Dziewczyny a Riderzy

Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

s!va pozdro,
paul chetnie pogadam z Toba przy piwie o tym co tu sie dzieje:)
za jakis czas, narazie sie ucz:P:P

wroce za jakis czas na forum jak powstanie temat zwiazany z pierwotna idea forum, nie temat ludzi ktorych cos gnebi lub nie maja z kim pogadac...;/

pozdrowienia dla czlonkow grona zwiazanego z wysmiewaniem powstajacych tu tematow

ps: Madzia buzi:)
elo, tyle
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
wc team
Kontakt:

Post autor: wc team »

Dxx Żenada. W takim razie po ki hu.. To forum skoro sobie nie można pogadać o życiu w śród bikerów. DxxTeż zaliczam cię do grona 80% "Loża szyderców" brawo Dxx. Życzę cię tego samego na trasie mądralo. O ile zrozumiesz, co chce ci powiedzieć.

"Zjazdowcem może się nazywać ten, co połamał kość udową i miednice a potem wstał i pojechał dalej"
"straciłeś żone?"strzel sobie w łeb bo na dh-zone zjadą cie jak psa!
Dxx
Kontakt:

lol

moja wypowiedz nawet w 1% nie miala pierwotnie miec zwiazku z Toba i Twoja wypowiedzia

wspolczuje jesli nie masz z kim i musisz gadac o zyciu (w srod bikerow) przez nate z nieznajomymi
[b][SPRZEDAM]
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

Kolejna dobra propozycja. Skoro są wśrod nas bikerzy, których trapią różne egzystencjonalne problemy, to może założymy dział np. "Chcesz pogadać", albo "Pytania do Renaty", a może jeśli to nie jest wsród Was autorytet to może "pytania do Steva albo Cedrica". Wtedy w tym ostatnim przykładzie, Wasze problemy będą oceniali specjaliści a nie pozerzy. Warto nad tym pomyśleć ;)

Skoro kolega Wc team, czuje potrzebę zwierzenia się nam z swoich rosterek, to proszę, z chęcią Cię wysłuchamy, nie bój się nikt Cię nie zbeszta :)
wc team pisze: Dziewczyny kochają niegrzecznych chłopców.
Bravo to już coś :)
wc team pisze: Dxx Żenada. W takim razie po ki hu.. To forum skoro sobie nie można pogadać o życiu w śród bikerów. DxxTeż zaliczam cię do grona 80% "Loża szyderców" brawo Dxx. Życzę cię tego samego na trasie mądralo. O ile zrozumiesz, co chce ci powiedzieć.
Ale cały czas nie piszesz na temat "dziewczyny a Riderzy" wyrzuć to z siebie. Nie bądz agresywany, bo tym niczego nie osiągniesz.

Popatrz, to prawidłowy schemat:
mokrynosek pisze:Dlaczego chciałbym żeby moja luba jeździła??? Dlatego ze to jest zaj... z drugiej strony nie musi jeździć wstarczy ze nie bedzie marudzić że ja jeżdze ona może np. Jeździć konno lub pływać bądź cokolwiek innego byle miała jakąś pasje. A jak macie doła albo chcecie sie wkrecić zobaczcie to :P http://czari.info/fkreeca/ to też jest zaj.... ciekwe ile laska sie uczyła żeby to wkonać
Pozdrawiam
Magda od Mongoosa
maniaccus
Kontakt:

Post autor: maniaccus »

Miałem rower i dziewczyne na rowerze...
Najnudniejszy związek na świecie!!
Zaczęliśmy ze sobą z powodu rowerów i zakończyliśmy też z tego powodu...
Jak masz możliwość umówić się z panienką, coś ciekawego porobić a innym razem z kumplami pojeździć jest zarąbiaście! Jeśli robicie to samo wszystko jest monotematyczne - na dzień kobiet zamiast knajpki i kwiatuszków, jest łańcuch i np. przerzutka...
Traci to swój urok
Jak kocha to zrozumie pasję, bo nie zawsze wspólna pasja jest OK
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

wc team w 100% sie z tobą zgadzam i z Madzią też. Z toba wc team bo większosć to tu pozerzy a z tobą Madzia dlatego ze to powinni oceniać specialiści jak Cedric czy Steve jak już powiedziałaś. PRAWDZIWY BIKER PO GROŹNYM UPADKU WSTAJE I JEDZIE DALEJ A NIE TO CO WIĘKSZOŚĆ ROBI CZYLI SIADA OBOK I CIAGLE NARZEKAJĄ. A TO DLA POZERÓW: MIEĆ ZAJE... ROWER A UMIEĆ NA NIM JEŹDZIĆ TO DWA RÓŻNE ŚWIATY!!!!!
http://www.team.hadronsport.com/
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

maniaccus czy Ty myslisz, ze ja dostaje od chlopaka lancuch na urodziny?! kocham rower, ale nie popadajmy w skrajnosci! I czy robienie wielu rzeczy wspolnie jest złe?! Wlasnie to mi sie podoba! Mamy tyle mozliwosci wyboru... a nie tylko knajpa, kino, spacer, knajpa, kino, spacer... zwariowalabym po tygodniu

nie rozumiem Twojego podejscia... nie, moze i rozumiem, miales nieudany zwiazek z bikerka...
Ale tak samo moze byc ciekawy zwiazek ludzi nieinteresujcych sie z rowerem, jak i interesujacych lub tych pół na pół..

I moim zdaniem nic tak nie zbliza, jak wspolna pasja...

I nawet jesli dostane smar na dzien kobiet to i tak sie bede cieszyc :P. Wiem, ze chcial dobrze:P...
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

maniaccus Ok monotematycznie jest, ale być nie musi, oczywiście wiem co masz na mysli bo sam potrafie godzinami gadać o rowerze ale jak mówi Lyra tak być nie musi, wystarczy trochę chęci.

DX, mysle ze na piwko będzie okazja przy premierze PFC4 :)

Panie i Panowie! NA ROWER! uczyć się, nowe tricki robić, bo potem narzekania są ze Polacy na pinku tylko foty bików mają a akcji nic! ;)
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

MadziaH o co tobie wlasciwie chodzi?

jest taka piosenka ktorej refren brzmi tak... dziewczyny kontra chlopcy ta wojna trwa zbyt dlugo...

mysle ze rower nei jest zadna przeszkada, poprostu jedne dziewczyny to doceniaja, lub poprostu rozumieja ze kazdy robi to co lubi, a inne uwazaja to za glupie, i nic na to nie poradzimy:) takie tematy biora sie chyba z flustracji spowodowanej samotnoscia, prawda jest ze kazdy kogos potrzebuje, tylko pamietajcie ze prawdziwa milosc jest tylko ta jedna w zyciu... tylko ze nie kazdemu chyba jest dane ja przezyc...pozdro
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
Dxx
Kontakt:

haha Paul mysle ze damy rade predzej niz za rok:D
[b][SPRZEDAM]
wc team
Kontakt:

Czy ja napisałem ze mam jakiś problem życiowy??? Nie!!! Mówię tylko ze wy wszystko potraficie obsmarować na forum a moim zdaniem to nie o to chodzi.
Czytając posty na innych tematach skutecznie potraficie odstraszyć człowieka od tego sportu, ale prawda jest taka ze jak złapiecie gumę na szlaku to pieszy turysta wam nie pomoże, tylko inny biker. Moim zdaniem chodzi o szacunek w środowisku a nie o szydercze wyśmiewanie. Wiec jak ktoś pisze, że laska go zostawiła, bo za dużo czasu spędzał na rowerze to zwraca się o opinie do ludzi z ta sama zajawką. I wcale nie znaczy ze od razu trzeba go, zkopać bo powiedział ze go dupa zostawiła.

Jesteście żałośni Grono członków-Kut***sów związanych z wyśmiewaniem tematów powstających na forum.(Gdybym był modem zapodałbym wam bana na otrzeźwienie.)

Pozdrowienia dla ludzi, którzy uważają rower za styl życia a nie szpanerską pokazówe.
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

wc team pisze: (Gdybym był modem zapodałbym wam bana na otrzeźwienie.)
Nie zrobił byś tego...

Bo modzi nie mogą banować :) dlaczego wszyscy myslą ze tak? heh..
wc team
Kontakt:

ok pomyłka :) admin! ja na jednym moge ale jestm adminem faktycznie. sorry ale wiadomo o co chodzi.
Dxx
Kontakt:

wc team wyluzuj i przestan uogolniac, nigdy bym nikogo nie wysmial gdyby sie tu szczerze z sesnem zaczal zwierzac - nie znasz mnie i wez pod uwage iz nie ocenilem Cie, wiec prosze o to samo - tym bardziej ze piszesz sam o szacunku, jezeli o czyms piszesz to powinnes sie do tego stosowac, takie sa miedzy innymi zasady zgodnego funkcjonowania w spoleczenstwie,
nie przepraszam, ale wybacz jesli moja wypowiedz Cie zraniła nie miala pierwotnie takiego calu.

Do grona członków zwiazanych z wysmiewaniem tego co tu siedzieje nie naleze wiec, tez przemysl to jeszcze raz, poprostu chlopaki nalezacy do niego maja troch racji - czasem wiecej niz troche i brawo za to ze traktuja to jak forum rowerowe a nie cos czym to nie jest...

"Gdybym był modem zapodałbym wam bana na otrzeźwienie"
i dlatego nigdy nie bedziesz modem ani inna osoba ktora ma tu cos do robienia

Pozdrowienia nie dla ludzi ktorzy uwazaja rower za styl zycia, nie dla ludzi ktorych obchodzi "szpanerska pokazowka", pozdro dla tych ktorzy robia to co lubia i czuja sie z tym dobrze
(a takze dla tych ktorzy pierdola zdanie innych)
[b][SPRZEDAM]
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

Powiem Wam że ja nie używam roweru do szpanowania tylko jeżdżenia. Jak sobie jeżdże to niektóre dziewczyny mówią ale się popisuje bo jade sobie na tylnim kole. Ja jade na tylnim kole bo poprostu chce sobie pojechać a nie szpanować przed laskami że co ja to nie umiem. Ja w porównaniu do niektórych jestem bardzo słaby i dlatego nie szpanuje. Chodzi mi o to że poszpanować to może np. Gracia bo on umie jeździć na rowerze porządnie. Więc nie szpanujcie na tych swoich rowerach!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie rower to styl życia i to jest to co lubie to co mnie bawi i dlatego jeżdże na rowerze!!!
http://www.team.hadronsport.com/
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

a ja pije.....bo lubie :D
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

wc team pisze: Jesteście żałośni Grono członków-Kut***sów związanych z wyśmiewaniem tematów powstających na forum.
Raczej kutasem nie jestem, wiec sie zastanów co piszesz. Tym bardziej, że jest to pierwszy temat który wyśmiewam. Czasem lepiej coś zkrytywkowac, wyśmiewając to, niż obrzucać inwektywami. Tym bardziej, gdybyś miał poczucie humoru i dystansu wobec siebie, odpowiedzaił byś mi w podobny spośob. Zanim zaczniesz uogólnaić, to przeczytaj sobie moje pozostałe posty. Skoro nie potrafisz znosić krytyki, to może czasem lepiej ugryżć się w język a nie obrzucać ludzi epitetami.

Wyśmiewam ten teamt, bo mnie rozwala. Jesteśmy w wolnym kraju, wieć mogę krytykowac to no ca mam ochotę. Wydaje mi się, że jesteśmy na forum rowerowym. Nie chodzi mi tu żeby się chwalic, o skakaniu z 20 metrowych dropów, ale też nie robić z niego klubu samotnych serc.

Ja także nie znoszę pozerstwa i także go wyśmiewam, bo nie ma nic śmieszniejszego od osoby, która wydaje 20 tys na rower, żeby poszpanowac przed kolegami i przed dziewczynami, tym bardziej jesli jeżdzi po bułki, bądz na piwo w pełnym uzbrojeniu.

Dxx pisze:Pozdrowienia nie dla ludzi ktorzy uwazaja rower za styl zycia, nie dla ludzi ktorych obchodzi "szpanerska pokazowka", pozdro dla tych ktorzy robia to co lubia i czuja sie z tym dobrze
(a takze dla tych ktorzy pierdola zdanie innych).
Całkowicie się pod tym podpisuje.
Pozdrawiam
Magda od Mongoosa
s!va
Kontakt:

Post autor: s!va »

MadziaH i tu mash całkowitą rację. Razem z Toba podpisuje się pod tym co napisał Dxx rownież podpisuje się pod Twoją wypowiedzia bo mash całkowita racje...
pozdro
wc team
Kontakt:

Przepraszam poniosło mnie. Ale sami przyznajcie ze troche przegieliście. Temat w sumie zakończyłsie sam na tym etapie bo to co teraz sie tu dzieje nie ma wogóle związku. Poniekad przezemnie. W zasadzie niewiem kogo tu sie czepiace Mokregonoska ze zapodał taki temat???
ODPOWIEDZ