie zmieniam narazie.
pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
mdfkkkkawiesz;P...ja zamowilem oponki od nich zaraz po wakacjach....i kontaktu zlapac nie moglem...opon niewidac:P...juz sie na nich 5 razy przejechalem...zawsze byla taka gadka ze nowi ludzie i bedzie okej...no ale zobaczymy teraz;P
NA JAkiejś stronie widzialem jak zrobic napinacz... to byl chyba andergrand.pl
NA JAkiejś stronie widzialem jak zrobic napinacz... to byl chyba andergrand.pl
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
...fight 4 style...