STRAZ MIESJKA na bika-h to hu**
STRAZ MIESJKA na bika-h to hu**
Bylismy z 2 kolegami wczroarj w lesie kabackim bo na kazoorce wialo pozatm w lesie jest chlodniej. I tak kazdy chyba zna tor w lesie kabackim i wie gdzie jest no i se tak jezdzimy ze 2 godziny no i po ciezkim HArdCore =D przyszedl czas na odpoczynek. I tak se gadamy rowery oparte kolo jakis pnikaow a tu przyjezdza 2 Straznikow Miejskich ??????????? Prosza o dokumenty
- ja sie pytam czy moje czy rowerow ?
- Mowi ze chce nasz
- my nato ze nie mamy
Ale mie nie chodzi oto ze nas spisali tylko zato ze dostalismy wszyscy 3 wezwanie do sadu grockiego ???? za jazde po sciezkach nie wyznaczonych ??? sory ale wedlug mnie ten tor jest w takim miejscu ze tam napewno nie niszczymy podczas jazdy jakiej dzupli dzieciola ?? A pozatym panowe ze SM byli bardzo niemili i mowili tonem ktory mi nie odpowiada
- Pomysly kurwa polskich organizacji to naprawde sa chore zamiast zbierac cpunow i meneli to opiepzaja Mlodych ludzi ktozy maja ambicje zato ze tu kurwa Muchomor nie urosnie ja pierdole SM ma nowe powolanie SOL ( spółka oczyszczania Lasów )
I daltego H i w DUPE
- ja sie pytam czy moje czy rowerow ?
- Mowi ze chce nasz
- my nato ze nie mamy
Ale mie nie chodzi oto ze nas spisali tylko zato ze dostalismy wszyscy 3 wezwanie do sadu grockiego ???? za jazde po sciezkach nie wyznaczonych ??? sory ale wedlug mnie ten tor jest w takim miejscu ze tam napewno nie niszczymy podczas jazdy jakiej dzupli dzieciola ?? A pozatym panowe ze SM byli bardzo niemili i mowili tonem ktory mi nie odpowiada
- Pomysly kurwa polskich organizacji to naprawde sa chore zamiast zbierac cpunow i meneli to opiepzaja Mlodych ludzi ktozy maja ambicje zato ze tu kurwa Muchomor nie urosnie ja pierdole SM ma nowe powolanie SOL ( spółka oczyszczania Lasów )
I daltego H i w DUPE
ja bym na Waszym miejscu z nimi sobie podyskutował. Te traski są w takim samym stopniu "ścieżkami niewyznaczonymi" jak i wszystkie inne drogi w całym lesie. Główne drogi, którymi poruszają się tysiące ludzi także nie mają żadnych oznaczeń turystycznych itd, wprawdzie znajdują się na mapach lasu, ale tablice z takimi mapami znajdują się tylko w kilku miejscach. Ja bym w ogóle odmówił podania jakichkolwiek danych, czy to prawdzinych, czy ściemnionych.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
ale z Panami ze SM dyskutowalismy ale co 2 nasze slowo jeden sie wtroncal z tekstem " nie kozacz bo cie do sondu podam " ???? =D na pytanie donich dlaczego oni wjechali tam na rowerach dziwnie sie spojzeli i powiedzieli ze to nie nasza sprawa ! a najlepsze bylo to ze mieli buty do SPD a mieli zwykle plastikowe pedaly O_o lol ??!! =D