jaka opona 24"
jaka opona 24"
opona ma byc glownie do dirtu, troche streetu ale nie chcialbym tez wyjebac sie na zakrecie przy pseudo dh...
zastanawialem sie nad k-radem 60tpi. ale podobno i tak za slaby, snaki itp. bieznik tez troche slaby
zastanawialem sie nad high rollerem... ale troche za drogi i 2,5 to troche za duzo dla mnie.. szukam czegos 2,3
szukam jednak czegos z bieznikiem, bo nie chce zeby sie starla w 2 miesiace i chce tez miec jakas przyczepnosc w lesie. dlatego hookwormy itp odpadaja
jak narazie waham sie pomiedzy 2 wymienionymi oponami.. doradzcie cos!
zastanawialem sie nad k-radem 60tpi. ale podobno i tak za slaby, snaki itp. bieznik tez troche slaby
zastanawialem sie nad high rollerem... ale troche za drogi i 2,5 to troche za duzo dla mnie.. szukam czegos 2,3
szukam jednak czegos z bieznikiem, bo nie chce zeby sie starla w 2 miesiace i chce tez miec jakas przyczepnosc w lesie. dlatego hookwormy itp odpadaja
jak narazie waham sie pomiedzy 2 wymienionymi oponami.. doradzcie cos!
bodziek mam na sprzedaz w continelntale diesel 2,5 uzywane miesiac za 80 zl dwie. nie zlapalme ani razu snake na tej oponie a pare razy przyjebalem konkretnie w murek jak cos gg 2165135 Opony sa w stanie db/bdb moge wyslac zdjecia
SORRY NIE DOCZYTALEM ZE NA 24"
SORRY NIE DOCZYTALEM ZE NA 24"
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
napewno niema takiej opony ktora posluzy ci w dirt/street i pseudo dh jak to napisales, ZAPOMNIJ O TYM :] Troche duza rozbieznosc: k-rad a highroller. Jak wbijesz na dirty z takim klocem jak highroller to cie z pewnoscia wyjebia :D Bedziesz niszczyl tylko najazdy. Myslales moze nad Larsenem TT 2,35 ? Moj kumpel na nich smiga i calkiem fajne oponki, bieznik wytrzymal u niego 1,5 roku ciaglej jazdy w streecie wiec mysle ze nie jest zle :] i niesa drogie. Mozesz szukac tez Schwalbe Moto ale bardzooo ciezko jest je znalezc w Polsce. To tyle odemnie
Mietek przyznaje sie ze glupote walnalem :P zapomnialem ze to ma byc na 24" :/ w sumie opon na 24" nie jest tak duzo ale zawsze da sie cos wybrac :] Nokian XXX ciezka krowa ale idealna do dirtu i streetu i lepiej trzyma w 'lesie' niz k-rad. Tak jak mowilem wczesniej. Nie znajdziesz opon uniwersalnych, cos do wszystkiego jest (zazwyczaj) do niczego ;)
bodziek u mnie kilka osob smiga na tych holly rollerach i sa bardzo zadowolone. Bieznik wydaje sie ze szybko sie zetrze ale wcale tak nie jest. Jak wspomnialem moj kumpel kupil je i ma juz chyba okolo roku a bieznika jest jeszcze polowa. Bardzo dobre opony i lekkie, dobrze trzymaja tylko jak dla mnie scianka jest troche za miekka :/ Ale w porownaniu do k-rada to niebo a ziemia :D
i dobrze zrobiłeś...ja mam z przodu kende flame i powiem że jest to gówno jakich mało..
powaga...nie da sie nic z tym zrobić...tylko fajnie piszczy..ale to tylko tyle..
:P
co to kendy k-rad...według mnie jest wypas..wcale nie jest zła.. i nie wiem czym sie różni 60 tpi od jakiejś innej i nie wiem jaką ja mam sam..ale według mnie oponka która kosztuje 40 zł w sklepie(przynajmniej ja ja za tyle kupiłem) jest wypass i nie ma nic lepszego za taką cene...
cieżko raczej znaleść taką opone jak Ty chesz.....street dirt i dh....i do tego na 24 cale....mało tego bardzo..a larsen tt to zajebista opona i gdybym miał kase to zapodałbym sobie taki komplet właśńie...bo jest mmmega zajebista...
nie wiem skąd takie opinie jak sulring daje :/
z dupy...ja jeździłem przez 2 miechy na larsenie i wspominam ją zajebiscie.!
wcale słabo sie nie trzyma....
pozdro i nie pierdolcie tak bo sie słabo robi jak czytam :/:/
powaga...nie da sie nic z tym zrobić...tylko fajnie piszczy..ale to tylko tyle..
:P
co to kendy k-rad...według mnie jest wypas..wcale nie jest zła.. i nie wiem czym sie różni 60 tpi od jakiejś innej i nie wiem jaką ja mam sam..ale według mnie oponka która kosztuje 40 zł w sklepie(przynajmniej ja ja za tyle kupiłem) jest wypass i nie ma nic lepszego za taką cene...
cieżko raczej znaleść taką opone jak Ty chesz.....street dirt i dh....i do tego na 24 cale....mało tego bardzo..a larsen tt to zajebista opona i gdybym miał kase to zapodałbym sobie taki komplet właśńie...bo jest mmmega zajebista...
nie wiem skąd takie opinie jak sulring daje :/
z dupy...ja jeździłem przez 2 miechy na larsenie i wspominam ją zajebiscie.!
wcale słabo sie nie trzyma....
pozdro i nie pierdolcie tak bo sie słabo robi jak czytam :/:/
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali