topic o kradionym sprzecie QRWA
-
- Kontakt:
A mi zal jego miec w dupie. I szczerze ci detłicz mowie ze jestes zalosny i glupi. Gardze toba i takimi jak ty. Nie obchodzi mnie czy sluchasz metalu czy cpasz czy co tam jeszcze robisz. Wazne jest to, co bys zrobil jak bys mial okazje kupic cos kradzionego. Gardze toba i takimi jak ty. Moze rozwine swoja mysl jutro ok.10
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
I co z tego detłicz, że ktoś ma 14 lat.
Taki człowiek może być 10 razy mądrzejszy od ciebie!
Poza tym słuchania metalu wcale nie uważam za jakiś odchył od normalności.
Znam wielu kilku gości, którzy słuchają tej muzy i są naprawdę zajebiści!
A ćpaj se qrwa do woli bylebyś tylko innym nie robił tym kłopotów
Taki człowiek może być 10 razy mądrzejszy od ciebie!
Poza tym słuchania metalu wcale nie uważam za jakiś odchył od normalności.
Znam wielu kilku gości, którzy słuchają tej muzy i są naprawdę zajebiści!
A ćpaj se qrwa do woli bylebyś tylko innym nie robił tym kłopotów
-
- Kontakt:
a wypowiem sie...
powiem wam tyle jakkolwiek osoba deathwitcha mnie denerwuje - kolo robi wszystko by byc innym, mam u siebie w miescinie paru takich pajacow ktorzy jak widza ze pada to twierdza ze takiego zajebistego slonca dawno nie widzieli... zrobią wszystko by sie wyrózniac satanik power, czane ciuchy, kolczyki wszedzie itd - i kij ich sprawa maja do tego prawo tak jak ja mam prawo do bujania sie na juniorze mimo ze nie wale dropow i tu D rozumiem leje na opinie innych. Nie jestem jednak za cholere tolerancyjny co do ludzi ktorzy z zasady sa na nie tylko po to zeby wkurzyc, skupic na sobie uwage agresje i nienawisc nie wiem czy kompleks małej fujarki ich meczy czy co ale nie trawie ich tak jak gejow lizacych sie na ulicach...
Robiac taka zadyme sprawiacie frajde takim osobom jak D, swoja drogfa jak czytam co piszecie to rece opadaja, jedziecie dresow a poziom waszych wypowiedzi w 75% nie rozni sie niczym od typowego drecha. Wszyscy by tylko sie napierdzielali... ciekawe jakie z was chojraki w realu.
Mnie D denerwuje okropnie swoim stylem bycia bo znam paryu takich jak on [taki poziom jak wypowiedzi D] i mam ochote im wp... tyle, ze wpierniczyc moglbym komus kto obrazi moja laske, rodzine lub mnie a nie jakiegos zalosnego niedowartosciowanego goscia... za co za poglady? nie ten kraj...
powiem wam tyle jakkolwiek osoba deathwitcha mnie denerwuje - kolo robi wszystko by byc innym, mam u siebie w miescinie paru takich pajacow ktorzy jak widza ze pada to twierdza ze takiego zajebistego slonca dawno nie widzieli... zrobią wszystko by sie wyrózniac satanik power, czane ciuchy, kolczyki wszedzie itd - i kij ich sprawa maja do tego prawo tak jak ja mam prawo do bujania sie na juniorze mimo ze nie wale dropow i tu D rozumiem leje na opinie innych. Nie jestem jednak za cholere tolerancyjny co do ludzi ktorzy z zasady sa na nie tylko po to zeby wkurzyc, skupic na sobie uwage agresje i nienawisc nie wiem czy kompleks małej fujarki ich meczy czy co ale nie trawie ich tak jak gejow lizacych sie na ulicach...
Robiac taka zadyme sprawiacie frajde takim osobom jak D, swoja drogfa jak czytam co piszecie to rece opadaja, jedziecie dresow a poziom waszych wypowiedzi w 75% nie rozni sie niczym od typowego drecha. Wszyscy by tylko sie napierdzielali... ciekawe jakie z was chojraki w realu.
Mnie D denerwuje okropnie swoim stylem bycia bo znam paryu takich jak on [taki poziom jak wypowiedzi D] i mam ochote im wp... tyle, ze wpierniczyc moglbym komus kto obrazi moja laske, rodzine lub mnie a nie jakiegos zalosnego niedowartosciowanego goscia... za co za poglady? nie ten kraj...
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
jednej trzeciej odpowiedzi nie przeczytałem ale itak moge stwierdzić że wszyscy którzy sie tu wypowiedzieli (z nielicznymi wyjątkami, 1, mozę 2 osoby) reprezentują sobą żenujący poziom, i tu niema co komentować więcej. cholerawie możę to te wakacje tak na ludzi wpływaja. idźcie sobie może jakiejś roboty poszukajcie, żeby sie nikomu niechciało niczego kraść
niech ktoś wykasuje ten temat :/
niech ktoś wykasuje ten temat :/
no wiesz deltlicz Ty glupia palo, jestes ********, po pierwsze konstytucja warantuje prawo do swobodnej wypowiedzi ale pod waronkiem ze nie krzywdzi ona innych. a tak na marginesie to jest takie poweiedzenie w demokracji "TWOJA WOLNOSC MA MIEJSCE DO TEGO MOMETU KIEDY NIE NARUSZA WOLNOSCI INNEJ OSOBY" i szczerze mam Ciebie tez w dupie, i nie badz taki hardy bo przyjdzie kreska na matyska....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
detlicz nikt naprawdę nie każe ci siedzieć na forum, jeżeli nie podobają ci się ludzie którzy z niego korzystają to zrezygnuj z konta i się tu więcej nie pokazuj.
poza tym jeżeli lejesz na nas to po co cały czas coś do nas piszesz?
Powiem to pierwszy i ostatni raz leje na ciebie i od tej chwili nie będę zwracał na ciebie najmniejszej uwagi, uważam cię za osobę zakompleksioną i niedowartościowaną która po prostu chce zwrócić na siebie uwagę.
Szczere nie znoszę ludzi którzy robią wszystko na odwrót żeby wogóle zaistnieć i jeszcze wydaje im się że są zajebiści i wszystko mogą.
Od tej chwili mam w ciebie wbitę i mam nadzieje że się nigdy nie spotkamy psycholu!
poza tym jeżeli lejesz na nas to po co cały czas coś do nas piszesz?
Powiem to pierwszy i ostatni raz leje na ciebie i od tej chwili nie będę zwracał na ciebie najmniejszej uwagi, uważam cię za osobę zakompleksioną i niedowartościowaną która po prostu chce zwrócić na siebie uwagę.
Szczere nie znoszę ludzi którzy robią wszystko na odwrót żeby wogóle zaistnieć i jeszcze wydaje im się że są zajebiści i wszystko mogą.
Od tej chwili mam w ciebie wbitę i mam nadzieje że się nigdy nie spotkamy psycholu!
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Serio teraz uwazam ze wpierdól nic by nie pomógł, a zauwazyłem ze on poprostu kocha byc w centrum uwagi i my sie na to nabralismy. On, sadze ze ani głupi nie jest, byc moze jest całkiem normalny tak na serio, ale tu na forum chce pokzac jaki jest chojrak i wogole i dlatego tak sie zachowuje...Dlatego ja nie jestem juz za banem dla niego, bo niech sobie robi co chce, poprostu nie bede czytał jego wypowiedzi. I wam radze to samo, chyba 2 razy wyjechałem ze szczeniackim tekstem wpierdolic mu albo cos, a to tylko dlatego ze porzadnie mnie zdenerwował ale to sie nie powtorzy...Ja juz tego kolesia na forum nie widze i sadze ze to niezle wyjscie. AVE
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
Hey. Tak czytam ten topic, a także inne dotyczące Deathwitch'a i doszedłem to takiego wniosku.
Deathwitch jest typem osoby która chce być w centrum uwagi, a najłatwiej to zrobić nie poprzez wybitne umiejętności ani "mądrość" ale poprzez kontrowersje. Przez to że wszyscy na niego jadą a on może się tylko bardziej przeciwstawiać doskonale mu sie udaje być najbardziej znaną osobą na forum. Ale to wszystko jest sztuczne jak silikonowe laleczki z okładek czasopism. Moje zdanie jest takie, że ta cała inność Deathwitch'a jest z założenia a nie z przekonania. Przez to właśnie może wywoływać taką burze na dh-złomie i wyciagać od ludzi, którzy zbudowali sobie w oczach wielu bardzo dobą opinię, same bluzgi i teksty na poziome typowego.
A do ciebie Deathwitch mogę powiedzieć tylko to: Nie zasługujesz nawet na to żebym pisał o tym na forum. Twoja postawa i podejście do różnych spraw jest beznadziejne. Niestety znam kilka osób, które zachowują sie bardzo podobnie i nie mam o nich najwyższego mniemania. Dla mnie jesteś sztuczny, a to że słuchasz metalu, jeździsz na rowerze, itd. ma najmniejsze znaczenie, bo reszta jest tutaj wiele razy bardziej ważna.
Zapewne napiszesz rano że masz moje zdanie w dupie, że cie gówno ochodzi co pisze o tobie, ale w twoim przypadku to będzie całkowicie normalne. Mam nadzieje że ci "zwykli" użytkowicy forum w końcu zrozumieją o co chodzi i przestana marnować czas i prąd na wypowiedzi o Deathwitch'u. Ja bede ciebie ignorował, bo mam ciekawsze żeczy do robienia niż wypowiadać się po raz kolejny w podobnym temacie. Mogę np pogapić sie przez okno, albo poukładać rzeczy na półkach, bo będzie to miało więcej pożytku.
A do reszty ludzi na forum powiem to: bądzicie mądrzejsi. są inne rzeczy na tym tym forum oprócz Deathwitch'a. najlepiej go ziignorować.
W sumie to chciałem jeszcze napisać kilka rzeczy więcej, ale to nie ma już sensu.
Dobranoc
Deathwitch jest typem osoby która chce być w centrum uwagi, a najłatwiej to zrobić nie poprzez wybitne umiejętności ani "mądrość" ale poprzez kontrowersje. Przez to że wszyscy na niego jadą a on może się tylko bardziej przeciwstawiać doskonale mu sie udaje być najbardziej znaną osobą na forum. Ale to wszystko jest sztuczne jak silikonowe laleczki z okładek czasopism. Moje zdanie jest takie, że ta cała inność Deathwitch'a jest z założenia a nie z przekonania. Przez to właśnie może wywoływać taką burze na dh-złomie i wyciagać od ludzi, którzy zbudowali sobie w oczach wielu bardzo dobą opinię, same bluzgi i teksty na poziome typowego.
A do ciebie Deathwitch mogę powiedzieć tylko to: Nie zasługujesz nawet na to żebym pisał o tym na forum. Twoja postawa i podejście do różnych spraw jest beznadziejne. Niestety znam kilka osób, które zachowują sie bardzo podobnie i nie mam o nich najwyższego mniemania. Dla mnie jesteś sztuczny, a to że słuchasz metalu, jeździsz na rowerze, itd. ma najmniejsze znaczenie, bo reszta jest tutaj wiele razy bardziej ważna.
Zapewne napiszesz rano że masz moje zdanie w dupie, że cie gówno ochodzi co pisze o tobie, ale w twoim przypadku to będzie całkowicie normalne. Mam nadzieje że ci "zwykli" użytkowicy forum w końcu zrozumieją o co chodzi i przestana marnować czas i prąd na wypowiedzi o Deathwitch'u. Ja bede ciebie ignorował, bo mam ciekawsze żeczy do robienia niż wypowiadać się po raz kolejny w podobnym temacie. Mogę np pogapić sie przez okno, albo poukładać rzeczy na półkach, bo będzie to miało więcej pożytku.
A do reszty ludzi na forum powiem to: bądzicie mądrzejsi. są inne rzeczy na tym tym forum oprócz Deathwitch'a. najlepiej go ziignorować.
W sumie to chciałem jeszcze napisać kilka rzeczy więcej, ale to nie ma już sensu.
Dobranoc
Going down fast...
Chce nawiazac do watku poczatkowego, a mianowicie jak mozna kupowac sprzet kradziony??
ktos ciezko haruje i kombinuja (np. JA) a potem ktoś mu zapierdoli rower.
Mi tylko koledzy kiedyś schowali rower i myslalem ze te ciezko zarobione 5 tysiaków pojdzie w pizdu.
A potem ktoś to kupi za tysiak moze dwa. Takich ludzi izolować.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktos ciezko haruje i kombinuja (np. JA) a potem ktoś mu zapierdoli rower.
Mi tylko koledzy kiedyś schowali rower i myslalem ze te ciezko zarobione 5 tysiaków pojdzie w pizdu.
A potem ktoś to kupi za tysiak moze dwa. Takich ludzi izolować.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Pamietacie zlotego?? Ci ktorzy niekojarza, to powiem, ze kidys byl konkurs na zlotego urzytkownika forum, a byl to taki koles, ktory byl wariatem i koniecznie chcial wygrac ten konkurs. I teraz najlepsze. Teraz naklepsze: Tego swira udawalem ja: po prostu bylem ciekawy jak ludzie zareaguja na Topici typu "admini nie dali mi bana- frajerzy" itp, itd. Pare postow napisalem, ale stwierdzilem, ze to nie ma sensu, bo i tak wszyscy mnie olewaja. Dedlicz, troche sie spozniles... Ja przynajmniej nie stroilem sobie zartow z chorych dzieci.