SPROSTOWANIE: BIG HIT + MONSTER WAWA !!!

nasciturus
Kontakt:

SPROSTOWANIE: BIG HIT + MONSTER WAWA !!!

Post autor: nasciturus »

po dosc dlugiej przerwie (spowodowanej silamy wyzszymi) nadrabialem forum i natknalem sie na topic o skradzionym BH

Jestem posiadaczem BH z montserem a do tego mam czarnego fulla... i jezdze w Wawie

po pierwsze: DLA WLASCICIELA SKRADZIONEGO BIKE - bez problemu udostepnie Ci dokumentacje swojego bika

po drugie: dosc mocno usmialem sie z intrygi jaka uknuli "chlopcy". nie wydaje mi sie abym uciekal przed kims, a szczegolnie na rowerach, ale mam na to swoja wersje. prawie zawsze jezdze z muza i moze akurat w tym momencie cos dobrego sie wkrecilo:))

po trzecie: WAZNE: dla wszyskich ktorzy pozbyli sie bajkow w wawie i nie zostawiali ich w piwnicy czy przed sklepem - napiszcie gdzie zdjeli was z bajka.... taka dobra rada dla innych jakich rejonow unikac ... Z GORY DZIEKI!
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

no i się wyjaśniło, ale mimo to, piszcie w tamtym topiku, bo jest więcej ;)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
npr
Kontakt:

Post autor: npr »

No to w taki razie ja przepraszam bardzo. Ale ukaszek powiedzial patrz to chyba ten kradziony big hit to nagle przyspieszyles (pewnie tego nie slyszales nawet) i caly czas sie odwracales :). Potem caly czas sie odwracales i coraz bardziej przyspieszales, nie wiem musiales miec jakis swoj powod :D. No ale wiesz podobny rower do kradzionego + "uciekajacy" biker to wiesz jaka mysl sie moze w glowie tylko narodzic. Po za tym w moim poscie NIGDZIE nie napisalem ze to ten kradziony tylko ze podobny i jestesmy bardzo nie
pewni. No jeszcze raz przepraszam za zaistniala sytuacje i pozdrawaim.
TERRORYSTA!
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

tak jak napisałem w tamtym poscie...
Istnieje drugi taki sam rowerek w Wawie,Jestem Boski,albo firma poszła na masówkę ,hmmmm :d
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

yy.. dobra, to jak rozpoznać tego właściwego ??
Czym różnią się oba rowerki, żeby znów nie było tego typu akcji x]
43RIDE magazyn rowerowy
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Qrwa jak wy to robicie, ze nie znacie bikerow w waszym miescie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

max - mowisz tak z perspektywy miasta ktore jestes w stanie obejsc w 15min. ja zeby dojechac do panny na drugi koniec miasta tluke sie poltorej godziny autobusami wiec nie wkurwiaj...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

nie kloccie sie... :P tak narzekacie nie.... ze wam zle i w cholere daleko ja tam bym sie cieszyl na waszym miejscu bo jak u mnie kot pierdnie za rogiem to juz 3/4 miasta wie a 1/4 dowie sie jutro wiec cieszcie sie a nie !
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
nasciturus
Kontakt:

Post autor: nasciturus »

Tom@s pisze:yy.. dobra, to jak rozpoznać tego właściwego ??
Czym różnią się oba rowerki, żeby znów nie było tego typu akcji x]
TO JESZCZE JEDNA SPRAWA:
jak bede jezdzil sobie (czarny ff) to nie wzywajcie za kazdym razem policji
bo dupna mnie jeszcze za piwko .... :)
i spora siara sie zrobi
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

MaxDamageDA pisze:Qrwa jak wy to robicie, ze nie znacie bikerow w waszym miescie...

tez mnie to zastanawia, w poznaniu znaja sie wszyscy tylko nikt nie zna ridera 12 :D - i tu ma chlopak fuksa bo ma duzo wrogow

jakby co to przejazd na dualowce z S (debiec) do N (morasko) trwa ok godziny... (raz wracalem 43 minuty...napierdalalem z lekka)
wiec obejscie go trwa chyba wiecej niz "15 minut"

=====================================

swoja droga rowerek pewnie nie dlugo sie znajdzie - musi sie zrobic cieplej...
zaden dres itd nie bedzie jezdzil na rowerze w zimie... trzymam kciuki

Dx
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
npr
Kontakt:

Post autor: npr »

a co to jak jezdze na rowerze to musze znac wszystkich bikerow, jezdze stosunkowo krotko wiec raczej ciezko by bylo wszystkich poznac po za tym w warszawie jest w **** bikerow i jeszcze wiecej nie wiem jak w poznaniu ale nvm
TERRORYSTA!
Dxx
Kontakt:

nie musisz (...)
[b][SPRZEDAM]
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

mowicie ze nie wiecie jak tak mozna - to spojrzcie na ilosc ludzi miekszajacych w wawie i innych miastach jak i zajmowana powierzchnia - to bedziecie mieli odpowiedz dlaczego to jest fizyczna niemozliwoscia ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

jednych sie zna, innych tylko z widzenia ale w **** osob sie nie zna bo naroilo sie tego ostatnimi laty w wawie jak much przy gownie
20 inches isn't a crime
Dxx
Kontakt:

Cszyvy i KFP_Wwa jezeli znasz 10 osob z ktorych kazda tez zna kilka itd.... to sie dochodzi do odpowiednich osob poza tym chyba big hit w wawie to niejest cos takiego jak point...czy na czym tam jezdzi masowka...(???)

bike z wyzszej ( w tym przypadku chyba najwyzszej ) polki raczej sie rozpoznaje i wie kto takiego ma albo ile jest takich w miescie... chyba ze macie samych lamuchow ktorzy kupuja czesci przez neta i siedza w domu na czacie dhzone majac klawiature przyklejona do kierownicy....

nie mowie ze u nas wszyscy wymiataja bo roznie to jest... lamuchy tez sie zdazaja... ale z pewnych powodow nawet ich sie zna :D
(kto ma wiedziec to wie)

================

ps: to nie mialo prowadzic do jakies klutni ..........

poprostu mam taki sam "poglad" jak MaxDamageDA
i gdyby u nas komus zajebali takiego bika ktorego latwo rozpoznac to wiekszosc ludzi ktorych znam zorientowalo by sie w temacie... (moze wy gaadacie tylko przez gg i dh zone???)

=================

jak cos to sora - peace korba
(chodz z poznania to nie mam zadnych "nienawisci" do warszawy....mam nadzieje ze wy tez nie macie do poznania ;>)

Dx
[b][SPRZEDAM]
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

dxx...

widzisz, wwa to takie miasto pelne bananowcow, fajne rowerki wyrastaja z nikad, lanserow jest od pyty, fakt, szybko oni przemijaja, ale po co ich poznawac, po co miec z nimi cokolwiek doczynienia, nimi sie w ogole w jakikolwiek sposob interesowac? ja kiedys jak przyjezdzalem na starowke, to znalem tam na 20-30 osob moze z 2? i co... i nic. nieistotne kogo znasz, tutaj zwykle ci co najlepiej jezdza, smigaja sami, taka prawda.

pozdr.
thugrider@wp.pl
Dxx
Kontakt:

Kid moze zle napisalem lub Ty zle zinterpretowales - dziwi mnie brak zorientowania w temacie u was, tak ladnie mowiac balagan... nie chodzilo mi o ilosc znajomych twarzy bo to chyba inny temat (zbedny tu)

wszystko na ten temat

"pozdro, pozdro"
[b][SPRZEDAM]
PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

Heh... Groteskowosc tej sytuacji dosc mnie rozbawila. Może to tylko przez moja, za mocno rozwinietą wyobraźnie ;) Bo jak ujrzalem oczami wyobrazni jak npr razem z kolega Lukaszkiem, pragną z calych sił złapać pana nasciturusa ktory w ich mniemaniu ma kradziony rower i spierdala przez cale miasto na zlamanie karku to od razu przypomniala mnie sie scenka z Kranked 4 ;)

PS. Nie mniej jednak ubolewam nad tym, że właściwy rowerek dalej nie odnaleziony. Je*anym złodziejom to Jaja pourywac i poobcinać ręce. Kurwa mać!

PS. 2 Zirytowałem się troche pod koniec mojej wypowiedzi ;)

Pozdro ZiAm ;)
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

dxx warszawa to duze miasto i ciezko jest znac wszystkich a big hitow jest sporo oczywiscie nie z monsterami ale zawsze ktos moze wymienic amor albo co ... znam wiekszosc ludzi ale nie slyszalem o innym big hicie z monsterem niz ten skradziony
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Zablokowany