Single Speed w Dircie. Nada się?
Matys HIPNO sciąc zebatki ?? ehh... Matys istnieje edycja postów, radze z niej kozystac ! Single speed do dirtu jak najbardziej sie nada, musisz dobrac przełozenia które Tobie bedzie jak najlepiej odpowiadało i spokojnie dasz rade. Ja mam 36/16 i jest oki :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
-
- Kontakt:
własnie wczoraj zrobiłęm sobie pełnego singla tzn. wywaliłem przezutke i skróciłem łancuch i gdyby nie to ze mam kasete musiałbym miec przezutke :/ ale naszczescie nie mam oryginalnego singla wiec chyba lepiej robic na kasecie przynajmniej przy dragstarze bo mozesz sobie zebatke dopasowac itp. ja mam 36/15 chyba
Poszukaj sobie plaskiej zebatki, kup na allegro najlepiej, jakis koles sprzedaje po 20zl wycinane laserem, zebatka z trybu nie bedzie chodzila dobrze jesli nie ustawisz idealnie lancucha, no chyba ze masz napinacz, ale zrobienie lancucha na sztywno na wlasnym singlu nie jest takie latwe. Co do przelozen to tez zalezy jakie masz kolo z tylu, ale polecam zrobic sobie w miare szybkiego bajka bo jak bedzie za wolny to nie rozpedzisz sie przed hopka a jakby nie bylo jestes skazany na jeden bieg :P
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
-
- Kontakt: