Sprzedam, Oddam, SPROWADZE....
Sprzedam, Oddam, SPROWADZE....
Czesc
Co myslicie o tym zeby zrobic nowy dział? Kazdy by pisał co ma na sprzedaz, zamiane, lub co chce kupic itp... Nie było by tez txt typu "To nie giełda".
Pozdro
Co myslicie o tym zeby zrobic nowy dział? Kazdy by pisał co ma na sprzedaz, zamiane, lub co chce kupic itp... Nie było by tez txt typu "To nie giełda".
Pozdro
Hope nic nowego nie piszesz, juz 100 topic na ten temat, ale jaki jest sens robiania tego jak po to jest giełda?? moze dajmy na forum giełde, na strone główną w newsach też i do kazdego działu, zeby było fajniej, nie widze sensu tym bardziej ze po lewej stronie (kilka cm od swojego postu) widzisz losowe ogłoszenia, ja przez giełde sprzedałem swój amor, i jakos nie miałem problemów...
-
- Kontakt:
no pomysł dobry - ja jestem za, ale ile byśmy nie zakładali tematów o giełdzie to i tak zawsze Paul albo nikom napiszą że nie ma mowy o czymś takim... ;/
a z drugiej strony to i tak niektórzy wrzucali by swoje tematy do innych działów i trzeba by było robić porządki ;P
a z drugiej strony to i tak niektórzy wrzucali by swoje tematy do innych działów i trzeba by było robić porządki ;P
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
-
- Kontakt:
no chyba faktycznie łatwiej by było patrzec po giełdzie 'zintegrowanej' z forum, nie trzeba by lookać na prawo i lewo, wchodzic tu i tam, str.głowna dh-zonu i wogole... tylko miec wszystko pod ręką...
poza tym gielda jest troche nie czytelna...
a na forum dajesz opcje "szukaj" - wpisujesz daną czesc i Ci wyskakuje kto i za ile to ma...
ja jestem za przerzuceniem giełdy na forum! :)
a na forum dajesz opcje "szukaj" - wpisujesz daną czesc i Ci wyskakuje kto i za ile to ma...
ja jestem za przerzuceniem giełdy na forum! :)
www.feel-free.pl
nie no stary co ty piszesz jaka nieczytelna ? wchodzisz masz kategorie , ogloszenia , prosciej tego juz sie nie da zrobic... a na forum gielda odpada, chocby z tego powodu ze obciazy dodatkowo i tak juz PRZECIAZONE forum... moim zdaniem wtedy dopiero bylo by nieczytelnie ;)yasiuuu pisze:nie trzeba by lookać na prawo i lewo, wchodzic tu i tam, str.głowna dh-zonu i wogole... tylko miec wszystko pod ręką...
-
- Kontakt:
moim zdaniem gielda jest zupelnie nieczytelna. oprocz tego syf i bajzel. powinny obowiazywac na niej nicki z forum, opcja edytuj tez by sie przydala, a nie, ze ktos "musi zakladac drugie ogloszenie, bo w poprzednim sie pomylil w numerze telefonu". ogolnie to jestem za strorzeniem czegos na ksztalt gieldy na pinkbike'u. schludnie, przejzyscie ...
nikomtak nie czytelna, ze jezeli jestem zainteresowany np. rama BigHit to musze przewalkowac cała kategorie 'ramy', a bywa to żmudne, nudne, niesatysfakcjonujące, bo moze sie okazac ze szukanego przedmiotu tam nie ma:] Jak by juz chociaz opcja 'szukaj' była to nie ma problemu...
A to, że forum jest przeciążone zalezy od jakosci serwera czy od czego? Skoro tak, to zrobcie moderatorzy płatną rejestracje - wysylka sms'a za 5zł (czesc idzie na lepszy serwer, czesc na ta firme co udostepnia wysyłke sms'a, a i pare groszy wam na pivko zostanie), a i przynajmniej wiekszosc dzieciakow co glupio gada i zasmieca forum zrezygnuje bo uzna ze nie bedzie placic 5zł (np. rocznie) za składke na serwer...
No chyba ze chcesz klasc nacisk na ilosc a nie na jakosc, to zostawmy forum tak jak jest - zarejestruje sie jeszcze paredziesiąt szczylów, zrobia z forum wysypisko...
;]
A to, że forum jest przeciążone zalezy od jakosci serwera czy od czego? Skoro tak, to zrobcie moderatorzy płatną rejestracje - wysylka sms'a za 5zł (czesc idzie na lepszy serwer, czesc na ta firme co udostepnia wysyłke sms'a, a i pare groszy wam na pivko zostanie), a i przynajmniej wiekszosc dzieciakow co glupio gada i zasmieca forum zrezygnuje bo uzna ze nie bedzie placic 5zł (np. rocznie) za składke na serwer...
No chyba ze chcesz klasc nacisk na ilosc a nie na jakosc, to zostawmy forum tak jak jest - zarejestruje sie jeszcze paredziesiąt szczylów, zrobia z forum wysypisko...
;]
www.feel-free.pl
jak nie ma mowy o giełdzie na forum to może chociaż zmiany na giełdzie?? bo niestety do ideału jej DALEKO... x/
dobrze że przynajmniej nie ma już ogłoszeń sprzed roku czy więcej... ale mimo wszystko mógłby się ktoś zajmować tym i wyrzucać np. podwójne ogłoszenia (chociaż trafiłem kiedyś też na takie 5 razy wrzucone - bez żadnych zmian...;/)
yasiuuusądze że jakby było coś w tym stylu jak ty proponujesz to mało kto by został na tym forum - sporo osób (prawdopodobnie!) wyniosłoby się na inne fora...darmowe :P
dobrze że przynajmniej nie ma już ogłoszeń sprzed roku czy więcej... ale mimo wszystko mógłby się ktoś zajmować tym i wyrzucać np. podwójne ogłoszenia (chociaż trafiłem kiedyś też na takie 5 razy wrzucone - bez żadnych zmian...;/)
yasiuuusądze że jakby było coś w tym stylu jak ty proponujesz to mało kto by został na tym forum - sporo osób (prawdopodobnie!) wyniosłoby się na inne fora...darmowe :P
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
MagicJak by ktoś chciał być to by był - napewno by sie znacznie zredukowała liczba osob, ale skoro zarejestrowanych jest ponad 6tys userów, a maksymalnie w jeden dzien pojawilo sie ok 350 (i to ponad rok temu) to mam wrazenie, ze duzo osób weszło na dh-zone raz i juz nie wróciło...
Bylo by jak na starym forum jesli chodzi o liczbe osob... chyba ze to jest jakis wyscig miedzy forami 'kto wiecej zdobedzie czytelników':|
Bylo by jak na starym forum jesli chodzi o liczbe osob... chyba ze to jest jakis wyscig miedzy forami 'kto wiecej zdobedzie czytelników':|
www.feel-free.pl
nie moge, to tak bardzo żmudnego jest w kliknieciu w strone z kategoria ram? jezusie. poza tym opcja szukaj jest na Gieldzie, kurde ludzie wejzcie patrzcie a potem piszcie.yasiuuu pisze:nikomtak nie czytelna, ze jezeli jestem zainteresowany np. rama BigHit to musze przewalkowac cała kategorie 'ramy', a bywa to żmudne, nudne, niesatysfakcjonujące, bo moze sie okazac ze szukanego przedmiotu tam nie ma:] Jak by juz chociaz opcja 'szukaj' była to nie ma problemu...
jaka nieprzejszysta? przeciez masz date pod kazdym ogloszeniem!trzeba zrobic rewolucje w giełdzie bo jest ekstremalnie nieprzejzysta i sam niewiem ktore ogloszenia są aktualne a ktore z przed roku.
Tak więc zrewolucjonizujcie gielde :D!
moim zdaniem gielda moze zostac tak jak jest, ale:
1. zeby dodac ogloszenie musisz byc zalogowany (tzn rejestrujesz sie, czekasz tydzien na aktywacje konta i dopiero potem mozesz sie zalogowac)
2. opcja edytuj w ogloszeniach
3. wyrzucenie dzialu "kupie - ogolne"
4. zrobienie w kazdym dziale przy dodawaniu ogloszenia wybor na kupie/sprzedam (wchodzisz np w "ramy", wybierasz "sprzedam" lub "kupie"
to by bylo na tyle :) pzdr
1. zeby dodac ogloszenie musisz byc zalogowany (tzn rejestrujesz sie, czekasz tydzien na aktywacje konta i dopiero potem mozesz sie zalogowac)
2. opcja edytuj w ogloszeniach
3. wyrzucenie dzialu "kupie - ogolne"
4. zrobienie w kazdym dziale przy dodawaniu ogloszenia wybor na kupie/sprzedam (wchodzisz np w "ramy", wybierasz "sprzedam" lub "kupie"
to by bylo na tyle :) pzdr