Unconventional Movie
-
- Kontakt:
bardzo dobry film :D , a szczegolnie co mnie ujelo to jazda Wojciecha :p ktora milo mnie zaskoczyla :D , fajnie sklejone i poziom tez na dosc wysokim poziomie ;] oby tak dalej , bo moze sie nie znam ale widze duze postepy ..
ps . tez bym tak chcial umiec wiec ide na rowerek :p
pozdrawiam
ps . tez bym tak chcial umiec wiec ide na rowerek :p
pozdrawiam
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
:) extra, bardzo mi sie podobalo! Wojtus bawi sie widze wszedzie! manual bez trzymanki i barspiny bomba. Co do Zielonego, jego jazda mi sie podoba;) troche mozna by szybciej, ale to rowniezj kwestia zlozenia filmu ... zawsze mozna troche skrocic. Milo sie to oglada i wielki szacunek dla Wojtka za montaz!! moja ocena to 8,5/10! pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na kolejne filmiki:D bo to dobry material instruktazowy ;) i nie tylko
bardzo mi sie filmik spodobał :] spoko montaz, dobra muza, fajny na koniec ten motyw ze straznikiem teksasu :D co do jazdy to najbardziej mi sie wojtka podobała, szczególnie ten manual bez rąk, z jedną ręką wokół słupa zakończony barspinem :O zielonego jazda tez bardzo dobra, taka bardziej techniczna, ale jednak nie robi az wywiera takiego wrazenia.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Kurde ...
Wojtus ...
Jak ten koles to robi. Wymianata na streecie, na bmx i w fr. Poprostu wypas;] Co do zielonego jezdzi fajnie, ale nie podobaja mi sie sekcje z nim bo co chwile powtarza te same tricki. Nie ma tego efektu co wojtus ze wpada robi 10 trickow w jednym miejscu i nastepne ujecia.
Wojtus ...
Jak ten koles to robi. Wymianata na streecie, na bmx i w fr. Poprostu wypas;] Co do zielonego jezdzi fajnie, ale nie podobaja mi sie sekcje z nim bo co chwile powtarza te same tricki. Nie ma tego efektu co wojtus ze wpada robi 10 trickow w jednym miejscu i nastepne ujecia.
Ssij pento
-
- Kontakt:
mi sie bardziej podoba jazda zielonego bo jest bardziej dopracowana wojtus robi spoko tricki ale nie robi ich tak na luzie jak zielony poza tym nie wiem czy wiecie ale trudnosc trickow jest rozna i na przyklad 180 z manuuala to ciezki trick :) poza tym wojtus robi barspiny z manuala czego zupelnie nie trawie
ogolnie film mi sie podoba alee za duzo efektow i za dlugi jak na ta ilosc jazdy
ogolnie film mi sie podoba alee za duzo efektow i za dlugi jak na ta ilosc jazdy
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Zajebisty film, Wojtus wynmiata! Nie wiem co wy sie tak czepiacie tego Zielonego, on pokazuje te tricki, które ma dopracowane, a nie te w których jeszcze jest coś nie tak. Muza dosć fajna, film zrobiony z jajem. Bardzo mi sie podoba. Wojtka podziwiam, jezdzi na bardzo wysokim poziomie, i widac że na luzie, SUPER!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: