STRAZ MIESJKA na bika-h to hu**

fistach
Kontakt:

STRAZ MIESJKA na bika-h to hu**

Post autor: fistach »

Bylismy z 2 kolegami wczroarj w lesie kabackim bo na kazoorce wialo pozatm w lesie jest chlodniej. I tak kazdy chyba zna tor w lesie kabackim i wie gdzie jest no i se tak jezdzimy ze 2 godziny no i po ciezkim HArdCore =D przyszedl czas na odpoczynek. I tak se gadamy rowery oparte kolo jakis pnikaow a tu przyjezdza 2 Straznikow Miejskich ??????????? Prosza o dokumenty
- ja sie pytam czy moje czy rowerow ?
- Mowi ze chce nasz
- my nato ze nie mamy
Ale mie nie chodzi oto ze nas spisali tylko zato ze dostalismy wszyscy 3 wezwanie do sadu grockiego ???? za jazde po sciezkach nie wyznaczonych ??? sory ale wedlug mnie ten tor jest w takim miejscu ze tam napewno nie niszczymy podczas jazdy jakiej dzupli dzieciola ?? A pozatym panowe ze SM byli bardzo niemili i mowili tonem ktory mi nie odpowiada
- Pomysly kurwa polskich organizacji to naprawde sa chore zamiast zbierac cpunow i meneli to opiepzaja Mlodych ludzi ktozy maja ambicje zato ze tu kurwa Muchomor nie urosnie ja pierdole SM ma nowe powolanie SOL ( spółka oczyszczania Lasów )

I daltego H i w DUPE
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Podaliście im prawdziwe dane???
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

SM to skurwiele, ktorzy nie dostali sie do policji, i wyladowywuja swoja frustracje na babciach ktore sprzedaja rzodkiewki i na takich grupach, subkulturach (nazywajcie jak chcecie) jak my. Oni sa jeszcze gorsi od glin...
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

ja bym na Waszym miejscu z nimi sobie podyskutował. Te traski są w takim samym stopniu "ścieżkami niewyznaczonymi" jak i wszystkie inne drogi w całym lesie. Główne drogi, którymi poruszają się tysiące ludzi także nie mają żadnych oznaczeń turystycznych itd, wprawdzie znajdują się na mapach lasu, ale tablice z takimi mapami znajdują się tylko w kilku miejscach. Ja bym w ogóle odmówił podania jakichkolwiek danych, czy to prawdzinych, czy ściemnionych.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
fistach
Kontakt:

dane podalismy troche zmyslone =P a pozatm swiete słowa
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

No to ładnie się uwzieli na to miejsce :| Najpierw gejowy z łopata ganiał, teraz już po grodzkich ciągają.
MistiŚ
Kontakt:

Post autor: MistiŚ »

bleeeeh ... jeszcze ani razu gejowego nie widzialem ;)) co do strazy miejskiej: to mma juz niejakie doswiadczenie z tymi panami ;))) czasem sie czepiaja ale zazwyczaj ich inteligencja nie przewyzsza inteligencji szafy debowej ;) wiec luzik ;)
niah, niah, niah .... +1 =]
fistach
Kontakt:

ale z Panami ze SM dyskutowalismy ale co 2 nasze slowo jeden sie wtroncal z tekstem " nie kozacz bo cie do sondu podam " ???? =D na pytanie donich dlaczego oni wjechali tam na rowerach dziwnie sie spojzeli i powiedzieli ze to nie nasza sprawa ! a najlepsze bylo to ze mieli buty do SPD a mieli zwykle plastikowe pedaly O_o lol ??!! =D
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Ta mnie tez spisali za picie piwa w miejscu publicznym (ok. godz. 20 kiedy juz nikogo nie bylo i nie mialem kogo zgorszyc). Odrazu przyjebali 100zl - zadnego sotrzezenia, nic :/ Ale jak by podeszlo do mnie 5 kolkow zabrac mi rower to dam sobie reke uciac, ze by sie nir uszyli :/ Zyjemy w polsce :/
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

No właśnie i zapewne wjechali tam tylko oznaczonymi ścieżkami, co? :)
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

mojego kolesia ostatnio policja spisała za jazde po murku he he ale jak straż wiejska to straż wiejska
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

w wawie kiedyś podobno komuś wlepili mandat "za jazde po ścianach"
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

:DDDDD
dobre :P

moj kumpel dostal mandat bo w metrze kopnal grosz na tory (pewnie dlatego ze tak malo :P)
http://bodzio.pinkbike.com/
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

o rany co ja pierdole 15 lat mial wtedy, tylko go spisali
http://bodzio.pinkbike.com/
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

a ja dzisiaj rano dostałem mandacik od tych frajerów na Snowboardówce na starym,za to,ze "niszcze zielen".... 50 zeta kurwa mac
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

Dobrze ze u nas policja nic nie robi w takich sprawach (z drgiej stroni niestety nie robi nic w kazdych sprawach) i mamy spokojne jezdzenie.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

za skakanie na snowbardówce mandat dostałeś ?

ja jak tam kiedyś skakałem to podjechali i staneli obok najazdy na hopke i stali z 10min po czym pojechali
GoomiŚ
Kontakt:

Post autor: GoomiŚ »

Mnie raz gonili polonezem,ale zwiałem do lasku. Postali i odjechali,ale było gorąco :)
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

straz miejska to wogle pały
gonili mnie kiedyc, nawet nie pamietam za co, zeskoczyłem z 4 schodków ci staneli i nie pojechali juz zamna...:)
mtb to ***
ODPOWIEDZ