Skradziono rower!!!(Kraków) Pomocy!!

MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Ok, dobra, ale jak tobie zajebia rower (nawet z twojego pokoju) to tez bedziemy cie wyzywac od ostatnich debili i mowic ze dobrze sie stalo?

Jak by ukradli z pokoju to bys powiedzial ze "******, mogl 10 alarmow zalozyc, nadajnik GPS i ochroniarza do roweru"?
dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

Chlopaki dajcie spok..ja nie mam nawet zapiecia do roweru..jak gdzies ide do sklepu to sie wbijam razem z rowerem,czesto slysze,ze nie wolno,ale mam zawsze ta sama gadke
-a czym sie rozni rower, od wozka dzieciecego-i to pomaga!!!
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

"Bitwy na forum to twarde życie"...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a ja sadze ze Kid ma troche racji - jak wydales na cos hajs to raczej dbasz o to zeby Ci tego nie zajebali, a zostawienie nawet przypietego na zapiecie roweru to grozi jego utrata i to wiadomo nie od dzis ;/
ludzie, nauczcie sie. a madcow, nie demonizuj, napisal wyrazne ze jak ktos przez swoja jak to okreslil 'glupote' stracil rower to ma bolesna, ale nauczke...
trzyamnia roweru w pokoju glupota raczej bym nie nazwal
zreszta kid pisal ze 'rozumiem jakby ktos go napadl' wiec o co Ci madcow chodzi?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

MadCow pisze:Ok, dobra, ale jak tobie zajebia rower (nawet z twojego pokoju) to tez bedziemy cie wyzywac od ostatnich debili i mowic ze dobrze sie stalo?

Jak by ukradli z pokoju to bys powiedzial ze "******, mogl 10 alarmow zalozyc, nadajnik GPS i ochroniarza do roweru"?
;) co sie burzysz... tez masz problem z glowa jak kolega wyyyyzzej?

radze do lekarza sie zwrocic... moze da ci jakies leki uspokajajace... bo tak, wchodzisz na forum i sie plujesz... czilaut.
thugrider@wp.pl
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

nigdy nie zostawiajcie roweru, a jeśli musisz to kupujcie dobre zabezpieczenia i przyczepiajcie je w strategicznych częściach roweru(nie na kole bo wam zostanie tylko ono)
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Kid jak widzisz ze nie jestes tu mile widziany to po co sie tu snujesz jak smrod po nieczystych gaciach?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

piotrex pisze:Kid jak widzisz ze nie jestes tu mile widziany to po co sie tu snujesz jak smrod po nieczystych gaciach?
niemile widziany... tu na forum? sorry,ze w tym swiecie internetowym ktos mnie nie akceptuje... normalnie, straszne. rzeklbym,ze jestem zdolowany... i to ostro.
thugrider@wp.pl
ODPOWIEDZ