jaka opona 24"

bodziek
Kontakt:

jaka opona 24"

Post autor: bodziek »

opona ma byc glownie do dirtu, troche streetu ale nie chcialbym tez wyjebac sie na zakrecie przy pseudo dh...

zastanawialem sie nad k-radem 60tpi. ale podobno i tak za slaby, snaki itp. bieznik tez troche slaby

zastanawialem sie nad high rollerem... ale troche za drogi i 2,5 to troche za duzo dla mnie.. szukam czegos 2,3

szukam jednak czegos z bieznikiem, bo nie chce zeby sie starla w 2 miesiace i chce tez miec jakas przyczepnosc w lesie. dlatego hookwormy itp odpadaja

jak narazie waham sie pomiedzy 2 wymienionymi oponami.. doradzcie cos!
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

mam kende k-rad i nie zaliczylem jeszcze snejka, fakt- bierznik ma znikomy ale na dirt z pewnoscia sie nada, co do pseudo dh to na pewno nie da rady, jeszcze na suchym jak suchym ale na mokrym to polegnie :D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
knypal
Kontakt:

Post autor: knypal »

bodziek mam na sprzedaz w continelntale diesel 2,5 uzywane miesiac za 80 zl dwie. nie zlapalme ani razu snake na tej oponie a pare razy przyjebalem konkretnie w murek jak cos gg 2165135 Opony sa w stanie db/bdb moge wyslac zdjecia
SORRY NIE DOCZYTALEM ZE NA 24"
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Delfin
Kontakt:

Post autor: Delfin »

napewno niema takiej opony ktora posluzy ci w dirt/street i pseudo dh jak to napisales, ZAPOMNIJ O TYM :] Troche duza rozbieznosc: k-rad a highroller. Jak wbijesz na dirty z takim klocem jak highroller to cie z pewnoscia wyjebia :D Bedziesz niszczyl tylko najazdy. Myslales moze nad Larsenem TT 2,35 ? Moj kumpel na nich smiga i calkiem fajne oponki, bieznik wytrzymal u niego 1,5 roku ciaglej jazdy w streecie wiec mysle ze nie jest zle :] i niesa drogie. Mozesz szukac tez Schwalbe Moto ale bardzooo ciezko jest je znalezc w Polsce. To tyle odemnie
Delfin
Kontakt:

knypal to nie gielda, zaraz cie o to zjebia. Takze wstrzymuj sie z takimi ogloszeniami na form :]
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

Tjapa... pokazcie mi palcem gdzie mozna kupic LArsena TT, albo Dieslla na 24". Niby temat konkretny ale odpowiedzi jakies niekonkretne
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

.chyba nigdzie nie ma Diesla na 24.........
Delfin
Kontakt:

Mietek przyznaje sie ze glupote walnalem :P zapomnialem ze to ma byc na 24" :/ w sumie opon na 24" nie jest tak duzo ale zawsze da sie cos wybrac :] Nokian XXX ciezka krowa ale idealna do dirtu i streetu i lepiej trzyma w 'lesie' niz k-rad. Tak jak mowilem wczesniej. Nie znajdziesz opon uniwersalnych, cos do wszystkiego jest (zazwyczaj) do niczego ;)
bodziek
Kontakt:

myslelem tez o maxxisie holy roller, nawet by mi pasila tylko ze boje sie ze nie starczy nawet na pol sezonu, skoro ludzie mowia ze maxxisy szybko sie scieraja a to ma z 1-2mm bieznika..
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
Delfin
Kontakt:

bodziek u mnie kilka osob smiga na tych holly rollerach i sa bardzo zadowolone. Bieznik wydaje sie ze szybko sie zetrze ale wcale tak nie jest. Jak wspomnialem moj kumpel kupil je i ma juz chyba okolo roku a bieznika jest jeszcze polowa. Bardzo dobre opony i lekkie, dobrze trzymaja tylko jak dla mnie scianka jest troche za miekka :/ Ale w porownaniu do k-rada to niebo a ziemia :D
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Delfin larsen tt to syf maxymalny wedlug mnie mialem i sprzedalem szybciutko. Ciezko sie toczy slabo sie trzyma na czymkolwiek oporcz piasku. Jedyna zaleta to gruba guma i nie da sie snake zlapac.
Ssij pento
bodziek
Kontakt:

wlasnie kupilem 2 k-rady 60tpi :) a jak nazbieram kasy to kupie na tył nokiana xxx (ktory kosztuje wiecej niz komplet k-radow) i bedzie miodzio :)
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

i dobrze zrobiłeś...ja mam z przodu kende flame i powiem że jest to gówno jakich mało..
powaga...nie da sie nic z tym zrobić...tylko fajnie piszczy..ale to tylko tyle..
:P

co to kendy k-rad...według mnie jest wypas..wcale nie jest zła.. i nie wiem czym sie różni 60 tpi od jakiejś innej i nie wiem jaką ja mam sam..ale według mnie oponka która kosztuje 40 zł w sklepie(przynajmniej ja ja za tyle kupiłem) jest wypass i nie ma nic lepszego za taką cene...
cieżko raczej znaleść taką opone jak Ty chesz.....street dirt i dh....i do tego na 24 cale....mało tego bardzo..a larsen tt to zajebista opona i gdybym miał kase to zapodałbym sobie taki komplet właśńie...bo jest mmmega zajebista...
nie wiem skąd takie opinie jak sulring daje :/
z dupy...ja jeździłem przez 2 miechy na larsenie i wspominam ją zajebiscie.!
wcale słabo sie nie trzyma....
pozdro i nie pierdolcie tak bo sie słabo robi jak czytam :/:/
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
bodziek
Kontakt:

ta za 40zł to 30tpi. ja za swoj komplet zaplacilem z przesylka 120zł. te 60tpi maja miec grubsze scianki, bardziej sztywne, mniej snakow, przetarc itp.
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

larsen jest super, fajny delikatny bierzniczek a ponoc trzyma sie bosko.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

hi menwlasnie mzoe ponoc . No nic mialem je przez 4 miesiace i wedlug mnie sa lipne. Tez mi sie wydawalo ze maja fajny delikatny biezniczek. No ale nie stety nie wszystko zloto co sie swieci.
Ssij pento
hofiman
Kontakt:

Post autor: hofiman »

tylko kendy
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
Kula[pl]
Kontakt:

Post autor: Kula[pl] »

ja tam nie mialem teraz kasy bo sobie kupilem amorq i kolo cale przednie i kupilem kende 60 tpi a wczesniej mialem na tyl 30tpi i sie zajebiscie jezdzilo zero przetarc przez 4-5 miechow ;d
umiesz liczyc??
Licz tylko i wyłącznie na siebie :)
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

no tyo co pierdolicie że zła i wogóle...:/:/

a larseny jak ktoś ma do sprzedania to chetnie kupie...

pozdrooo
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
ODPOWIEDZ