RST Gila TL na 2003 vs 2004
RST Gila TL na 2003 vs 2004
Ile skoku ma RST Gila TL na 2003 i wlasciwie czym sie rozni od Gili TL na 2004 ?
o(^_^)o
-
- Kontakt:
gila
nie wiem czym sie różnią ale wiem jedno, obydwie pękaja na boosterze i mają kiepską rure sterową tak samo jak omegi, Nie kupuj RST!
Ja wlasnie zmieniam widelec i imialem GileTL na 2003, i tak: korek wystrzelil(zrobilem fuszerke z kawalka kija od szczotki i drutu), chrupie przy stawaniu na przednim kole i wogle przy wiekszym obciazeniu na widelcu. Pozatym niewykozystuje calego skoku z 89mm wykozystuje jakies 50mm, a w zimie to nawet leprzy sztywny, bo ten takjakby zamarzal. Fakt ze jak byl nowy to byl wspanialy, ale po roku uzytkowania nawet naniego patrzec niemogoe. Ach! zapomnial bym! ma luzy...
:)
Powiem Ci tylko tyle, jezeli naprawde niemasz kasy to kup RST, ale naniego uwazaj!! i nieprzeginaj. A czy niewarto by bylo pozbierac do 400zł i kupic NS'a? Ja wlasnie dzisiaj ide na poczte po NS'a :) mysle ze wiecej on wytrzyma... A to sa odpowiedzi na twoje pytania:
1. gila na 2003r. miala 89mm
2.Wyglad i nic wiecej... nadal to tosamo dziadostwo...
Aha jak bys sie jednak skusil na NS'a to jest on do kupienia tu: www.gtrowery.pl :)
1. gila na 2003r. miala 89mm
2.Wyglad i nic wiecej... nadal to tosamo dziadostwo...
Aha jak bys sie jednak skusil na NS'a to jest on do kupienia tu: www.gtrowery.pl :)
:)