Młodzież wszechpolska i rowery
kupa! nielubie jak ktos tak definiuje, rozwalil mnie n urban'em(nie tym lysym z uszami) i streetem, korwa street to street, urba, urban, a park to park, sam sie nieorientuje w tym co robi, pewnie go koledzy z MW w dupsko pchaja. Brat kumpla- byly skinhead, jeszcze gdy w tym siedzial poznal Bosaka z ekipa(najmlodszy posel, posel MW) na zlocie skinow jakims, ma jakies foty z tego, ale mowi, ze Bosak to ciotopedalek, co boi sie ujawnic kim jest naprawde, chociazby tak jak ze slynna afera ze zdjeciem Bosaka z ekipa wyraznie nasladujacych gest prohitlerowski(wyciagniete lapy, i jeszcze niektorzy trzymali dwa palce pod nosem), to Bosak tlumaczyl sie ze nasladowali BOBRY. Pierdole, przez takich ludzi ten kraj wyglada tak jak wyglada, po ukonczeniu mojej edukacji, albo nawet predzej postaram sie z tad wyniesc, choc chetnie bym zostal, gdyby nie marne zarobki i polska mentalnosc.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
abstrachujac od kontektu politycznego to ten gosc naprawde jezdzi na rowerze? bo pisze straszne bzdety..a kolego piotrex, ktory czepiasz sie mnei gdzie tlyko mozesz, od pinkbikea po to forum to chcialem zauwazyc ze chodzi mi tylko i wylacznie o to ze nie lubie skrajnosci, w jakichkolwiek postaciach-dlatego denerwuje mnie ciagle najzedzanie na MW w sytuacji kidy coraz popularniejsze staja sie organizacje anarchistyczne i lewicowe, przy milczacym wsparciu mediow..a po prostu takich nie lubie. Dla mnie miec poglady to meic poglady obiektywne, ktore potrafia wyniesc ewolucyjna tresc z jakiegos kierunku, a nie tylko biegac po meiscie i drzec morde w sprawie mniej lub bardziej nierealnych bzdet. I nie poweidizalem na lamach tego postu akurat ani slowa o PiS wiec prosze odloz ten temat, jak kidys stiwerdzilem to nie jest meijsce na takie dyskusje..zreszta szkoda na to zdrowia
-
- Kontakt:
mikael na pinku tylko raz sie czepilem,moze i nieslusznie jak teraz na to patrze.
natomiast co do tematu wszelkich organizacji-dlaczego ktos nie moze miec pogladow skrajnych?jesli potrafi udowodnic ze sa one sluszne,przynajmniej dla niego,to wg mnie moze jest sobie miec.
tak samo nie rozumiem Twojej antypatii do wszelkich organizacji lewicowych-niech sobie beda,one tez sa potrzebne chocby jako kontrast dla prawicy.co do anarchistow to sie z Toba po czescie zgodze (chyba pierwszy raz-postep;)),ale generalnie uwazam ze w mniejszym stopniu tez sa potrzebni.
a akurat mlodziez wszechpolska jest bojowka lpru i temu raczej ciezko bedzie komukolwiek zaprzeczyc.
a pomyslu na gospodarke pis nie mial od poczatku-ale racja-nie o to watek.
pozdro
natomiast co do tematu wszelkich organizacji-dlaczego ktos nie moze miec pogladow skrajnych?jesli potrafi udowodnic ze sa one sluszne,przynajmniej dla niego,to wg mnie moze jest sobie miec.
tak samo nie rozumiem Twojej antypatii do wszelkich organizacji lewicowych-niech sobie beda,one tez sa potrzebne chocby jako kontrast dla prawicy.co do anarchistow to sie z Toba po czescie zgodze (chyba pierwszy raz-postep;)),ale generalnie uwazam ze w mniejszym stopniu tez sa potrzebni.
a akurat mlodziez wszechpolska jest bojowka lpru i temu raczej ciezko bedzie komukolwiek zaprzeczyc.
a pomyslu na gospodarke pis nie mial od poczatku-ale racja-nie o to watek.
pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piotrexbedziesz tu mędrkował i siał ferment to masz u mnie i ziomali jak w banku ze Cie wjeb*** do bagaznika (bull-horn:D) i zawieziemy na zakrzuwek (bynajmniej nie opalać się - nurkować) - zrozumielismy sie?:] :D
I nie strasz mnie tu, ze za grozbe itp. itd. jest 5 lat odsiadki - znam swoje prawa:D powiem, ze mnie napadłes i sie broniłem i wpadłes do zakrzuwka:D
Peac & Love...
I nie strasz mnie tu, ze za grozbe itp. itd. jest 5 lat odsiadki - znam swoje prawa:D powiem, ze mnie napadłes i sie broniłem i wpadłes do zakrzuwka:D
Peac & Love...
www.feel-free.pl
ta najlepiej na forum to dyskutwoac o forum trzynastolatek albo jak ejchacn na przednim kolem tylem pod gore..dorba koniec, ale zeby nie bylo to rownie emocjonalna neichjacia darze wszelkiego rodzaju organizacje w stylu NOP, ONR, Falanga, red watch, korpus Iana Stuarta ( ale to chyba to samo co ONR, kto ich tam wie) wiec po prostu nei lubie wszelkiego rodzaju radykalizmow i ekstermizmow- dla mnie to zaburzenie dla normalnosci. Tyle
-
- Kontakt: