Dziewczyny a Riderzy
-
- Kontakt:
Dxxchyba nie zrozumiałeś tego co miałem na mysli, ale cóż.
dla mnie to jest temat jak karzdy inny jak sie komus nie podoba to nikt nie zmusza go do pisania tu. A ilość postów świadczy sama za siebie czy ten temat był potrzebny czy nie.
W zasadzie był to temat pogladowy i widze ze jest to ogólny problem środowiska rowerowego z wiekrzymi lub mniejszymi wyjątkami myśle ze karzdy ma prawo mówić co myśli i nie negować drugiego jak mówi dobrze.
evdawaj te riderki tu :)
dla mnie to jest temat jak karzdy inny jak sie komus nie podoba to nikt nie zmusza go do pisania tu. A ilość postów świadczy sama za siebie czy ten temat był potrzebny czy nie.
W zasadzie był to temat pogladowy i widze ze jest to ogólny problem środowiska rowerowego z wiekrzymi lub mniejszymi wyjątkami myśle ze karzdy ma prawo mówić co myśli i nie negować drugiego jak mówi dobrze.
evdawaj te riderki tu :)
-
- Kontakt:
Dokladnie Michal i Alex!! Pan Ciupek (jesli go znasz), Kwiatek i jeszcze kilku ziomków zaczeli chlastac manualem przez muldy(chociaz manual był obecny na buczynie od dawna. Jestem tam srednio raz na tydzien, ale raczej czesciej, a Ty Lyra??), ale to szczegół... Oj panowie nawet nie wiecie jaki ja jestem szczesliwy :D. Mam dziewczyne, jest boska, akceptuje moje freeq'owate odchyły, a nawet je podziela, podoba Jej sie to co robie i wspiera mnie w tym i nie tylko. Ostatnio nawet zarejestrowała sie na naszym forum :). Na Imie ma Ola, jej nick (Patrz nad post Michała) :PP
POZDRO
POZDRO
eee... przez muldy:]? chodzilo mi o normalnego manuala..w linii prostej czy cos;p... na plaskim terenie;p..ktorego tam za wiele nie ma;)
no na przyklad ostatnio bylam w niedziele, przedtem chyba ze 2 tygodnie wczesniej;p
troszke daleko mam...jakies niecale 30 km:]... duzo osob znam z tenczynka i okolic, ale Ciebie chyba nigdy nie spotkalam ;)
no na przyklad ostatnio bylam w niedziele, przedtem chyba ze 2 tygodnie wczesniej;p
troszke daleko mam...jakies niecale 30 km:]... duzo osob znam z tenczynka i okolic, ale Ciebie chyba nigdy nie spotkalam ;)
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
http://www.pinkbike.com/photo/799415/ tadam. Moja fotka :PP Leżysz sobie lajtownie obok drzewa po prawej :PP. Ja nie jestem z Tenczynka. Na Buczyne mam jakies 8-9 kilosów i jezdzimy tam z ziomkami dość często. A co do manuala, to może rzeczywiscie Oli chodziło o coś innego... :PP
POZDRO ;))
POZDRO ;))
-
- Kontakt:
Dlaczego chciałbym żeby moja luba jeździła??? Dlatego ze to jest zaj... z drugiej strony nie musi jeździć wstarczy ze nie bedzie marudzić że ja jeżdze ona może np. Jeździć konno lub pływać bądź cokolwiek innego byle miała jakąś pasje. A jak macie doła albo chcecie sie wkrecić zobaczcie to :P http://czari.info/fkreeca/ to też jest zaj.... ciekwe ile laska sie uczyła żeby to wkonać
-
- Kontakt:
DxxPrzeciesz widzisz, o czym tu jest gatka: albo o braku czasu dla nich albo zbyt przesadnym gloryfikowaniu roweru nie wiem czy było już o kasie wydawanej na części, ale jak nie to ta opcja tez im się nie podoba w sumie chodzi o wyrozumiałość, bo powiem tak marudzą te laski, które same nic nie robią i się nudzą a te, które maja jakieś swoje zajęcia nie powiedzą złego słowa na to ze jeździsz, tylko te, które uważają, że cały świat powinien się kręcić w około nich, ale jesteśmy jeszcze my i nasze maszyny.