nie kupujcie u Zao!

Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Moderator Motomysz pisze:lyraJak Ci kasy nie odda to pojedziemy z rowerami pojeździć w jego miejscowici :) po trasie .. po nim ;)
I weźmiemy ze sobą benzynę :P

Pozdrawiam :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

hmm brak mi słów, czekam na te skany, tylko to może cię uratować, bo potwierdzi że faktycznie wszystko wysłałeś, jeśli nie to ja na miejscu liry skierowałbym sprawę na policję
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

tez czekam na skany, ale niby koleś wyjechał na jakieś szkolenie... wisi mi 100zl.
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Nie ma sensu tu tego rozstrząsac, bo to na łamach forum jest praktycznie nie do wyjaśnienia. Jedni staną po jednej stronie, inni po drugiej, a Bóg jeden wie jak było :/
http://dhcyc.pinkbike.com
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

jak by nie bylo, zao okazal sie oszustem ;/...... przykre papa dla tego pana....ale to nie pierwszy raz.. gdy dostal korkiem z rst'ka w banie, to nie dbal o bezpieczenstwo innych i sprezdal go dalej komus innemu... ja po takich przejsciach to bym pocial taki amor na zyletki.a nie wciskal komus dalej.... POJEB!.... sek w tym ze o ty mfakcie to malo kto pamieta :-)
ten koleś pode mną to ***** :D:D
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

dhcyc ilosc oszukanych ludzi Cie nie przekonuje ;p?
PiCiA_reda a skany to utopia :)
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
RzemieN
Kontakt:

Post autor: RzemieN »

Ja bym zebral kilku kolesi i odwiedzilbym tego pana oszusta,odzalowalbym kase na podroz ale wtedy chetniej by zwrocil pieniadze... a jak to by nie poskutkowalo to sprawa na policjie i krotka pilka wogole to nie wiem co bym zrobil takiem fajfusowi ;/ gosciu uswiadom sobie ze kradniesz!! totak samo jakbym pozyczyl sobie rower od ciebei na 1 dzien i oddal moze za 2 lata :/ gdyby lyra byla chlopakiem sprawa pewnie inczaej by sie potoczyla. GOSCIU TY SIE NIE BOISZ Z DOMU WYCHODZIC ? bo ja na twoim miejscu bym z domu sie nie ruszal z tego co wyczytalem to lyra nie jest sama ;/

250zl to jednak nie jest 5czy 10zl o ktore moze przejsc kolo nosa ;/
[url=http://i18.tinypic.com/2cr7j3p.jpg[/url]
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Ja powiem jedno w ciągu ostatnich lat wysłaliśmy około 6 000 paczek, ani jedna nie zaginęła, kilka razy szła do klient 14 dni, ale w tym czasie wysłaliśmy już kolejny towar do klienta. Po 14 dniach nadający paczkę ma prawo zgłosić reklamację, ale jesli paczka nie była ubezpieczona to nie uzyska się za wiele i nadający paczkę odczuje to na własnej skórze.
Nie miałem do czynienia z za0_DR/FRale jeden gnojek z Leszna mnie oszukał poprzez allegro sprzęt miał być w bdb stanie, a dostałem sprzęt nadający się do serwisu.
To jego nick z allegro: lopespro to tak dla przestrogi. Na alllegro można czasem coś fajnego kupić, ale czasem .......
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Nie tyle co przekonuje, ale mocno bym sie zastanowił na kupnem od niego. Są przecież ludzie dużo gorsi od niego. Jak ktoś sie pakuje w Allegro to niech będzie pewien, że będzie uczciwy, bo można sobie niezłego bajzlu narobic, np tak jak ja z tym skurwibąkiem od amortyzatora.
http://dhcyc.pinkbike.com
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

jak sie chce to mozna wszystko zalatwic, no chyba ze kogos majewski wkreca.

juz abstrachujac od tej sprawy warto pamietac o tym ze umowa kupna zawarta na allegro JEST umowa w sensie prawnym i mozna takie cos skierowac na policje. kiedys mialem podobna sytuacje, dotyczyla ona 55zl, po 2 tygodniach skierowalem sprawe na policje, allegro wyplacilo mi drobne odszkodowanie a ow "koles" tydzien pozniej przelal mi na konto rzeczona kwote. takim ludziom nie mozna poblazac i tyle, tym bardziej ze wg komentarzy pan zao zaczal oszukiwac na okraglo
www.trialshop.pl
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Inur pisze:edys mialem podobna sytuacje, dotyczyla ona 55zl, po 2 tygodniach skierowalem sprawe na policje,

Zgadzam się, to jest najlepsze wyjście z takiej sytuacji.

Ja kiedyś miałem problem z amorkiem za 700 zł, który miał być "jeżdzony 3 miesiące" a był w stanie połowicznego rozpadu. Pomógł telefon i przedstawianie sie jako major Jan Kowalski i powazne postrasznie człowieka konsekwencjami prawnymi. Oddał kase 2 dni później. ;]

Co do ZAO, to Ewcia (Lyra) doskonale wie, ze jeżeli gość jej nie odda kasy to jej koledzy z Krakowa (a kilku nas jest), jak to sie mówi "kupią dług". Ewa dostanie 50 zł a my przejedziemy sie do ZAO i odbierzemy 50 zł + prcenty za zwołke + marża za kupno długu + koszty dojazdu + wypłata za stracony czas dla kilku osób + zadość uczynienie. Wiec panie ZAO z tego miejsca ostrzegam ze za chwile byc może będzie pan musiał oddac nie 50 a 500 zł !!

Wiec kurwa bucu oddaj co nie Twoje albo do końca życia będziesz wpierdalał kleik, bo nie będziesz miał czym gryźć !!!!!
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

mnie tez oszukal. Naszeczesnie stracilem tylko 35 zl. Wplacilem mu na konto i od tego czasu zaczal zwlekac z wysylka tak jak robil to w poprzednio opisanych wypowiedziach. Wplacilem mu na poczatku listopada ubieglego roku pieniadze na konto i do dzis nie mam ani pieniedzy a, ani towaru.

Narazie obiecuje ze kase zwroci - zobaczymy co z tego wyniknie
lyra
Kontakt:

echh, a ja bylam przez jakies 2 pierwsze miesiace przekonana, ze Za0 po prostu ma pecha...ale ja jestem naiwna :o

motomysz dzieki :D

PoL zglos sie do niego, bo Pan Za0 zadeklarowal sie, ze odda w tym tygodniu wszystkie dlugi :]. Czy na serio odda - nie mam pojecia, ale zawsze warto sprobowac najpierw sie dogadac. Chociaz ja juz probowalam setki razy :].
Czy 35 zl, czy 350zl zl, to Twoje pieniadze :]
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

lyranosilem sie z zamiarem zalozenia takiego tematu jak ty ale sobie pomyslalem, ze jak tylko mnie ukradl 35 zl to nie bede robil takiej afery. jak ja od niego kupowalem poza alegro bo na gadu zgadalismy sie to nie mial jeszcze takich komentarzy. narazie obiecuje ze kase odda przed 15marca. zobaczymy co z tego wyniknie.

jestem takiego samego zdania jak Ty. jesli to nie jego kasa, to jak ja moze wydawac na wlasnie cele? czegos tu nie rozumie
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Oddam wszelakie należne długi w najbliżyszm czasie.

A co do pana Motomyszy. Widze ze ładnie cie *********. Ja nie mam 5 lat i takie gadki na mnie nie działają. I chyba musze cię rozczarować ale nie wywarłeś na mnie żadnego wrażenia. Ja też mam kolegów a jak będize za mało to jest jeszcze leszno, wrocław i poznań w pobliżu, plus kilka bardzo uroczych piesów. Także zapraszam tylko napisz kiedy wpadacie i ilu was będzie żebym wiedział czy fatygować się w ogóle po kogoś za miasto.

Zastanów się człowieku, widze ze mieśnie zlasowały ci mózg, ale cóż i tak bywa. Co wskurasz takim zachowaniem, bo wg mnie nic, a udowodnich swoją głupote pchając się nie do swojego miasta i nie wiedząc co cię może tu czekać. A służbe zdrowia tutaj mamy nie za ciekawą (więkość wyjeżdza nogami do przodu).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
lyra
Kontakt:

za0_DR/FRnie wydaje mi sie, zebys byl odpowiednia osoba do udzielania rad ;p
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

lyra Czy ja udzielam rady.

A po za tym to co zrobiłem nie ma nic do mojej wiedzy (jeśli nawiązujesz do mojego udzielania się na forum). Bo nie pierdole banialuków jak więkość zebranej tu dzieciniady, a odpowiadam rzeczowo.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

za0_DR/FR hahahaha hahahhaha dziecinada hahahah

Człowieku jestes ZŁODZIEJEM !!!!

ZŁODZIEJEM !!

Przeliterować ??

Z - Ł - O - D - Z - I - E - J - E - M

Nie ważne kiedy oddasz to co ukradłeś, ale jestes złodziejem. Dotarło do Ciebie ?? Złamałes prawo!! Okradłeś ludzi !! A co gorsza moją koleżanke !!

Wiec radze Ci szczerze abyś oddał to co UKRADŁES przed 15 marca tak jak zapewniasz. A co do Wrocka i Poznania - tam tez znajde kilka osób które z chęcią zrobią Ci z dupy wylotkówe na Katowicie !!

Jeszcze nie dotarło ?? NIE MASZ PRAWA GŁOSU !! Rozumiesz ?? Jesteś skońćzonym śmiecie, ścierwem, psim pomiotem, kupą gówna, ********* cwelem, pierdolonym złodziejem !!

A co służby zdrowia ... no to możesz sie ździwić, skoro ją tak dobrze znasz to napewno się Tobą zajmą.

Aha, znam kilku takich chojraków co najpierw kradli bikerom a potem kozakowali. Jeden z nich ukradł rower, wyjechał w bagazniku za Kraków, następnie wylądował w rowie z połamanymi ręcoma - na drugi dzień oddał rower.

Drugi z kolei ukardł tez rower. Z tym sprawe załatwiliśmy przy pomocy policji - własnie jest w trakcie rozprawy i dostanie minimum 3 lata w zawieszeniu.

Trzeci złodziej tańczył w stringach w knajpie i całował wszystkich po stopach - potem oddał to co ukradł.

I zeby nie było. Ja Ci nie groże. Ja zwalczam skurwysyństwo jeszcze większym skurwysyńnstwem.
A ty jesteś skońćzonym Skurw*synem, jeżeli jeszcze tego nie rozumisz to bardzo mi z tego powodu przykro.

aha i na koniec, jak oddasz kase to dostajesz bana na tym forum. NIE MA TU MIEJSCA DLA JEBANYCH ZŁODZIEJI I SKURWYSYNÓW - zorozumiano ??

Wiec lepiej oddaj tą kase do 15 marca - prosze o dobroci. I wtedy skońćzą sie Twoje problemy. Zaczniesz nowe życie. Za kilka lat nikt nie będzie o tym pamiętał. I moze jeszcze pojeździsz z ludźmi z reszty kraju na bajku na jakichś wypadach w góry czy obozach. Jezeli nir to narobimy Ci takie bydła, że zaden biker w polsce nie poda Ci ręki.

Amen złodzieju amen.

aha przypominam ...

7) NIE KRADNIJ !!
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

motomysz ohoho ostro powiedziane ... rozumiem wzburzenie ale takie gadki to tez wpewnym sensie łamanie prawa ... no ale trudno mi się nie zgodzić kiedy takie coś się dzieje na legalu, poprostu brak mi słów na takie złodziejstwo ...

za0_DR/FR zamiast odgrażać się i udzielać się na forum bierz się w garść i załatwiaj kasę bo przyszłośc Twoją widzę w niewesołych barwach ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ODPOWIEDZ