3.0 zmieści się w Dangerous Mike-u FR?

Lysy965
Kontakt:

Post autor: Lysy965 »

QRWA MaxDamageDA rower sluzy do jezdzenia skakania a nie do pokazywania sie na miescie jakiego to jaqrwa rowerka nie mam bo starych ma lekko przy asie wez pomysl co piszesz bo naprawde jak patrze na te wasze wypowiedzi to az mi sie zygac chce... //!!WOLE MIEC SPIERDOLONY ROWER I DOBRZE JEZDZIC I WYPASNY ROWER I NIE UMIEC JEZDZIC !! dwie suptelne roznice ktore powinienes przemyslec.. :/
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

QRWA MaxDamageDA rower sluzy do jezdzenia skakania a nie do pokazywania sie na miescie jakiego to jaqrwa rowerka nie mam bo starych ma lekko przy asie wez pomysl co piszesz bo naprawde jak patrze na te wasze wypowiedzi to az mi sie zygac chce... //!!WOLE MIEC SPIERDOLONY ROWER I DOBRZE JEZDZIC I WYPASNY ROWER I NIE UMIEC JEZDZIC !! dwie suptelne roznice ktore powinienes przemyslec.. :/

Zrobie wyjatek i skomentuje:

To do czego rower sluzy zalezy od jego wlasciciela i jego upodoban.

"a nie do pokazywania sie na miescie jakiego to jaqrwa rowerka nie mam bo starych ma lekko przy asie wez pomysl co piszesz bo naprawde jak patrze na te wasze wypowiedzi to az mi sie zygac chce... "

Dlaczego jesli ktos nie skacze ( to ze nie ma takich fot na pinku wcale o tym nie mowi... ) to od razu jest pozerem? Ja np uwielbiam ogladac foty bajow, zbieram je i moglbym miec jak najwiecej. Karpiele moglbym ogladac godzinami. Nie po to zeby mowic - ale on ma kasy, jak ja mu kurwa zazdroszcze wiec pojade mu od pozera - tylko po to zeby sie nacieszyc widokiem takiego cuda.

Pokazywanie sie na miescie - heh - dla zwyklych przechodniow karpiel czy gtx jeden ****, wiec trzeba byc ****** zeby jechac do miasta pokazac ludziom rower.

Co do starych przy kasie to no comments, to ze niektore dzieciaki kase maja tylko od rodzicow nie znaczy ze kazdy tak ma, bo naprawde malo ktory rodzic sprezentuje dziecku ramke za kilkanascie kawalkow.

Widze ze u nas nadal panuje strasznie ograniczone i stereotypowe rozumowanie

Co mnie jeszcze ciekawi to fakt ze 90% tych pyskaczy typu " ty nic nie jezdzisz! , rower jest od latania! " i inne takie pierdolenie jakby tylko takowy dostali ( bo czestwo mowia - jakbym mial taki rower... ) sami by jezdzilli do miacha i spowrotem zeby pokazac sie chlopakom... zeby sie dowartosciowac.

Biedne polskie zakompleksione spoleczenstwo nastoletnich pojebow alkoholikow dresow i dziwek...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

Szefix114 pisze:myslisz ze wkleje bo ty chcesz cwelu ?
znacz mnie? wiesz kim jestem, ? WIECZ CO TO ZNACZY CWEL? na pewno nie
Szefix114 pisze:sorry alejuz mni draznia takie teksty o osla ktory nawet swojego skladaka nie pokarze
masz błąd ort- pokarze -pokaże
ja nie musze się wstydzić swojego "składaka" hmm jak mnier nazwałeś? ośle?widać że jestes se wsi, cwel i osioł tak kiedyś wołali w lasach obok bydgoszczy

po prostu jednym słowem (no może kilkoma)jeżeli tak się bronisz to musi coś znaczyć, widocznie na punkcie swojej jazdy masz niebywałe kompleksy!

tak więc gówniarzu bardzo cię prosze zamknij swoją gębe i nie pluj już na mnie bo i tak nic z tego konstruktywnego nie wyniknie
(najpierw zrozum metaforę, jak ci się uda będzesz kozak)
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
andrut
Kontakt:

tak pozatym to jest moja galeria na pinku , zobaczysz tam mojego składaka, lepszych zdjęć niestety nie mam,
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... erid=47007

i dodam że najezrzanie na mnie świadczy typowo o LANSERSKIM podejściu do skakania...
kupie
gg 5732171
Szefix114
Kontakt:

Post autor: Szefix114 »

MaxDamageDA Zgadzam się z twoją opinią . Chociaż zdjecia fajnych tricków też sa interesujacy .

andrut Po 1 : Pisałem na klawiaturze ekranowej ... ale nie ysprawiedliwiam sie tym ... tylko stwierdzam fakt ze sie spieszylem na odp takim kretynom jak ty. 2- masz bład - najezrzanie , po - drugi bład przed '' że'' stawia sie przecinek ... ( widzisz , robie tak samo jak ty ) ...
andrut pisze:i dodam że najezrzanie na mnie świadczy typowo o LANSERSKIM podejściu do skakania...
kto tu na kogo najezdza ... tyklko chcialem zebys ty pokazal zdjecia jak skaczesz a och tam nie widze ... ! N/C
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=108812057
andrut
Kontakt:

Szefix114 pisze:kto tu na kogo najezdza ... tyklko chcialem zebys ty pokazal zdjecia jak skaczesz a och tam nie widze ... ! N/C

hmm coś jest jak skacze więc nie gadaj...ale dodam że nie dyspomuje żadnym aparatem i nie pstrykam sobie fotek na codzień, ale dla ciebie załatwie aparat i coś sfotografuje okj?
Szefix114 pisze:spieszylem na odp takim kretynom jak ty.
ciekawe co by się stało gdybyś spotkał sie ze mną w realu, sam na sam, dalej byś nazywał mnie kretynem, i określał innymi przymiotami?
może kiedyś będe w bydgoszczy to do ciebie napisze, ,nie chciej tego
kupie
gg 5732171
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

Szefix114andrut
KURWA, PODAJCIE SOBIE NUMERY GADU I TAM SIE NAPIERDALAJCIE!!

bosz, co za ludzie...
andrut olej go !!
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

GÓRNIK widze że lubisz sie śmiać :P
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
ODPOWIEDZ