psylo? hmmm
-
- Kontakt:
psylo? hmmm
elo ziomki
co myslicie o amorku jakim jest psylo? w szczegolnosci zalezy mi na porownaniu wersji xc z ta lepsza. i ogolnie: jaka praca , wytrzymalosc itp :)
ktore wersje sa na oske 20 i ile trzeba za ten luksus doplacic?
co myslicie o amorku jakim jest psylo? w szczegolnosci zalezy mi na porownaniu wersji xc z ta lepsza. i ogolnie: jaka praca , wytrzymalosc itp :)
ktore wersje sa na oske 20 i ile trzeba za ten luksus doplacic?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
powiem ci tak jestem posiadaczem psylo 2002 xc tuliop czyli ten na oske, amoerk mieciutki wydogna regualcja skoku w pokretne ale zonk po 3 miechach ozywania zyga, ale wymiana uszczelek zalatwia sprawe. troszke zmiekki, ale zawsze cos mozna zmienic, oska jest swietna. ogolniw to polecam
http://img31.imageshack.us/img31/9949/img40279jm.jpg/
Posiadam psylo xc model na 2002r.(bez sztywnej osi) I powiem ze jestem z niego bardzo zadowolony, przez jakis rok pracowal z ham. magura julia i nie zlapal przez to ZADNEGO luzu teraz pracuje z tarcza deora i jest ok.
Amorek bardzo plynnie pracuje wykorzystuje caly skok, polyka zarowno male jak i duze nierownosci.
Jedynym minusem jest to ze psylo jest strasznie wiodki, rozgina sie do tylu i do przodu o jakies 1-2 cm ale mi to nie przeszkadza.
Przez cala swoja kadencje ani razu nie ciekl ani nic mu sie nie stalo a byl ostro katowany, hmmm nie wiem po co wstawili tam regulacje tlumienia bo moge nia krecic i krecic a nie odczuwam roznicy w jego pracy. Tlumienie dziala zajebiscie tak czy siak.
POLECAM !!!!!!
Amorek bardzo plynnie pracuje wykorzystuje caly skok, polyka zarowno male jak i duze nierownosci.
Jedynym minusem jest to ze psylo jest strasznie wiodki, rozgina sie do tylu i do przodu o jakies 1-2 cm ale mi to nie przeszkadza.
Przez cala swoja kadencje ani razu nie ciekl ani nic mu sie nie stalo a byl ostro katowany, hmmm nie wiem po co wstawili tam regulacje tlumienia bo moge nia krecic i krecic a nie odczuwam roznicy w jego pracy. Tlumienie dziala zajebiscie tak czy siak.
POLECAM !!!!!!
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Polecam Psyloka
Zwlaszcza na sztywna os (mam taki...dokladnie rocznik 2003 Nowiutki)...wiesz ten z u turnem i ta extra podzialka :)...
Powiem tak zaskoczyl mnie bardzo....na plus :).
Tylko Troszeczke za miekki :) !!!
Ale dolalem oleju do tlumika to powietrze sie szybciej spreza i jest ok !!!! :)
Jak cos to bede mial go do sprzedanie pod koniec roku (bo to tylko przesiadka przed jakims DUZYM amorm :) )...ale cena bedzie cos kolo 1100 zl bo teraz mam nowke go (wszystkie papiery itp.), pozdrawiam !!!!!
Zwlaszcza na sztywna os (mam taki...dokladnie rocznik 2003 Nowiutki)...wiesz ten z u turnem i ta extra podzialka :)...
Powiem tak zaskoczyl mnie bardzo....na plus :).
Tylko Troszeczke za miekki :) !!!
Ale dolalem oleju do tlumika to powietrze sie szybciej spreza i jest ok !!!! :)
Jak cos to bede mial go do sprzedanie pod koniec roku (bo to tylko przesiadka przed jakims DUZYM amorm :) )...ale cena bedzie cos kolo 1100 zl bo teraz mam nowke go (wszystkie papiery itp.), pozdrawiam !!!!!
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
-
- Kontakt:
ja mam psylo ale wyzszy model czyli SL kupowalem go nowexa 3 lata temu jesli kupisz nowy posluzy ci napewno 3 lata bez luzow i wyciekow i raczej sie nie zlamie przesto ze nie jest supersztywny mozesz zobaczyc na obrazku w linku
w sumie nie widze innego amora ktory by byl tak fajny jesli by mi pekl lub cos kupil bym takiego samego tylko ze na sztywna os lub ewentualnie shermana
w sumie nie widze innego amora ktory by byl tak fajny jesli by mi pekl lub cos kupil bym takiego samego tylko ze na sztywna os lub ewentualnie shermana
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
nie boj sie napewno nie peknie, ja dla mnie jest to jeden z najlepszych widelcow w tym przedziale cenowym...
hmmm... mozo jest zajebisty bo ma regulacje 70-140 mm i tym sie wiekrzosc osob jara... bo co do pracy to nie moge nic powiedziec nie jezdzilem na nim
a do DS psylo bedzie sie nadawal idealnie tymbardziej jak wyczaisz se tego ze sztywna osia.
aaaaa i wlasnie bym zapomnial do psylo miesci sie duzaaaa opona jak na takiego amora, 2.5 spokojnie wejdzie... mysle ze 2.7 tez poszla by.Do mozo wejdzie max 2.4
mam takie pytanie: jak to wyjebalo tlumik dolem :| ? przeciesz tam jest dziurka o srednicy kredki... hmmm
hmmm... mozo jest zajebisty bo ma regulacje 70-140 mm i tym sie wiekrzosc osob jara... bo co do pracy to nie moge nic powiedziec nie jezdzilem na nim
a do DS psylo bedzie sie nadawal idealnie tymbardziej jak wyczaisz se tego ze sztywna osia.
aaaaa i wlasnie bym zapomnial do psylo miesci sie duzaaaa opona jak na takiego amora, 2.5 spokojnie wejdzie... mysle ze 2.7 tez poszla by.Do mozo wejdzie max 2.4
mam takie pytanie: jak to wyjebalo tlumik dolem :| ? przeciesz tam jest dziurka o srednicy kredki... hmmm
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Biker :)...co do zygania olejem to wszystkie psyloki maja takie same uszczelki (zwa sie xxx)... wiec to ze jamu cieknie to kwestia przypadku :], albo ma starsza wersje uszczelek bo...poprzednie mialy wezsze gabki zbierajace olej (takie gabeczki pod tymi szarymi uszczelkami)...teraz sa inen ktore lepirj zbieraja :). Wiec to moze mu pomoze ;)
JA MAM Psylo XC Tullio nie potrzebuje SL ki bo nie tzreeba mi lockouta a tlumienie mam super wyregulowane :). A co do wiotkosci to JEST BARDZO SZTYWNY !! poprostu mega lol :), zaskoczylo mnie to, ale np ja mam leciutkie luzy (nie powiekszaja sie)...ale po czesci mu wybaczam bo mam duza tarzce i hayesa maga :p, ale np moj stary bombowiec po wielu latach NIC !!!!!!!!
Jak jakies pytania to pisac :)
JA MAM Psylo XC Tullio nie potrzebuje SL ki bo nie tzreeba mi lockouta a tlumienie mam super wyregulowane :). A co do wiotkosci to JEST BARDZO SZTYWNY !! poprostu mega lol :), zaskoczylo mnie to, ale np ja mam leciutkie luzy (nie powiekszaja sie)...ale po czesci mu wybaczam bo mam duza tarzce i hayesa maga :p, ale np moj stary bombowiec po wielu latach NIC !!!!!!!!
Jak jakies pytania to pisac :)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera