topic o kradionym sprzecie QRWA

evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

hmmmmm ale z was pojeby, wyjdźcie na dwór i demokracja ma byc a po za tym nie dostanie bana ponieważ ma neostrade sam mówił ;P tylko niehc ja nie dostane ale jeśli ktos jest spaczony na umyśle to już nikt tego nie zmieni :| on jest po prostu głupi
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

To wpierdoic mu...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
luanda
Kontakt:

Post autor: luanda »

W poscie DeatWitch'a z zamikniętego tematu było sporo prawdy, niestety...

Koleś otwarcie napisał, że kupiłby jumany sprzęt. Może wybrał złe adutorium na swe zwierzenia, ale cóż, jego wybór, jak kupi i będzie miał, to na psy go i już, nie?...
Ja nie kupiłem nic kradzinego, jednak sporo mi skradziono i gdzieś te fanty znalazłu nabywcę, więc rynek jest :(.

Przy okazji, kolo napisał też na czym jeździ, więc może poczytajcie?..

Ma on w jednym rację - 2gi obieg to biznes przynoszący sporo kaski. Najbardziej rozwinięty on jest w zakresie sprzedawania w kraju-raju rowerów kradzionych za Odrą, ale kradzieże na lokalnym podwórku też się zatrważająco rozwijają...

A przy okazji zapytam tych co tak mocno krzyczą... Ilu z Was kupiło Kranked'u NWD i inne filmiki z komercyjnych produkcji?

"...Kto jest bez winy, niech..."
Adam vel Mysza alias Luanda
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

wiesz... to troche inna sprawa. pirackie kopie to przrestepstwo gospodarcze i jest czyms delikatnie rzecz buiorac odmiennym niz kradziez czy paserstwo, a to juz chyba przestepstwa kryminalne...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Kurwa, idoto a czy ja kiedykolwiek napisalem, ze KUPILEM cos kradzionego? Na razie nie mialem okazji i tyle :P A jak chcecie banowac - A proooose bardzo. Wielcy obroncy rowerowej mentalnosci... Szkoda, ze wiekszosc z Was jest tak naprawde o wiele bardziej zepsuta niz ja... Hje hje.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ale ty jestes glupi dedlicz
ciagle sie boisz napisac kim jestes i na czym jezdzisz udajesz takiego twardziela a tak naprawde jestes **** zwykly pedalek bez jaj jak taki wielki jestes to pokaz swoje zdjecie, pokaz swoj ryj gdzies bo w internecie to taki wielki a ujawnic sie juz trudno
CYKOR!!
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

detłicz ty ******* ryj jestes! popracuj za te 800 o ktorych pisales, zastanawiaj sie przez caly miesiac jak je wydac najlepiej i niech ci zapierdziela fure!! bedziesz sie cieszyl z tych 8 stowek!
tyram 10 h dziennie, do pracy mam na 4 rano a wiem ze wszystkiego nie moge w rower wsadzic, a kradzionych niekupuje bo ktos tyra za "800" i mu to zajebia ciekawy jestem jak bys zareagował na widok twoich czesci na takim bazarze. nie masz narazie okazji do kupna? szukaj dalej, obys nieznalazl.
a bardziej zepsute od ciebie to nawet gowno nie jest
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

Zdechła niedorobiona wiedźmo jak chcesz to ci ulżę i odstrzelę-całkowicie na mój koszt. Jesteś ................ na maxa ( Max damage nie obraź się).

Pozdro dla wszystkich normalnych.

Julo mądrze mówisz!!!
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

DETŁICZ ty stara pizdo!!! W moich oczach jestes stara dupa wytarta o zol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehehe taki paker, tak sie wszystkim chwali a napewno jezdzi na jakims zgruchocialym MAKROKESZU!!!!!!!!!!!!!! Oby cie zlapali wsadzili do paki, wykastrowali a w pace SCFELILI!!!!!!!

TY dupo!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
chrosciel
Kontakt:

Az mi szkoda tego lolka...Jest tak beznadziejnie głupi ze mnie czasem zatyka. Detłicz co sie tak nieodzywasz? H.u.j ci w gardle stanął?
AMOEBA
Kontakt:

elo

Post autor: AMOEBA »

deathwitch weź już kurwa utkaj ryj.. bo wszyscy Cie majom dość.. i nie ******* że jak ktoś mieszka z rodzicami to ma tak łatwo.. myśle że większośćz nas długo pracowała na swoje maszyny(przynajmniej ja tyrałem na bika koło roku).. gdybyś ty dorobił sie fajnego sprzentu za 900 zł miesięcznie.. to ciekawe czy jakby ci go zajebali pochwalałbyś złodziejstwo.. to jest plaga.. a podejście że jak nie ty to ktoś inny jest serio do bani.. gdyby każdy tak myślał to nie byłoby żadnych zasad a ludzie zabijali by sie na ulicach.. pozatym może sie tu już nie wypowiadaj bo widze że nastroje z każdą twoja wypowiedzią są coraz gorsze.. daleko tak nie zajdziesz..
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

eee tam. co z tego ze mu zajebia? wtedty nie bedzie mial skrupolow i sam ukradnie. ale jak do tego dojdzie to mu sie w koncu noga podwinie... ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
firevall
Kontakt:

Zgadzam sie

Post autor: firevall »

Każda kradzież a nawet sama myśl o niej jest karygodna!!! kiedys ukradli mi rower z piwnicy :( jest to czyste chamstwo i należy je tępic na każdym kroku !!!
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

a ta qrawa ****** detłicz jeszcze tu jest nie wyjebali go ??? bo znowu się wkurwie
walić podpisy
chrosciel
Kontakt:

A detłicz przyjdzie powie cos tak głupiego jak on sam, pojdzie i oleje was ciepłym moczem...
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

i wy powinniscie zrobic to samo i dac spkooj juz z ta do niczego nie prowadzaca rozmowa
Diamondback
Kontakt:

Post autor: Diamondback »

przypominacie mi nasz wspanialy sejm - wiele pirdol***** i **uj z tego jest.
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

No i mam w zadzie Wasze zdanie. I leje na nie. Co juz nie raz napisalem. A jeszcze co do tych hardych wojakow twardo na mnie bluzgajacych radzilbym sie przymknac, bo jesli troche matka Was czytac nauczyla to proponuje jeszcze raz przeanalizowac moje wypowiedzi. A z tego co mi sie wydaje to Konstytucja RP pozwala mi powiedziec wszystko, to jest niestety urok tego kraju. A jesli KIEDYKOLWIEK kupie cos zajebanego albo sam cos zajebie to na pewno nie bede sie chwalil bandzie uposledzonych chujoklepcow tego forum.

Jak na razie jestem uczciwy i naprawde wszystkim, ktorzy podlapali idee aby na mnie wyladowac swoje problemy zwiazane z zyciem seksualnym chcialbym rzec iz zle trafili gdyz:

a) Leje na Wasze zdanie
b) I na pewno nie bede zalosnych "komplementow" potepial

Wiec okazja aby "wpierdolic" staremu Deathwitchowi troszke siada, poniewaz jesli ma mnie krytykowac 14 latek to ja juz wole isc do pani ze spozywczego i sie spytac czy jej sie podoba to, ze wole (podkreslam WOLE, a nie CHCE) Dorado 1000% taniej.

A co do tego na czym jezdze - Pisalem juz o tym z 14 razy, nie czytacie - Wasz problem. Zle mnie rozczytaliscie chyba i podjudzeni paroma baranami, ktorzy widze lubia sie wyzyc na kims "wirtualnie" gonicie mnie za cos czego nie zrobilem.

Moge byc zrodlem frustracji, nie widze w tym zadnego problemu, jesli chcecie to napisze jeszcze, ze:

-Cpam
-Chleje
-Pale
-Ogladam S&M
-Slucham rzeznickiego metalu
-Bije slabszych
-Jestem nietolerancyjny
-Sram na wszystko

I jesli komus sie nie podoba moja niekrystalicznosc niech nie niszczy sobie klawiatury poniewaz nie obchodzi mnie jego zdanie o mnie, moim zachowaniu ani moich upodobaniach. Nie wszyscy urodzili sie paladynami i katolami.

Do tych ktorzy tego nie wiedza - Szczere i duze FUCK OFF.
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

kurwa, kilkanascie osob sie rzucilo na jednego i kurwa mysla, ze sa madzi... wescie skonczcie juz bo sami wychodzicie na jakichs zjebow... obroncy kurwa kradzionych rowerow, jak jestescie tacy wspaniali to zacznijcie jezdzic po bazarach i sprawdzac rowery ... a nie madrzycie sie na forum, ze zajebiecie kolesia... jestem ciekaw, ktory z was chojraki by sie ukazal, pokazal swoje zdjecie, jak by go tyle osob chcialo zajebac... kurwa ciagle slysze, ze a tu jeden sie boi jezdzic samemu i zawsze z qmplami... drugi boi sie pojechac w jakas tam miejscowke bo tam pelno dresow, a tu nagle wszyscy tacy odwazni i kurwa pewni siebie... co to za jakas paranoja... skonczcie ********* bo to juz nudne sie robi...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
ODPOWIEDZ