Koniec ery BIG BIKES??
ale zescie sie rozgadali <lol>
tylko po co te klutnie... wiadomo ze wszystko sie zmienia firmy wymyslaja coraz to leprze nowsze i lzejsze rozwiazania dla bikow...
i chyba jasne ze lzejszy rowerek lepiej sie prowadzi...
==============================
tylko po co te klutnie... wiadomo ze wszystko sie zmienia firmy wymyslaja coraz to leprze nowsze i lzejsze rozwiazania dla bikow...
i chyba jasne ze lzejszy rowerek lepiej sie prowadzi...
==============================
hmmmm LinksFR nie uwazasz ze za wygrana w lotto, moglbys miec sprzet na ktorym lepiej by sie Tobie jezdzilo?NAJLEPSZA KUFA ZAJAZDOWKA TO TAKA NA JAKIEJ CI SIE DOBRZE JEZDZI
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
nie rozumiem o co Ci chodzi z ta wygrana z lotto...
lepiej w sensie ze lepiej niz na tym co teraz?
na moim mi sie jezdzi dobrze czyli juz spelnia warunek na dobra w tym przypadku freeridowke :P a ze moglbym znaklezc jakis na jakim mi sie jezdzi LEPIEJ, to moze i tak, ale raczej nie kosztowalby wiecej kasy niz wlozylem w moj obecny (ile faktycznie wlozylem a nie za ile mozna taki miec), chodzi o to ze jakbys nie kombinowal, to nigdy nie uda ci sie pojezdzic nawet na wekszosci sprzetow dostepnych na rynku, nie tylko krajowym, takze samo przejechanie sie itd nawet przez godzinke nie pozwoli ci zdecydowac ze sprzet jest idealny itd, tak naprawde zeby odkryc wszystkie wady sprzetu musisz na nim po prostu jezdzic, nie wystarczy ze ktos ci powie, to co dle niego bedzie wada moze byc dla ciebie zaleta - jak chocby ta nieszczesna masa
troche nietrafnie ta wypowiedz zinterpretowales, chcialem po prostu przekazac, ze kazdy ma inne preferencje itd, zreszta w ktoryms z poprzednich postow to wyliczylem; w kazdym razie nie ma co przekonywac fanow 30kg maszyn do leciutkich zjazdowek, jak i vice versa, kazdy ma swoje preferencje, argumenty 'za' i rower jest dobry tak dlugo, jak mu sie na nim dobrze jezdzi; faktycznie czasem jest taka sytuacja ze ktos twierdzi ze mu sie swietnie jezdzi, ale nie odkryl tego, ze jeszcze lepiej mu np na lzejszym, niemniej obecni tu fanatycy krowerow pod przewodnictwem Maxa na takich nie wygladaja :P
pozdro
lepiej w sensie ze lepiej niz na tym co teraz?
na moim mi sie jezdzi dobrze czyli juz spelnia warunek na dobra w tym przypadku freeridowke :P a ze moglbym znaklezc jakis na jakim mi sie jezdzi LEPIEJ, to moze i tak, ale raczej nie kosztowalby wiecej kasy niz wlozylem w moj obecny (ile faktycznie wlozylem a nie za ile mozna taki miec), chodzi o to ze jakbys nie kombinowal, to nigdy nie uda ci sie pojezdzic nawet na wekszosci sprzetow dostepnych na rynku, nie tylko krajowym, takze samo przejechanie sie itd nawet przez godzinke nie pozwoli ci zdecydowac ze sprzet jest idealny itd, tak naprawde zeby odkryc wszystkie wady sprzetu musisz na nim po prostu jezdzic, nie wystarczy ze ktos ci powie, to co dle niego bedzie wada moze byc dla ciebie zaleta - jak chocby ta nieszczesna masa
troche nietrafnie ta wypowiedz zinterpretowales, chcialem po prostu przekazac, ze kazdy ma inne preferencje itd, zreszta w ktoryms z poprzednich postow to wyliczylem; w kazdym razie nie ma co przekonywac fanow 30kg maszyn do leciutkich zjazdowek, jak i vice versa, kazdy ma swoje preferencje, argumenty 'za' i rower jest dobry tak dlugo, jak mu sie na nim dobrze jezdzi; faktycznie czasem jest taka sytuacja ze ktos twierdzi ze mu sie swietnie jezdzi, ale nie odkryl tego, ze jeszcze lepiej mu np na lzejszym, niemniej obecni tu fanatycy krowerow pod przewodnictwem Maxa na takich nie wygladaja :P
pozdro
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
na rynku jest teraz taka oferta ram sztywnych i zawieszonych, że każdyy znajdzie coś dla siebie, z łozyskami i bez, białą i czerwoną, z 100mm skoku i 300mm
Mnie osobięsie bardzo podoba się rowerek birola chociaż nie miałem okazji się przewieść a bardzo bm chciał, santy i intense z vpp tylko na 1 z nich miałem przyjemnosć i bardzo mi jej praca odpowiadała ale w zjeździe na kamienaicha ale nie na hopach(1 zjazd i to kwestia wybicia bo je poprosty połykała) i tak dalej przez dm fr do giant dh wszystkie fule są fajne tylko niektóre są fajniejsze a wszystko zależy przedewszystkim od kasy no i od upodobań.
Mnie osobięsie bardzo podoba się rowerek birola chociaż nie miałem okazji się przewieść a bardzo bm chciał, santy i intense z vpp tylko na 1 z nich miałem przyjemnosć i bardzo mi jej praca odpowiadała ale w zjeździe na kamienaicha ale nie na hopach(1 zjazd i to kwestia wybicia bo je poprosty połykała) i tak dalej przez dm fr do giant dh wszystkie fule są fajne tylko niektóre są fajniejsze a wszystko zależy przedewszystkim od kasy no i od upodobań.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
dla mnie wszystkie te wielkie kloce to nieprzecietne gowna. jedyny przyslowiowy czolg na ktorym jezdzilem a wydawal sie byc zwrotna i dobrze wywazona maszynka to rower maxa.
sam mam juz za sobaa fascynacje takimi rowerami i w zyciu bym swojego nie zamienil na jakiegos karpiela albo nicolaia. to sa rowery ktore strasznie ograniczaja, nie mozna robic na nich tego co sie chce tylko to do czego te ramy zostaly przeznaczone.
pozdro dla konstruktorow normalnych ram :]
sam mam juz za sobaa fascynacje takimi rowerami i w zyciu bym swojego nie zamienil na jakiegos karpiela albo nicolaia. to sa rowery ktore strasznie ograniczaja, nie mozna robic na nich tego co sie chce tylko to do czego te ramy zostaly przeznaczone.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
ale mi pojazd zafundowales :DInur pisze: w zyciu bym swojego nie zamienil na jakiegos karpiela albo nicolaia.
a ja powiem ze chyba problem nie jest w samym rowerze tylko w podejsciu do tego: jak ktos sobie powie ze na ciezkim bedzie mus ie zle jechalo to na pewno tak bedzie, a ktos inny ze na lekkim go zrzuci to tak sie stanie...
dlatego uwazam ze kazdy ma prawo decydowac sam na czym mu bedzie najlepiej...ja tam sie nie czulem ograniczony przez ciezki rower, jezdzilo mi sie na nim calkiem dobrze, wszystko jest kwestia przyzwyczajenia...
peace :D
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
popieram w 100% :) w ogole nie potrafie zrozumiec co za przyjemnosc plynie z jazdy na takim gownie. ogranicza, spowalnia, ciezko takie cos opanowac, niesamowicie sie na tym meczysz, itd... argumenty przeciw mozna wymieniac godzinami. niech to wszystko zniknie czym predzej i nigdy nie powraca :)Inur pisze:dla mnie wszystkie te wielkie kloce to nieprzecietne gowna. jedyny przyslowiowy czolg na ktorym jezdzilem a wydawal sie byc zwrotna i dobrze wywazona maszynka to rower maxa.
-
- Kontakt:
Juz ci mowilem jaka przyjemnosc.
Po wszystkim jedzie
Wybiera wszystko , zadna inna zjazdowka tak nie jje.
Jesli jest dobrze zlozona i wywazona to swietnie sie prowadzi mimo duzej masy. Moj rower manuali duzo lepiej niz nie jeden 15kg sztywniak.
Ogranicza... ja wiem? 15 kg sztywniak tez ogranicza i nikt na nie nie narzeka.
Spowalnia... lol - wiesz jak to zapierdala :D
Opanowac wcale nie jest ciezko, bo jak mowilem swietnie sie prowadzi i wszystko wybiera - nie telepie jak lekkie gowno.
Po wszystkim jedzie
Wybiera wszystko , zadna inna zjazdowka tak nie jje.
Jesli jest dobrze zlozona i wywazona to swietnie sie prowadzi mimo duzej masy. Moj rower manuali duzo lepiej niz nie jeden 15kg sztywniak.
Ogranicza... ja wiem? 15 kg sztywniak tez ogranicza i nikt na nie nie narzeka.
Spowalnia... lol - wiesz jak to zapierdala :D
Opanowac wcale nie jest ciezko, bo jak mowilem swietnie sie prowadzi i wszystko wybiera - nie telepie jak lekkie gowno.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
wlasnie nie ma co uogolniac bo rower rowerowi nie rowny i na kazdym moze si inaczej jezdzic i nie kazdy ciezki rower jest ciezki do opanowania i zle sie na nim jezdzi sam jzdze na ciezkim dosyc i staram ise go odchudzic ale ta waga specjalnie mi nie przeszkadza ale jednak lepiej by bylo na lzejszym jak dla mnie
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......