warto kupic blotnik THE
warto kupic blotnik THE
witam mam pytanie do osob co posiadaly lub posiadaja blotnik THE(przod).A pytanie brzmi jak sie sprawowal czy oplaca sie go kupic. acha i podobno nie widac przedniego kola czy to prawda.czekam na odpowiedzi hehe mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie za temat.
Rzeczywiscie w boxxerku na 26' nei widac przedniego kola, na poczatku troche dziwnie ale latwo sie przyzwycaic, blotnik fajny, nielamiący sie ja mialem wersje XC (zwana czasem FR) kumpel DH, obie powstrzymywaly bloto przed wpadaniem w oczy. Niestety niezalozysz tego na codowna korone marzocchiego - bedziesz musial dorobic sobei nowy uchwyt.
IMHO jak cie stac to sobie kup, naprawde spoko blotniczek
IMHO jak cie stac to sobie kup, naprawde spoko blotniczek
-
- Kontakt:
matthef Ja miałem akurat takowy błotnik w Duro, jest bardzo szeroki (spokojnie zakrywa oponę 2.6. i tak jak Furmek wspominał nie było widac koła).
W sumie przy Duro ta wielka wersja Dual-Sport nie wygląda jakoś zajebiście, ale powiedzmy że o 70% ogranicza błoto na twarzy ;)
Ja jednak swój zdjąłem bo nie ma najlepszego rozwiązania montażu i potrafio się przesuwać.
Zainwestowałem w takie jakby mniejsze gogle - okulary uvexa więc nie wiem czy swoego nie sprzedam Ale na pewno nie za 17zł ;P
P.S. Zobacz w mój profil, tam masz fotki Durexa z tym błotnikiem.
W sumie przy Duro ta wielka wersja Dual-Sport nie wygląda jakoś zajebiście, ale powiedzmy że o 70% ogranicza błoto na twarzy ;)
Ja jednak swój zdjąłem bo nie ma najlepszego rozwiązania montażu i potrafio się przesuwać.
Zainwestowałem w takie jakby mniejsze gogle - okulary uvexa więc nie wiem czy swoego nie sprzedam Ale na pewno nie za 17zł ;P
P.S. Zobacz w mój profil, tam masz fotki Durexa z tym błotnikiem.