fiilm dirt/street Świdnica 2005
-
- Kontakt:
jezdzicie naprawde fajnie :) to na poczatek. fuji jest kolejnym przykladem na to, ze nie tylko ns ma naprawde niezlych riderow :P ogolnie to niektore akcje/triki bardzo fajne, tak samo miejscowki. filmik niestety rzeczywiscie momentami sie robi nudny, juz przy pierwszym dircie sporo przewijalem bo triki fajne ale po 100x. co do muzy rowniez sie przyczepie, nie lubie slyszec czegos jawnie rznietego z innego filmu... poza tym kawalki spoko :D film rzeczywiscie dlugo oczekiwany ale mysle, ze efekt jest pozytywny
Umiejętności macie mega.. Posklejane też całkiem fajnie, ale po jaką cholerę powtarzać każdy trick po 20 razy :/ Gdybyście go ciekawiej złożyli to zdecydowanie nie byłby taki nudny. Przy robieniu filmu nie warto pakować całego materiału, jedynie najlepsze akcje, a nie każdą akcję po 20 razy :/
Co do muzyki to powiem tak: tyle jest różnych piosnek :D, że nie warto kopiować z innych filmów :)
Co do muzyki to powiem tak: tyle jest różnych piosnek :D, że nie warto kopiować z innych filmów :)
-
- Kontakt:
baka2 Spoko, czytales to co napisalem, napisalem ze triki sa mega !!!
A dlamnie mega, to ze, wgniataja w ziemie swoim poziomem, czyli najlepsze jaki widzialem na tym forum i ich bardzo podziawiam za tak dobrze jazde, A co filmu czyli jakosc montarz i nakrecenie tego w taki sposob to mi to wogule sie nie podoba.
Garwol
Mam pytanie, czy tobie samemu podoba sie ten film ? bo ciekawi mnie to :)
A dlamnie mega, to ze, wgniataja w ziemie swoim poziomem, czyli najlepsze jaki widzialem na tym forum i ich bardzo podziawiam za tak dobrze jazde, A co filmu czyli jakosc montarz i nakrecenie tego w taki sposob to mi to wogule sie nie podoba.
Garwol
Mam pytanie, czy tobie samemu podoba sie ten film ? bo ciekawi mnie to :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
hmmm....
w zasadzie podoba mi sie, co prawda gdyby wywalic czesc powtarzajacych sie ujec i skrocic go do 20 minut to byl by lepszy, ale w zasadzie nie jest najgorzej. to nie mial byc jakis the collective czy inny piekny i wzruszajacy film, tylko wlasnie taki streetowo-dirtowy film w stylu bmxwym, bez zbednych efektow, sama jazda!
pozdro!
w zasadzie podoba mi sie, co prawda gdyby wywalic czesc powtarzajacych sie ujec i skrocic go do 20 minut to byl by lepszy, ale w zasadzie nie jest najgorzej. to nie mial byc jakis the collective czy inny piekny i wzruszajacy film, tylko wlasnie taki streetowo-dirtowy film w stylu bmxwym, bez zbednych efektow, sama jazda!
pozdro!
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
-
- Kontakt: