[Katowice] miejscowki

Nowy_KCE
Kontakt:

[Katowice] miejscowki

Post autor: Nowy_KCE »

Siema wszystkim. Dopiero zaczynam jezdzic i mam pytanie gdzie mozna w katowicach pojezdzic?? Gdzie sa porobione jakies trasy, gdzie sa murki itp.
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

murki są wszędzie, a trasy... hmm różnie, skate ligota i chorzów,
dolinka , a reszty nie wiem czy moge podac, to tajne
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gieras
Kontakt:

Post autor: gieras »

tajne lol

mamy kilka fajnych miejscowek, wejdz na pinkbike zobacz "katowice" i bedziesz wszystko wiedzial, tyle ze wiekszosc na poczatek sie nie nadaje.....
intymnie-sklep.com.pl
andrut
Kontakt:

no wiesz gieras a jak to jakiś dres?? i będzie tak jak na dolince... rozpierdolone... to akurat było przez zielonych ale może byc rozwalone przez jakiegoś debila. rozumiesz?

ej a o co chodziło twoim kumplom na juwenaliach??
kupie
gg 5732171
gieras
Kontakt:

Post autor: gieras »

dramatyzujesz...

a kumple.. hm.. oni trtoche nerwowi sa
intymnie-sklep.com.pl
andrut
Kontakt:

no wiesz dramatyzuje ale jak byś rano wstał i po śniadanku pojechał poskakać a tu hop ni ma to co bys zrobił? heh
kupie
gg 5732171
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

Wielka mi tam tajemnica.

Nie przesadzaj, bo każdy jak się uczy trochę niszczy progi, ale od tego jest łopata, żeby naprawic.

Nowy_KCE gdzie mieszkasz? (nie chodzi mi o adres, tylko o dzielnice) bo wtedy będzie łatwiej ci wytłumaczyć, gdzie są jakieś miejscówki. I jak dojechać.
Magda od Mongoosa
andrut
Kontakt:

MadziaH czytałas echo miasta?? już robi się głośno... nie wiem czy tak na plus...

hmm na koko nauka? albo na dolinie? u zienta też, no nie wiem nie wiem, wszędzie jest gap od 4-6m!! i wyysoko w górę
kupie
gg 5732171
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

andrut => Co tam ciekawego Echo opublikowalo? Mozesz podzielic sie skanem/zdjeciem?
MadziaH
Kontakt:

Post autor: MadziaH »

Andrut nie wiem co pisało w "Echo miasta", ani w "Życiu na gorąco" bo nie czytam tego chłamu. I nie przesadzaj. Tym bardziej, że masz podpis "Precz z nietolerancją"
Czyżby Echo opublikowało, że meteoryt spadnie na dolinke?? :)

I tak osoba zainteresowana tym tematem, już się więcej nie odezwała.
Szkoda, bo można by mu wytłumaczyć gdzie co jest z perspektywy jego miejsca pobytu.
Magda od Mongoosa
andrut
Kontakt:

hmm skan? nie mam skanera ani aparatu, wiem że valek i ktoś tam jeszcze ma zrobione zdjęcie
MadziaH pisze:I nie przesadzaj. Tym bardziej, że masz podpis "Precz z nietolerancją"
nie przesadzam, toleruje wszystkich a mój opis przeczytaj jeszcze raz i się zastanów nad zestawieniem słów:D

też tego chłamu nie czytam, ale wziąłem z klasy od goscia, był temat z hopkami, też byś przeczytała:)

MadziaH pisze:Szkoda, bo można by mu wytłumaczyć gdzie co jest z perspektywy jego miejsca pobytu.
to może umówcie się z nim i zaprowadzcie go na początek na 4m dirty na koko, niech się nauczy skakać...

mówiąc serio spotkajcie się z nim i wtedy pojedzcie razem, tak będzie bezpieczniej i bez mojej "paniki?"
kupie
gg 5732171
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Watpie, zeby kogos tu obchodzila Twoja "panika". "Spotkajcie", "umowcie", "zaprowadzcie" - a buzi jeszcze chcesz do tego? Ciekawe, czemu nie "spotkajmy", "umowmy" i "zaprowadzmy", hm?

Probujesz sie powolywac na zrodla, ktorych nawet nie potrafisz potwierdzic. Ba, nie potrafisz nawet przytoczyc ich tresci (o co Cie wyraznie prosilem)! O czym my tu w ogole rozmawiamy? :/
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

ej ale gdzie Wam dres bedzie wchodził na DH-Zona...
dresa to wali wszystko...
on po prostu widzi kogos na rowerze to mu hajkika na pysk zasadzi i kroi rower...a nie czai na dh zonie gdzie są jakies miejscówki...
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
ODPOWIEDZ