Kask z Lidla :D

angelares
Kontakt:

Post autor: angelares »

Lepszy jakikolwiek kask niz pusty leb. Na bezrybiu i rak ryba. A zreszta, w kaskach licza sie atesty, nie cena. Jakkolwiek trzeba oddac, ze lans jest obecnie wielki.
Nie badz gnidom poczuj freedom
thomson
Kontakt:

Post autor: thomson »

Te kaski byly juz kiedys w Lidlu. Trzech moich kumpli jezdzi w tych kaskach i musze powiedziec ze sa bardzo porzadnie wykonane i kto wie czy nie chronia lepiej od full compów itp. Sa to kaski przeznaczone na motor dlatego nie maja wentylacji i to jest ich spory minus. Na pewno sa duzo lepsze od tych smiesznych z allegro po 99zl.
www.gkkg.pl
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

kask ma atest, jest BARDZO porzadnie wykonany i BARDZO mocny :P przyjebalem chyba z 20 razy szczeka i daszkiem w Lód na snowboardzie z ogromna sila i praktycznie nic. pekla tylko regulacja odchylenia daszka ktora jest do niczego nie potrzebna, a nawet niektorzy to urywaja i sobie daja wyzej daszek i mysla ze sa elo trendi dżejzi a nawet joł... :/
i *** ze z lidla... czy pisze na nim LIDL? NIE! pisze na nim MAX i jakos nie widze w tym nic strasznego... i kask jest bardzo ladnie pomalowany :P
i ma bardzo ladne gabki ktore mozna odpiac i wsadzic do pralki :D
Suchar_ST
Kontakt:

Post autor: Suchar_ST »

bloszek
zgadzam sie z toba w sprawie oszczednosci i tego ze zbytni szpan nie jest czyms dobrym i czesto poroznia ludzi :(

lecz rowniez
Amator DHma wiele racji!
sam nie naleze do zamoznych i kasiastych, lecz jesli mam jakas kase odlozona to wiem ze nic latwo nie przychodzi i wole albo poszukac dobrego, renomowanego sprzetu, ktory z racji tego ze nie mam regularnych dochodow ani tego ze mam takze inne (moze nawet potrzebniejsze) wydatki, powinien mi sluzyc dlugo i bez wiekszcych problemow. Jednak jesli cos jest za drogie to dalej skladam kase, az bedzie mi wystarczyc na cos porzadnego i z czego bede w pelni zadowolony. I PRZEDE WSZYSTKIM NIE KUPUJE NA SZYBKIEGO!!! Wiadomo ze zdazaja sie okazje ale trzeba miec do nich racjonalne podejscie. To ze w kolejnym supermarkecie pojawiaja sie kaski, akcesoria do tuningu czy ubrania to wynik wojny o klienta.
MadCow pisze:"Tato, ide do Lidla kupic platki i mleko, chcesz jakies akcesoria do tuningu?"
--- świetny przykład :)

Wiec jest tak ze owe makrokesze zalewaja klienta wszystkim tym czego moze potrzebowac i nie sa to juz tylko produkty sporzywcze.
A ze nie sa to sklepy wyspecjalizowane w produkcji danego towaru baaardzo czesto supermarkety oferuja tanie BADZIEWIA - i to jest wlasnie cala zabawna ironia tego tematu :) ehhh
trakze bogatyszym polecam wiecej tolerancji a biedniejszym rozwagi :)
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
czarny901
Kontakt:

Post autor: czarny901 »

GÓRNIK ty sobie może lepjej kup ten stanik ;]
ODPOWIEDZ