ja tez ul;amalem hak w dragu ale dlatego ze mi sie jakas folia z ulicy wkrecila w przezutke
a co do draga mi nie przeszkadza ze jezdze na takiej ramie poprostu mi wystarcza w kazdej chwili moge pujsc kupic np jakos kone sztywna ale po co jesli drag jest oka przynajmniej dlamnie
Ja od draga nic nie chce :P nawet fajna rama ale nie jeździłem to nie wiem jak sie jeździ :P Wogóle jak tereaz pomyślałem o zmianie ramy to mi sie muzg "zlasował". Jest tyle tych tanich ram że nie mam pojęcia co wybrać. :(
[quote="woitas"] i szkoda mi kasy na wydawanie tak non toper kasy na j&**!*()$&@) hak ( ok.30zl=7 piw..;p) [/quote]
Hehe to ty pijesz piwa za ponad 4 zł. KOZAK :)
Wiecie ludziska w końcu chaki od przeżutki są po ot zeby sie łamać. Lepiej żeby poszedł hak niż przeżutka :] Swoją drogą fakt że mogły by sie troche mniej łamać i giąć ale na to jest całkiem jeden całkiem nie głupi sposób. Poprostu bierzesz jakąś duuużą groobą podkładkę i wsadzasz między szybko zamykacz czy tam śroobę :P, a hak bo one sie zawsze łamią w tym jednym miejscu. Takżę wystarczy poszukać dobrej podkładki o powinno dać rade troche lepiej niż bez :]
a dozucam jeszcze Opony michelina 2,1 wszystko za 430 zl... mam foty, na maila: qhcik@poalrnet.org ... za taka kase masz samego draga, a ramka jest porownywalnie wytrzymala, ten sam stop alu 7005, i zapewne lepiej pospawana, bo przez tajwan:) [ zreszta tam gdzie spawano ramki sintezi... ]