Dziewczyny a Riderzy

GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

dlatego trzeba sie ustawic jak ja i po problemie :D http://www.pinkbike.com/photo/820051/ dirty..:)
mrnezg
Kontakt:

Post autor: mrnezg »

GARY stary żeby moja była chciała chociaż kask założyć ;d to by było super ;p
mokrynosek
Kontakt:

Post autor: mokrynosek »

Jak to prosto wszystko wam przychodzi mówić, Ja z moja mieszkałem i widziałem się z na codziennie w domu poza praca no i oczywiście w przerwach na trening, Ale widocznie to za mało ( z następna będę układał puzzle na 200000 kawałków <lol>wspaniała pasja mówię wam Hahaha... ) Ktoś tutaj wspomniał o poważnych związkach w 3 klasie liceum, Kolego wybacz, ale ja już jestem sporo lat po liceum i uwierz mi liceum to pikuś w porównaniu z utrzymaniem domu i mieszkaniem z kobietą a jak masz chwile to chcesz pojeździć na rowerze albo potrenować w inny sposób (mam wyższy cel - Trans Carpatia a to wymaga pracy)

MadziaHA dwóch kart nie załatwię, bo sam jeżdżę, a i pozdrów chłopaka powiedz mu ze jest szczęściarzem :) a ja mam dziwne przeczucie ze mojej się odmieni a jak nie to znaczy ze "to zła kobieta była" i mnie nie kochała.

A hasło "Nie damy się odciągnąć laską od rowerów" Zrobię sobie na koszulce a to już na pewno wszystkie Dziołchy moje :)
dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

Ja mam te szczescie,ze moja panna ,tez jezdzi i samam wydala sporo kasy na rower ,wiec mam problem z glowy.....
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

dj2 masz problem z glowy, bo teraz masz dwa rowery:D jak Ci sie Twoj zepsuje to bierzesz rower kobitki:)
www.feel-free.pl
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

jak nie ma dziewczyn to ide na rower :D i w ten sposob jezdze okolo 3h w tygodniu :D

pozdro
Efcia
Kontakt:

Post autor: Efcia »

yasiuuu pisze:dj2 masz problem z glowy, bo teraz masz dwa rowery:D jak Ci sie Twoj zepsuje to bierzesz rower kobitki:)
Tia... Albo ona bierze Twoj :P

Ale macie problemy egzystencjalne... Znajdz sobie dziewczyne ktora jezdzi, a jesli znajdziesz taka ktora nie chce jezdzic i robi Ci wyrzytu ze nie masz dla niej czasu, to zabierz ja w jakas miejscowke dh niech sobie posiedzi na laweczce, nie bedzie usiala jezdzic a w przerwach bedziesz do niej przychodzil. A zeby jej sie nie nudzilo to niech wezmie jakies Bravo czy jakies ine badziewie albo niech zabierze ze soba kolezanke :]
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Efcia pisze: to zabierz ja w jakas miejscowke dh niech sobie posiedzi na laweczce, nie bedzie usiala jezdzic a w przerwach bedziesz do niej przychodzil.
Przypomina mi sie moja prababcia jak byłem mały... w domu opieki na ławeczce z książką:D

Gorzej jezeli trasa jest daleko a panienka powie ze na rowerze nie pojedzie, na piechote tez nie pojdzie, na rame nie siadzie... :|

Najlepiej isć na ksiedza - ksiądz DH - tego jeszcze nie przerabialismy na forum:D
www.feel-free.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

yasiuuuprzy zarobkach nie ktorych ksiezy ^^ w sumie fajna opcja :D
Ssij pento
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

pewnie taki ksiadz jezdzil by na jakiesj ramce evil'a :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

moze cie zostawiła bo nie masz dresow i łysej głowy i nie drzesz mordy jazda na dyskotece ? hee nie no joke to ideał panny z dziewczyna.pl :)
kalahari
Kontakt:

Post autor: kalahari »

zapomnialem dodac ze moja to jeszcze uwielbia robic mi foty w akcji. tyle ze narazie to tylko komorką ale mysle ze za jakis czas zalatwi sie jakis pozadniejszy sprzecior.
jest po prostu prze-babką
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
mokrynosek
Kontakt:

One istnieją Księżniczki na białych fullach MadziaH miałaś racje wiele nie trzeba było :) i tu pozdrowienia dla Sylwii z białego oranga i jej faceta Marcina taki to ma fart :) tylko biedaczek połamał sobie zebra i nie mógł pośmigac jakby chciał ała to boli, ale jak by nie patrzeć zajefajnie mi się z wami jeździło a to, co się działo dzisiaj na skrzycznym to jak to się mówi szał pał:) pozdrowienia dla wszystkich księżniczek
mrnezg
Kontakt:

mokrynosek stary apropo tez 3 liceum ... napisałem że to są TYLKO MOJE SPOTRZEŻENIA i nikt nie musi ich popierać ;) może się mylę ale z tego co napisałeś, że już ze swoja panieną mieszkasz to naprawde ja nie mam się co do ciebie porównywać bo jua mam 16 lat dopiero :D
ale życze żeby się jak najlepiej tam wam ułożyło ;)

pozdrooo ;)
hofiman
Kontakt:

Post autor: hofiman »

ja mojej powiedziałem ze ona jest na drugim miejscu za rowerem i rozumie to
i czasami tylko ma suczy napad kiedy mowie ze przyjade ale wychodze na rower
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=133257
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Moim zdaniem rower nigdy nie powinien byc na 1wszym miejscu.

U mnie bylo tak: Wolalem spedzac czas z dziewczyna niz na rowerze - jezdzilem bardzo malo.

Jest tak: nadal wole spedzac czas z dziewczyna, ale teraz wychodzimy razem, idziemy na skatepark, gdzie ja jezdze a moja Mysia patrzy :) Albo jak idziemy na dirt, który sięteraz buduje, to nawet mi pomaga kopać :*** I jestem baaardzo szczęśliwy :)

Życze Wam takiego szczęścia :)
mrnezg
Kontakt:

Wrona z tego co napisałeś to twoja dziewqczyna jest bardzo Tobie oddana ;)żeby każda taka była... ale marzenia są piękne :D:D
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

ja nie mam najmniejszego problemu... poniewaz dziele pasje z tym moim wrednym, ale jednak kochanym GARYm :]
cos pieknego:)... zycze kazdemu:D... nie ma zadnych wyrzutow, ze on nie ma dla mnie czasu, bo idzie na rower..razem idziemy:P. Mobilizuje mnie, zacheca, zebym startowala w zawodach... przekonywal mnie ostatnio do skoczenia czegos 3 razy wiekszego niz skakalam w tamtym sezonie.Po pol roku przerwy. I skoczylam:). Gdyby nie on, to nadal bylabym na poziomie sprzed pol roku :]... i mysle, ze w tym sezonie nareszcie sie naucze porzadnie jezdzic:P. Jest po prostu idealnie :P

A wiecie jak fajnie sobie pojechac na pare dni na dh gdzies :)? mmmm :D.....
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
mokrynosek
Kontakt:

no widzicie macie fart i jakieś swoje spostrzeżenia na to jedni wybierają rower i stawiają go na piedestale inni swoje dziewczyny a nieliczni mogą powiedzieć "Ja to jednak mam szczęście ze dziewczyna mnie rozumie i podziela zajawke" Jak wynika z sondażu jest nas zdecydowana większość nie umiejąca sobie poradzić z tym problemem fakt jest taki ze każdy gada jakieś niestworzone bzdury FAAAA..... Nie ma lekko i nikt nie powiedział ze będzie!!! w końcu i dziewczyny i rower to ciężkie zajawki, ale i bez jednego i bez drugiego źle nam się żyje, Bo kto powie ze nie fajnie jest się przytulić do kochanego ciałka po męczącym dniu na rowerku a jak dobrze pójdzie to wymasuje tu i uwdzie:) ja powiem ze dwa lata nie łatwo puścić w zapomnienie ot tak z dnia na dzień, ale trzeba a rower mi w tym pomaga, bo przy zjazdach nie ma czasu na myślenie o jakimś dołku tylko trzeba myśleć szybko jak tu wykorzystać centymetry żeby nie skończyć na drzewie. Póki, co będe szalał na biku a księżniczka na białym fullu ( nie mówię o tobie Sylwia :) ) sama się zjawi i jeszcze wszystkich zostawi z tyłu a ten dobry, który ja dogoni:) hahaha Fajna bajka o bajku :P
ODPOWIEDZ