Ja mam gile t4! jest nawet spoko ne mam zadnych luzow (jeszce) mam ja od konca marca. Ja dopiero zaczynam jezdzic i na poczatek jak nie ma sie kasy to za 230 zeta 89mm. skoku. Ja jestem jak narazie zadowolony
Ja wlasnie zmieniam widelec i imialem GileTL na 2003, i tak: korek wystrzelil(zrobilem fuszerke z kawalka kija od szczotki i drutu), chrupie przy stawaniu na przednim kole i wogle przy wiekszym obciazeniu na widelcu. Pozatym niewykozystuje calego skoku z 89mm wykozystuje jakies 50mm, a w zimie to nawet leprzy sztywny, bo ten takjakby zamarzal. Fakt ze jak byl nowy to byl wspanialy, ale po roku uzytkowania nawet naniego patrzec niemogoe. Ach! zapomnial bym! ma luzy...
Powiem Ci tylko tyle, jezeli naprawde niemasz kasy to kup RST, ale naniego uwazaj!! i nieprzeginaj. A czy niewarto by bylo pozbierac do 400zł i kupic NS'a? Ja wlasnie dzisiaj ide na poczte po NS'a :) mysle ze wiecej on wytrzyma... A to sa odpowiedzi na twoje pytania:
1. gila na 2003r. miala 89mm
2.Wyglad i nic wiecej... nadal to tosamo dziadostwo...
Aha jak bys sie jednak skusil na NS'a to jest on do kupienia tu: www.gtrowery.pl :)