Młodzież wszechpolska i rowery

Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

dh i fr to nie dla młodziezy bo trzeba "pedałowac". a im wielki roman zakazał pedałowania. polskie hitlerjugen, ciekawe czy oni też mieli hobby? a może wielki roman też walczy z grawitacją. chociaż on woli pedałować.
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

hitlerek:)
Lisek-Tm
Kontakt:

zapomniałem dodać że wielki romek pedałuje razem z biskupami.
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

kupa! nielubie jak ktos tak definiuje, rozwalil mnie n urban'em(nie tym lysym z uszami) i streetem, korwa street to street, urba, urban, a park to park, sam sie nieorientuje w tym co robi, pewnie go koledzy z MW w dupsko pchaja. Brat kumpla- byly skinhead, jeszcze gdy w tym siedzial poznal Bosaka z ekipa(najmlodszy posel, posel MW) na zlocie skinow jakims, ma jakies foty z tego, ale mowi, ze Bosak to ciotopedalek, co boi sie ujawnic kim jest naprawde, chociazby tak jak ze slynna afera ze zdjeciem Bosaka z ekipa wyraznie nasladujacych gest prohitlerowski(wyciagniete lapy, i jeszcze niektorzy trzymali dwa palce pod nosem), to Bosak tlumaczyl sie ze nasladowali BOBRY. Pierdole, przez takich ludzi ten kraj wyglada tak jak wyglada, po ukonczeniu mojej edukacji, albo nawet predzej postaram sie z tad wyniesc, choc chetnie bym zostal, gdyby nie marne zarobki i polska mentalnosc.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

abstrachujac od kontektu politycznego to ten gosc naprawde jezdzi na rowerze? bo pisze straszne bzdety..a kolego piotrex, ktory czepiasz sie mnei gdzie tlyko mozesz, od pinkbikea po to forum to chcialem zauwazyc ze chodzi mi tylko i wylacznie o to ze nie lubie skrajnosci, w jakichkolwiek postaciach-dlatego denerwuje mnie ciagle najzedzanie na MW w sytuacji kidy coraz popularniejsze staja sie organizacje anarchistyczne i lewicowe, przy milczacym wsparciu mediow..a po prostu takich nie lubie. Dla mnie miec poglady to meic poglady obiektywne, ktore potrafia wyniesc ewolucyjna tresc z jakiegos kierunku, a nie tylko biegac po meiscie i drzec morde w sprawie mniej lub bardziej nierealnych bzdet. I nie poweidizalem na lamach tego postu akurat ani slowa o PiS wiec prosze odloz ten temat, jak kidys stiwerdzilem to nie jest meijsce na takie dyskusje..zreszta szkoda na to zdrowia
mikael
Kontakt:

i dla wiekszosci polskich lewakow poglady PiS w kazdej sprawie sa skrajnie prawicowe, od moralnosci ( toż to faszyzm!) po gospodarke ktora i tak dla jednych jest zbyt liberalna a za drugich zbyt cetralnie sterowana, ale mowie- KONIEC MOJEGO WATKU
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

urban??;/
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Krusherd.dk załapałem, dobre :D

walic giertycha :D
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

uswiadomcie mnie czym sie rozni street od urban xD
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mikael na pinku tylko raz sie czepilem,moze i nieslusznie jak teraz na to patrze.
natomiast co do tematu wszelkich organizacji-dlaczego ktos nie moze miec pogladow skrajnych?jesli potrafi udowodnic ze sa one sluszne,przynajmniej dla niego,to wg mnie moze jest sobie miec.
tak samo nie rozumiem Twojej antypatii do wszelkich organizacji lewicowych-niech sobie beda,one tez sa potrzebne chocby jako kontrast dla prawicy.co do anarchistow to sie z Toba po czescie zgodze (chyba pierwszy raz-postep;)),ale generalnie uwazam ze w mniejszym stopniu tez sa potrzebni.
a akurat mlodziez wszechpolska jest bojowka lpru i temu raczej ciezko bedzie komukolwiek zaprzeczyc.
a pomyslu na gospodarke pis nie mial od poczatku-ale racja-nie o to watek.
pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

piotrexbedziesz tu mędrkował i siał ferment to masz u mnie i ziomali jak w banku ze Cie wjeb*** do bagaznika (bull-horn:D) i zawieziemy na zakrzuwek (bynajmniej nie opalać się - nurkować) - zrozumielismy sie?:] :D

I nie strasz mnie tu, ze za grozbe itp. itd. jest 5 lat odsiadki - znam swoje prawa:D powiem, ze mnie napadłes i sie broniłem i wpadłes do zakrzuwka:D

Peac & Love...
www.feel-free.pl
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

zalosni jestescie, takie sprawy to na zywo, a nie przez forum, dzieciaczki
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
mikael
Kontakt:

ta najlepiej na forum to dyskutwoac o forum trzynastolatek albo jak ejchacn na przednim kolem tylem pod gore..dorba koniec, ale zeby nie bylo to rownie emocjonalna neichjacia darze wszelkiego rodzaju organizacje w stylu NOP, ONR, Falanga, red watch, korpus Iana Stuarta ( ale to chyba to samo co ONR, kto ich tam wie) wiec po prostu nei lubie wszelkiego rodzaju radykalizmow i ekstermizmow- dla mnie to zaburzenie dla normalnosci. Tyle
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

liczy sie to ze pisza o kolarstwie gravitacyjnym, im wiecej beda pisac pozytywnie tym lepiej, niewazne czy to w super expresie, fakcie, stronie mlodziezy wszechpolskiej, czy pani domu, wszelkie pozytywne artukuly na nasz temat powinnismy jak najbardziej promowac i cieszyc sie z tego.
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Eee...cieszysz sie z tego artykułu? same głupoty tam pisze, jak by chociaż mądrze pisał, a nie wysmyślał jakies bzdety to spoko, a tak to... błeee...
www.feel-free.pl
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Paul
screw jeżdzi dirt głównie i street i pasuje imie i nazwisko...
mniejsza o to a o co wy sie ty kłucicie bo mi sie niechce czytac całosci??
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

Teraz to jak przez miasto bede jechal to az wstyd bo ktos na mnie popatrzy i pewno sobie pomysli: "Patrz ma rower taki jakis dziwny, kask i ochraniacze, pewno z młodzieży wszechpolskiej"... ;p
Lisek-Tm
Kontakt:

cHICEK nie taki jakiś dziwny, tylko damka to jest. hahahahahahaha
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

dla totalnego laika ten artykol jest wystarczajacy, wiec sadze ze w miare pozytywnie pokazuje to co robimy. podobnie sam mojej prababci opowiadam o tym jak jezdze:)
ODPOWIEDZ