Pro. !!!
AndrewJak ci tacy ludzie przeskadzają to sobie nimi głowy nie zawracaj. Ja jeżeli miałbym dużo kasy, to nie zaczął bym od umf-a z rst tylko od staba supreme.. co z tego, że byłb ym pozerem i by mnie wyzywali... Każdy jeździ na tym co ma.. To czy wykorzystuje możliwości tego roweru czy nie to już jego sprawa... Nauka jazdy na fullu zajmie więcej czasu niż na sztywniaka (wyrobienie techniki), ale nie jest nie możliwa...
Nie wiem co na celu miał ten topic, ale jednym tematem
(ani 20) nie sprawisz, że te osoby sprzedadzą te fulle... ;]
Ja osobiście do takich osób nic nie mam, jeżeli:
a) nie mówią czego oni to nie robią ( a tak naprawdę nic nie robią)
b) nie wyśmiewają osób na "dualówkach"
c) nie wożą się tym po mieście w FF na głowie i pozycji ala król
Nie wiem co na celu miał ten topic, ale jednym tematem
(ani 20) nie sprawisz, że te osoby sprzedadzą te fulle... ;]
Ja osobiście do takich osób nic nie mam, jeżeli:
a) nie mówią czego oni to nie robią ( a tak naprawdę nic nie robią)
b) nie wyśmiewają osób na "dualówkach"
c) nie wożą się tym po mieście w FF na głowie i pozycji ala król
AndrewWiesz andrew...Często mam takie sobie małe marzenie ze np w moim miescie znajdujemy duzą kropką ludzi fajną miejscowke i wszycy skaczą wszycy cos trenują, jest milo fajnie elegankco itp....niestety niema tak w przynajmniej moim miescie, jest wiele ludzi co posiadają rowerki do typowo ex jazdy lecz tak jak mowilem wczesniej tylko i wylącznie albo to jeżdzą po miescie i tyle bądź oglądają jak np ja z 3 kumplami sobie jeździmy po nasyczh skromnych traskach biednie przygotowując sie na maj na wierchomle :P
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Andrew przejawiasz typowa dla polakow zazdrosc i zawisc. Co Ci przeszkadza to ze ktos cos ma i nic nie umie ? Ich kasa ich rower i ICH SPRAWA. Tobie CH do tego co on robi. Ja LEtoyem jedze po bulki do sklepu i co ?
Jak zobaczysz ze sasiad sobie kupi Subaru Impreze WRC (bo go stac) i bedzie nim jezdzil max 100km to co ? Pojdziesz do taty i sie rozplaczesz ? Bo on ma i nie umie wykorzystac a WY nie ?
Dobra rada - zmien swoje podejscie bo w przyszlosci bedziesz mial takie komplexy ze sie nie pozbierasz ... a tak powaznie to takie zachowanie powinno sie leczyc. Mowie tutaj zupelnie powaznie, ale trzeba byloby wyleczyc z 90% naszego narodu.
Jak zobaczysz ze sasiad sobie kupi Subaru Impreze WRC (bo go stac) i bedzie nim jezdzil max 100km to co ? Pojdziesz do taty i sie rozplaczesz ? Bo on ma i nie umie wykorzystac a WY nie ?
Dobra rada - zmien swoje podejscie bo w przyszlosci bedziesz mial takie komplexy ze sie nie pozbierasz ... a tak powaznie to takie zachowanie powinno sie leczyc. Mowie tutaj zupelnie powaznie, ale trzeba byloby wyleczyc z 90% naszego narodu.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt: