Rowerek na NS Bitch

konex
Kontakt:

Post autor: konex »

model3100 Stary, nie jest to podejrzanie tanio tylko po prostu taniej. Być moze że gość prowadzi na przykład sklep rowerowy z asortymentem 7anny i powiedzmy kupuje je za pół ceny od dystrybutora (albo i taniej), sprzedaje przez internet nie płacąc podatku. Normalne, a atrakcyjna cena przyciągnie łatwiej klienta.
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

dobra widze ze po wstawieniu cen musze ianczej proponowac:D:D
patrz ta kiera i mostek fsa uzywka 120zł kiera:O?? bez sensu lepeij nowa pure kupic albo bad mame, tak samo mostek bym dal moto, opony no to bez kometarza, za duzo hajsu na nie dasz a zadowolony nie bedziesz, korba i pakiet, jak dla mnie lepiej kupic reborna cobre co sam uczynie do mojej suki taniej i masz fajna korbe do streetu z biegiem czasu wymienie zebatke na mniejsza i z guardem i bedzie si, dąłbym nowe stery pigi na kulach i tyle nie ufam sterom które bykly uzywane jak zmienialem ramy do kazdej dawałem nowe stery, juz sie raz na tym przejechałem i pewnie dlatego.

model3100 mozliwe ze pod koniec tego tygodnia beda w polsce ramy:D
tego co sie zaczyna jutro(pon)
gadałem z kolesiem z 7anny i tak powiedzial wiec szykuje kase na suke:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
korzem
Kontakt:

Post autor: korzem »

most nowy kosztuje 380 a ja go mam za 120(odwrotnie napisalem cena co do mozstek/kier teraz jest dobrze)co do sterów to jezdzilem tylko ja na nich wczesniej ale chyba bede musial wymienic niby maszyny za 160zł a tu cos w nich puka. Co do korby to postanowilem skonczyc z eksperymentami i zaufac znanemu produktowi, ale niestety już ja mam.
...
model3100
Kontakt:

Post autor: model3100 »

PawianBiker ta już w tym tygodniu? I ja mam z ns'a zamówione znaczy wpłaciłem 2 banie zaliczki an bitcha z tej promocji lotniczej. Jakby była pod koniec tego tygodnia to jestem w raju. Jeszcze tylko żeby szybko kółko z rowerowego.com mi przysłali :|
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/

Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

kurwa problemy macie, bich w hurcie stoi kolo 600, to mozna sobie pozwolic na opuszczenie z ceny sugerowanej, ja wszystko kupuje po hurcie, i mam rower kolo 15% tanszy. Rower dobry, ******* korby rurkowe, alu kute jest teez dobre, rurki, rower napewno da rade, pewnie bedzie wiecej jezdzil nil latal.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
model3100
Kontakt:

Post autor: model3100 »

aj tam takie gadanie. Tylko oczywiście mówisz że chodzi po 600zł ale nie byłbys w stanie załatwić bitcha za 600zł? Jak jesteś w stanie załatwić bitcha nówke za 600zł to pisze się. Podać Ci adres wysyłki?
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/

Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

PawianBiker pisze:dobra widze ze po wstawieniu cen musze ianczej proponowac:D:D
patrz ta kiera i mostek fsa uzywka 120zł kiera:O?? bez sensu lepeij nowa pure kupic albo bad mame, tak samo mostek bym dal moto, opony no to bez kometarza, za duzo hajsu na nie dasz a zadowolony nie bedziesz, korba i pakiet, jak dla mnie lepiej kupic reborna cobre co sam uczynie do mojej suki taniej i masz fajna korbe do streetu z biegiem czasu wymienie zebatke na mniejsza i z guardem i bedzie si, dąłbym nowe stery pigi na kulach i tyle nie ufam sterom które bykly uzywane jak zmienialem ramy do kazdej dawałem nowe stery, juz sie raz na tym przejechałem i pewnie dlatego.
Wszystko pieknie ale ta korbe sobie daruj ;) Serio masz 50% szans ze nie bedzie miala luzów na wielowypuście. Lepszy jw cholere oklepany Hussefelt :|
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
korzem
Kontakt:

dzieki, a jakie pedały byscie polecili? Żeby ładnie kolorystycznie pasowaly do czarnej korby, rózowej ramy, bialych obreczy, i teflonowego widelca? Wiem ze uzytecznosc jest na pierwszym miejscu ale to 3 bajk ktorego przekladam i chce aby byl idealny :)
...
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

model3100 pisze:aj tam takie gadanie. Tylko oczywiście mówisz że chodzi po 600zł ale nie byłbys w stanie załatwić bitcha za 600zł? Jak jesteś w stanie załatwić bitcha nówke za 600zł to pisze się. Podać Ci adres wysyłki?
Ja pracuje w sklepie rowerowym i tak się nie robi.
Ja mogę mieć komponenty po opodatkowanej kwocie zakupu przez sklep, ale tylko dla najbliższej rodziny a najlepiej tylko dla siebie.
Nie dość że to nie ma sensu to byłoby nie wporządku.
korzem
Kontakt:

oj tam, nawet jakby ktos zalatwial bitche czy inne NSy po 600zl to nic innego by nie jezdzilo po miescie
...
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Pedro 47 pisze:
PawianBiker pisze:dobra widze ze po wstawieniu cen musze ianczej proponowac:D:D
Wszystko pieknie ale ta korbe sobie daruj ;) Serio masz 50% szans ze nie bedzie miala luzów na wielowypuście. Lepszy jw cholere oklepany Hussefelt :|
tak? cholera bo mysle co za korbe tam wsadzic tylko zeby tak wyszlo do ok 250zł support i korba:D
bo ta bmxowa mi sie wydaje odpowiednia, a jak sie mocno skręci to chyba nie powinno byc luzów, u kuzyna co prawda w korbie eastern bike'a bmxowej nie bylo takich problemów wystraczy mocno skrecic i tyle..
pozdro.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
korzem
Kontakt:

Ma ktoś jeszcze jakies konstruktywne opinie bo temat zszedł na manowce...
...
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

PawianBiker Mam te korbe i jedyny problem jaki mialem przez chwile to byl odkrecajacy sie suport. Ale teraz jest ok. Tylko przygotuj sie na wymiane blatu ;]
Ssij pento
korzem
Kontakt:

małe odświeżonko
...
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

Obręcze DC są słabe. Z jakiegoś shitowego alu sa czy co ale strasznie łatwo na nich wgniota zrobić
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
korzem
Kontakt:

hmm, ja widzialem jak wygladaly te obrecze po trasie freerideowej w tescie bez opon.Trzymaly sie niezle jak na to ze prawie scianek tych w ktorych miesci sie opona juz nie bylo. DC wziolem dlatego ze byly biale na 24cale, szkoda ze double trackow niema bialych.
...
ODPOWIEDZ