Zakaz jazdy po krakowie :/
-
- Kontakt:
Zakaz jazdy po krakowie :/
Mam nadzieje ze to plotka choc wszystkie znaki na niebie wskazuja ze jest inaczej. Slyszalem ze w krk nie mozna poruszac sie na rowerze. A teraz przeklne - kurwa. Dlaczego? Przeciez tyle sie mowi zeby ludzie z samochodow przesiadali sie na rowery ze to zdrowe itd. Zakaz obejmowac mialby jazdy po rynku i chodnikach. Odcinki dla rowerzystkow sa krotkie i nie prowadza nigdzie. A k*rwa ciezarowki jezdza po calym miescie. Pisze to bo wybieram sie do kraka niedlugo na dluzej poza tym nie widze studiowania tam bez bika. Bikerzy z krakowa napiszcie cos o tym czy plotka czy rzeczywiscie gowno. Moze jestem spozniony i jest to od dluzszego czasu? Choc cale mnostwo rowerzystow widzialem na rynku jeszcze miesiac temu.
Wiem ze zawsze mozna policji zwiac ... ale i tak mnie to zirytowalo.
Napiszcie czy jest takie cos.
Wiem ze zawsze mozna policji zwiac ... ale i tak mnie to zirytowalo.
Napiszcie czy jest takie cos.
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
-
- Kontakt:
Kiedys był zakaz poruszania sie po płycie rynku na rowerach, nawet znaki były, ale już długo tego nie widziałem...
Przez wakacje (chyba z 4 lata temu) mielismy policje na rowerach (komisariat nr.1 w rynku) i oni chcąc czy nie musieli zasówac po plycie:D
Moze dlatego zdjeli zakazy? hehe, te barany sie bały na rowerach jezdzic podczas delikatnego deszczyku:D
Przez wakacje (chyba z 4 lata temu) mielismy policje na rowerach (komisariat nr.1 w rynku) i oni chcąc czy nie musieli zasówac po plycie:D
Moze dlatego zdjeli zakazy? hehe, te barany sie bały na rowerach jezdzic podczas delikatnego deszczyku:D
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: