SPROSTOWANIE: BIG HIT + MONSTER WAWA !!!
-
- Kontakt:
SPROSTOWANIE: BIG HIT + MONSTER WAWA !!!
po dosc dlugiej przerwie (spowodowanej silamy wyzszymi) nadrabialem forum i natknalem sie na topic o skradzionym BH
Jestem posiadaczem BH z montserem a do tego mam czarnego fulla... i jezdze w Wawie
po pierwsze: DLA WLASCICIELA SKRADZIONEGO BIKE - bez problemu udostepnie Ci dokumentacje swojego bika
po drugie: dosc mocno usmialem sie z intrygi jaka uknuli "chlopcy". nie wydaje mi sie abym uciekal przed kims, a szczegolnie na rowerach, ale mam na to swoja wersje. prawie zawsze jezdze z muza i moze akurat w tym momencie cos dobrego sie wkrecilo:))
po trzecie: WAZNE: dla wszyskich ktorzy pozbyli sie bajkow w wawie i nie zostawiali ich w piwnicy czy przed sklepem - napiszcie gdzie zdjeli was z bajka.... taka dobra rada dla innych jakich rejonow unikac ... Z GORY DZIEKI!
Jestem posiadaczem BH z montserem a do tego mam czarnego fulla... i jezdze w Wawie
po pierwsze: DLA WLASCICIELA SKRADZIONEGO BIKE - bez problemu udostepnie Ci dokumentacje swojego bika
po drugie: dosc mocno usmialem sie z intrygi jaka uknuli "chlopcy". nie wydaje mi sie abym uciekal przed kims, a szczegolnie na rowerach, ale mam na to swoja wersje. prawie zawsze jezdze z muza i moze akurat w tym momencie cos dobrego sie wkrecilo:))
po trzecie: WAZNE: dla wszyskich ktorzy pozbyli sie bajkow w wawie i nie zostawiali ich w piwnicy czy przed sklepem - napiszcie gdzie zdjeli was z bajka.... taka dobra rada dla innych jakich rejonow unikac ... Z GORY DZIEKI!
No to w taki razie ja przepraszam bardzo. Ale ukaszek powiedzial patrz to chyba ten kradziony big hit to nagle przyspieszyles (pewnie tego nie slyszales nawet) i caly czas sie odwracales :). Potem caly czas sie odwracales i coraz bardziej przyspieszales, nie wiem musiales miec jakis swoj powod :D. No ale wiesz podobny rower do kradzionego + "uciekajacy" biker to wiesz jaka mysl sie moze w glowie tylko narodzic. Po za tym w moim poscie NIGDZIE nie napisalem ze to ten kradziony tylko ze podobny i jestesmy bardzo nie
pewni. No jeszcze raz przepraszam za zaistniala sytuacje i pozdrawaim.
pewni. No jeszcze raz przepraszam za zaistniala sytuacje i pozdrawaim.
TERRORYSTA!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MaxDamageDA pisze:Qrwa jak wy to robicie, ze nie znacie bikerow w waszym miescie...
tez mnie to zastanawia, w poznaniu znaja sie wszyscy tylko nikt nie zna ridera 12 :D - i tu ma chlopak fuksa bo ma duzo wrogow
jakby co to przejazd na dualowce z S (debiec) do N (morasko) trwa ok godziny... (raz wracalem 43 minuty...napierdalalem z lekka)
wiec obejscie go trwa chyba wiecej niz "15 minut"
=====================================
swoja droga rowerek pewnie nie dlugo sie znajdzie - musi sie zrobic cieplej...
zaden dres itd nie bedzie jezdzil na rowerze w zimie... trzymam kciuki
Dx
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Cszyvy i KFP_Wwa jezeli znasz 10 osob z ktorych kazda tez zna kilka itd.... to sie dochodzi do odpowiednich osob poza tym chyba big hit w wawie to niejest cos takiego jak point...czy na czym tam jezdzi masowka...(???)
bike z wyzszej ( w tym przypadku chyba najwyzszej ) polki raczej sie rozpoznaje i wie kto takiego ma albo ile jest takich w miescie... chyba ze macie samych lamuchow ktorzy kupuja czesci przez neta i siedza w domu na czacie dhzone majac klawiature przyklejona do kierownicy....
nie mowie ze u nas wszyscy wymiataja bo roznie to jest... lamuchy tez sie zdazaja... ale z pewnych powodow nawet ich sie zna :D
(kto ma wiedziec to wie)
================
ps: to nie mialo prowadzic do jakies klutni ..........
poprostu mam taki sam "poglad" jak MaxDamageDA
i gdyby u nas komus zajebali takiego bika ktorego latwo rozpoznac to wiekszosc ludzi ktorych znam zorientowalo by sie w temacie... (moze wy gaadacie tylko przez gg i dh zone???)
=================
jak cos to sora - peace korba
(chodz z poznania to nie mam zadnych "nienawisci" do warszawy....mam nadzieje ze wy tez nie macie do poznania ;>)
Dx
bike z wyzszej ( w tym przypadku chyba najwyzszej ) polki raczej sie rozpoznaje i wie kto takiego ma albo ile jest takich w miescie... chyba ze macie samych lamuchow ktorzy kupuja czesci przez neta i siedza w domu na czacie dhzone majac klawiature przyklejona do kierownicy....
nie mowie ze u nas wszyscy wymiataja bo roznie to jest... lamuchy tez sie zdazaja... ale z pewnych powodow nawet ich sie zna :D
(kto ma wiedziec to wie)
================
ps: to nie mialo prowadzic do jakies klutni ..........
poprostu mam taki sam "poglad" jak MaxDamageDA
i gdyby u nas komus zajebali takiego bika ktorego latwo rozpoznac to wiekszosc ludzi ktorych znam zorientowalo by sie w temacie... (moze wy gaadacie tylko przez gg i dh zone???)
=================
jak cos to sora - peace korba
(chodz z poznania to nie mam zadnych "nienawisci" do warszawy....mam nadzieje ze wy tez nie macie do poznania ;>)
Dx
[b][SPRZEDAM]
dxx...
widzisz, wwa to takie miasto pelne bananowcow, fajne rowerki wyrastaja z nikad, lanserow jest od pyty, fakt, szybko oni przemijaja, ale po co ich poznawac, po co miec z nimi cokolwiek doczynienia, nimi sie w ogole w jakikolwiek sposob interesowac? ja kiedys jak przyjezdzalem na starowke, to znalem tam na 20-30 osob moze z 2? i co... i nic. nieistotne kogo znasz, tutaj zwykle ci co najlepiej jezdza, smigaja sami, taka prawda.
pozdr.
widzisz, wwa to takie miasto pelne bananowcow, fajne rowerki wyrastaja z nikad, lanserow jest od pyty, fakt, szybko oni przemijaja, ale po co ich poznawac, po co miec z nimi cokolwiek doczynienia, nimi sie w ogole w jakikolwiek sposob interesowac? ja kiedys jak przyjezdzalem na starowke, to znalem tam na 20-30 osob moze z 2? i co... i nic. nieistotne kogo znasz, tutaj zwykle ci co najlepiej jezdza, smigaja sami, taka prawda.
pozdr.
thugrider@wp.pl
Kid moze zle napisalem lub Ty zle zinterpretowales - dziwi mnie brak zorientowania w temacie u was, tak ladnie mowiac balagan... nie chodzilo mi o ilosc znajomych twarzy bo to chyba inny temat (zbedny tu)
wszystko na ten temat
"pozdro, pozdro"
wszystko na ten temat
"pozdro, pozdro"
[b][SPRZEDAM]
Heh... Groteskowosc tej sytuacji dosc mnie rozbawila. Może to tylko przez moja, za mocno rozwinietą wyobraźnie ;) Bo jak ujrzalem oczami wyobrazni jak npr razem z kolega Lukaszkiem, pragną z calych sił złapać pana nasciturusa ktory w ich mniemaniu ma kradziony rower i spierdala przez cale miasto na zlamanie karku to od razu przypomniala mnie sie scenka z Kranked 4 ;)
PS. Nie mniej jednak ubolewam nad tym, że właściwy rowerek dalej nie odnaleziony. Je*anym złodziejom to Jaja pourywac i poobcinać ręce. Kurwa mać!
PS. 2 Zirytowałem się troche pod koniec mojej wypowiedzi ;)
Pozdro ZiAm ;)
PS. Nie mniej jednak ubolewam nad tym, że właściwy rowerek dalej nie odnaleziony. Je*anym złodziejom to Jaja pourywac i poobcinać ręce. Kurwa mać!
PS. 2 Zirytowałem się troche pod koniec mojej wypowiedzi ;)
Pozdro ZiAm ;)
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
-
- Kontakt: