[Katowice] miejscowki
[Katowice] miejscowki
Siema wszystkim. Dopiero zaczynam jezdzic i mam pytanie gdzie mozna w katowicach pojezdzic?? Gdzie sa porobione jakies trasy, gdzie sa murki itp.
no wiesz gieras a jak to jakiś dres?? i będzie tak jak na dolince... rozpierdolone... to akurat było przez zielonych ale może byc rozwalone przez jakiegoś debila. rozumiesz?
ej a o co chodziło twoim kumplom na juwenaliach??
ej a o co chodziło twoim kumplom na juwenaliach??
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
Andrut nie wiem co pisało w "Echo miasta", ani w "Życiu na gorąco" bo nie czytam tego chłamu. I nie przesadzaj. Tym bardziej, że masz podpis "Precz z nietolerancją"
Czyżby Echo opublikowało, że meteoryt spadnie na dolinke?? :)
I tak osoba zainteresowana tym tematem, już się więcej nie odezwała.
Szkoda, bo można by mu wytłumaczyć gdzie co jest z perspektywy jego miejsca pobytu.
Czyżby Echo opublikowało, że meteoryt spadnie na dolinke?? :)
I tak osoba zainteresowana tym tematem, już się więcej nie odezwała.
Szkoda, bo można by mu wytłumaczyć gdzie co jest z perspektywy jego miejsca pobytu.
Magda od Mongoosa
hmm skan? nie mam skanera ani aparatu, wiem że valek i ktoś tam jeszcze ma zrobione zdjęcie
też tego chłamu nie czytam, ale wziąłem z klasy od goscia, był temat z hopkami, też byś przeczytała:)
mówiąc serio spotkajcie się z nim i wtedy pojedzcie razem, tak będzie bezpieczniej i bez mojej "paniki?"
nie przesadzam, toleruje wszystkich a mój opis przeczytaj jeszcze raz i się zastanów nad zestawieniem słów:DMadziaH pisze:I nie przesadzaj. Tym bardziej, że masz podpis "Precz z nietolerancją"
też tego chłamu nie czytam, ale wziąłem z klasy od goscia, był temat z hopkami, też byś przeczytała:)
to może umówcie się z nim i zaprowadzcie go na początek na 4m dirty na koko, niech się nauczy skakać...MadziaH pisze:Szkoda, bo można by mu wytłumaczyć gdzie co jest z perspektywy jego miejsca pobytu.
mówiąc serio spotkajcie się z nim i wtedy pojedzcie razem, tak będzie bezpieczniej i bez mojej "paniki?"
kupie
gg 5732171
gg 5732171
Watpie, zeby kogos tu obchodzila Twoja "panika". "Spotkajcie", "umowcie", "zaprowadzcie" - a buzi jeszcze chcesz do tego? Ciekawe, czemu nie "spotkajmy", "umowmy" i "zaprowadzmy", hm?
Probujesz sie powolywac na zrodla, ktorych nawet nie potrafisz potwierdzic. Ba, nie potrafisz nawet przytoczyc ich tresci (o co Cie wyraznie prosilem)! O czym my tu w ogole rozmawiamy? :/
Probujesz sie powolywac na zrodla, ktorych nawet nie potrafisz potwierdzic. Ba, nie potrafisz nawet przytoczyc ich tresci (o co Cie wyraznie prosilem)! O czym my tu w ogole rozmawiamy? :/