warto kupic blotnik THE

matthef
Kontakt:

warto kupic blotnik THE

Post autor: matthef »

witam mam pytanie do osob co posiadaly lub posiadaja blotnik THE(przod).A pytanie brzmi jak sie sprawowal czy oplaca sie go kupic. acha i podobno nie widac przedniego kola czy to prawda.czekam na odpowiedzi hehe mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie za temat.
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

Rzeczywiscie w boxxerku na 26' nei widac przedniego kola, na poczatku troche dziwnie ale latwo sie przyzwycaic, blotnik fajny, nielamiący sie ja mialem wersje XC (zwana czasem FR) kumpel DH, obie powstrzymywaly bloto przed wpadaniem w oczy. Niestety niezalozysz tego na codowna korone marzocchiego - bedziesz musial dorobic sobei nowy uchwyt.

IMHO jak cie stac to sobie kup, naprawde spoko blotniczek
matthef
Kontakt:

<Furmek> mam okazje kupic za 17 zł hehe i chce go wsadzic do duro i oto chodzi zeby bloto nie lecialo w oczy bo to jest przesrane :D i szukam czegos co mozna szybko zdemontowac.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jest boski * mam wersje dh *

Bardzo szeroki, pieknie wszystko lyka, pekl lekko dopiero po solidnej glebie.

Ogolem bardzo wytrzymaly i wart swej ceny, xc troche za maly.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

matthef 17 zł <wow> kupuj kupuj nie zastanawiaj sie. a można wiedzieć skad tak tanio? :->
www.roztocze.yoyo.pl
thomson
Kontakt:

Post autor: thomson »

bierz bo warto !
A do marcoków da się założyć ! trzeba tylko pare razy przywalic duzym mlotkiem w tą blache tak zeby sie troche splaszczyla/rozszerzyla :]
www.gkkg.pl
matthef
Kontakt:

mAcieKz od kumpla kupil go ale nie uzywal a gdy rower mu ujradli to sprzedaje to co mu zostalo hehe okazja to biore ale chcialem sie upewnic czy jest dobry.
[bMaxDamageDA[/b]dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze mi tez sie bedzie dobrze spisywac hehe :D
matthef
Kontakt:

acha i jeszcze jedno jezeli ma ktos fotki to niech wrzuci bo tak z ciekawosci chcialbym zobaczyc jak ten blotnik wyglada w dragu moze byc 14" lub 16" z gory dzieks.
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

matthef Ja miałem akurat takowy błotnik w Duro, jest bardzo szeroki (spokojnie zakrywa oponę 2.6. i tak jak Furmek wspominał nie było widac koła).
W sumie przy Duro ta wielka wersja Dual-Sport nie wygląda jakoś zajebiście, ale powiedzmy że o 70% ogranicza błoto na twarzy ;)
Ja jednak swój zdjąłem bo nie ma najlepszego rozwiązania montażu i potrafio się przesuwać.

Zainwestowałem w takie jakby mniejsze gogle - okulary uvexa więc nie wiem czy swoego nie sprzedam Ale na pewno nie za 17zł ;P

P.S. Zobacz w mój profil, tam masz fotki Durexa z tym błotnikiem.
ODPOWIEDZ