froger34Wiesz DOT 05 Niejest Taki zly ... Ktos tam wczesniej napisal ze co sie mozna spodziwac po amorku za 1000 zł.. moim zdaniem jak chcesz wydac tyle na amorka to juz lepiej na Dot ktory jest lepszy od Kingpina (tylko moje zdanie).2 Moich kumpli jeździ na Dot 05 (wsztscy zadowoleni!!) i jeden z 04 ktore byly troche lipne :/ zwykla os i na trasach plywaly po kamieniach na lewo i prawo :D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
rafal_wufr taa junior to jest sprzet. sprzet ktory dorwiesz za 1000 zlotych. nie bede mial dziurki w goleni ze powietrze zlezie. nie 'zapomna' mi wlozyc tlumika. nie peknie znienacka. nie zlezie mi anoda. nie zamuli sie po przejechaniu paru metrow po kurzu i nie przesmarowaniu.
mi to wystarczy zeby stwierdzic ze juniorek jest lepszy od kingpina - ale mow co chcesz. zeby niebylo - opieram to na przykladzie jednego kingpina + kilku innych stancow - ale kazdy mial 'cos' co nie pozwolilo mi zachowac dobrego zdania o calej serii ;/
alez panie, junior czy tam do3 tez kosztuje teraz jakis 1000 - i nie jest to cud techniki, nie uwazam zeby mial prace shivery i sztywnosc monstera, ale przebija kingpina wg mnie
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
rafal_wufr idz na grzyby i nie mow ze stance jest lepszy od juniora bo to jest smiech na sali.uwierz mi ze jezdzilem na sporej ilosci amorow i jak do tej pory niewiele przewyzszalo juniora 03.
O_o to czy jest lepszy czy nie to chyba jest subiektywne odczucie. ja uwazam ze ma lepsza prace i lepsze regulacje. i nie narzucaj komus wlasnego zdania......
O_o pisze:rafal_wufr idz na grzyby i nie mow ze stance jest lepszy od juniora bo to jest smiech na sali.uwierz mi ze jezdzilem na sporej ilosci amorow i jak do tej pory niewiele przewyzszalo juniora 03.
Spora ilość to chyba dwa skoro uważasz że junior jest naj.
Nowy Sklep Rowerowy. MARSA 3 Warszawa
I oczywiście SERWIS!!! 22 610 00 03
ZAPRASZAM
Saso powiem ci ze kolo 20 a nie 2 bylo.i nie pisalem ze jest najlepszy czytanie ze zrozumieniem sie klania,w tej cenie nie wiem czy znajdzie cos lepszego od juniora 03.
O_o to tez jest wzgledne. ty mogles miec ze 20. a tak naprawde mogles kazdego nie wykorzystywac w pelni. mogles je sobie testowac podjezdzajac pod krawezniki bez trzymanki. ty jakis dziwny jestes. bronisz tego juniora jakbys innego na oczy nie widzial....
rafal_wufr z toba nie ma co sie wdawac w dyskusje bo wiesz lepiej.ok,niech ci bedzie ale znajdz mi amora do 1000 zl ktory pracuje zajebiscie.oprocz super t ktorego moze wyrwiesz za tyle jakos.co do mojej jazdy"krawezniki bez trzymanki" zobacz sobie w podpisie.
no tak. to ja sie nie dziwie dlaczego screamy pekaja...... szkoda ze jeszcze nie wyladowales z whipem.... nie chcialbym byc twoim rowerem....... jak bedziesz tak dalej jezdzil to wkoncu rame od motoru tez polamiesz nie mowiac o amortyzatorze przednim wiec moze rzeczywiscie do spadania jak kloda kingpin sie nie nadaje i junior wytrzyma jedno "ladowanie" wiecej......